לראשונה זכתה פתח תקוה במגן 'כוכב הזהב' המוענק על 5 שנות זכייה רצופה ב- 5 חמישה כוכבי יופי!

לראשונה זכתה פתח תקוה במגן 'כוכב הזהב' המוענק על 5 שנות זכייה רצופה ב- 5 חמישה כוכבי יופי!
קרדיט: עיריית פתח תקוה

תחרות קריה יפה ומקיימת בישראל יפה, הנערכת בשיתוף משרד הפנים ובשיתוף המרכז לשלטון מקומי בישראל ומרכז המועצות האזוריות, הינה אחת מהבולטות ביותר שבתחרויות המועצה לישראל יפה. היא נערכת מדי שנה החל משנת 1993, ומשתתפות בה ערים, מועצות מקומיות, מועצות אזוריות וישובים במועצות אזוריות, המתמודדות על קבלת כוכבי היופי של המועצה, כל אחת לפי סיווגהּ.

התחרות מעודדת פיתוח של הסביבה העירונית על פי העקרונות המודרניים, המכתיבים יצירת שיווי משקל נאות בין הבנייה האורבנית לטיפוח הריאות הירוקות. זאת, תוך כדי הקפדה על מניעה של מפגעים סביבתיים וחזותיים והנעת תהליך של שיפור מתמיד באיכות חיי התושבים. עיריית פתח תקוה המשתתפת כבר מספר שנים בתחרות זכתה השנה לראשונה בכוכב המגן, המוענק על 5 שנות זכייה רצופה ב-5 חמישה כוכבי יופי!

בטקס החגיגי שהתקיים היום (שלישי) במועצה לישראל היפה הוענק הפרס לנציגי הרשות.

ראש העיר רמי גרינברג, אמר "שמנו לנו למטרה להפוך את פתח תקווה לעיר יפה ומטופחת, ירוקה ונעימה למראה, ומגן 'כוכב הזהב' הוא אכן הוכחה כי הצלחנו בכך! העיר פתח תקווה גאה בפינות הנוי, בגינות, בפרחים, בעצים ובטיפוח המרחב הציבורי. זכינו במגן 'כוכב הזהב' לאחר עבודה קשה ומאומצת של כל האגפים וכל העובדים. רואים בעיר את השינוי, הן בחידוש התשתיות, הן בטיפוח הגינות והמרחבים הציבורים, הן בניקיון ובטיפוח העיר ובכלל בכל תחומי החיים. אני מודה לכל העושים במלאכה ומבטיח לתושבים ולתושבות שנמשיך לפעול למען עיר יפה, מטופחת ונקייה".

קרדיט: עיריית פתח תקוה
קרדיט: עיריית פתח תקוה
קרדיט: עיריית פתח תקוה
קרדיט: עיריית פתח תקוה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מה קרה "כשהארי פגש את סאלי, כולם יודעים"? ערב רומנטי לרגל ט"ו באב עם הזוג עדן הראל ועודד מנשה
מופע זוגי  על אמונה, הריון, החיים ומה שביניהן ולאחריו הקרנת...
אשכול תערוכות קיץ 2025 במוזיאון פתח תקוה לאמנות
מסע חזותי בין גבולות של מקום, זמן ותודעה קיץ 2025 יפתח...
באמצע החופש הגדול: התלמידים חזרו ליום שכולו תורה בבית הספר
מעמד מיוחד התקיים השבוע בבית החינוך אמית בר אילן פתח...
המוזיאון הראשון שלי חוויה גדולה לקטנטנים במתחם התרבות בפתח תקווה
מתי בפעם האחרונה עצרתם עם הילדים להסתכל על עץ בשלכת?...
זוכי פרס איגוד אמני ישראל למפעל חיים לשנת 2025, 28 באוקטובר 2025, שעה 20:00 | היכל התרבות פתח תקווה
שמות הזוכים (לפי סדר א"ב): ד''ר אסתרית בלצן, יואב יצחק,...
קו פ"ת - אילת יפעל במתכונת מתוגברת
קיץ חם!  קו 399  פתח תקווה - אילת יפעל במתכונת...
רשת SWEETIME פותחת סניף דגל בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה בהשקעה הנאמדת בכ – 700 אלף ₪
הסניף החדש משתרע על שטח של כ -  80 מ"ר...
דיור מחולק - פועלים למען הסדר הטוב
כתב אישום וגזר דין בגין שימוש אסור בניגוד לחוק התכנון...
איילת מנדלסון נבחרה כמנהלת התיכון בכפר הנוער אמית עליה פ"ת
המנהלת החדשה של התיכון השש-שנתי בכפר הנוער אמית עליה פתח...
בכיכר המייסדים הוצבו לאחרונה מכלים ובהם עצים צעירים – כחלק מהתוכנית העירונית להצללה וקירור העיר באמצעות עצים במרחב הציבורי.
העצים האלו לא נשארים כאן לתמיד, הם מיועדים להישתל בהמשך...
דילוג לתוכן