מאות יזמים מכל הארץ ישתתפו היום בכנס יזמות 2020

מאות יזמים מכל הארץ ישתתפו היום בכנס יזמות 2020
דוברות עיריית בת ים

המשרד לפיתוח הפריפריה הנגב והגליל ועיירית בת ים ממשכים לחזק את היזמות בעיר ומקיימים כנס יזמות 2020 שיערך במתחם העבודה המשותף ״קליקה בת ים״ אשר נחנך בשנה האחרונה במסגרת הקמת כ-45 מתחמי עבודה משותפים בהיקף של 90 מיליון ש״ח. הכנס יתקיים ביום חמישי 20/08 בין השעות 10-13 וישתתפו בו יזמים מכל הארץ שיקבלו כלים רבים בנושא חוזים ושותפויות במיזמים מפי עו"ד אסף כהן צידון, אלדד תמיר ידבר עם היזמים על גיוס כספים בעולם היזמות, גיא באז רק מפייסבוק ישראל ירצה על שיווק ברשתות וקרן רייטלר תלמד את היזמים סטוריטלינג ודיבור מול קהל.

לכנס יתחברו מאות יזמים מכל הארץ וביניהם יזמים ממתחמי העבודה המשותפים של המשרד לפיתוח הפריפריה הנגב והגליל בצומת וואסט שברמת הגולן, בצפת, במגדל-תפן, בטירת כרמל, בחריש, בכפר קאסם, במטה בנימין, בשומרון, ברמלה, בבת ים, בלוד, ברמת הנגב, ברהט, בערבה תיכונה ובחבל אילות.

צביקה ברוט, ראש עיריית בת ים ״אנו ממשיכים לקדם את היזמות בעיר ולתת לה חלק משמעותי בהתפתחות של העיר. אנו עושים מאמצים והשקעה גדולה בסיוע בכלים פרקטים לאותם יזמים על מנת להביא עוד יזמים לעיר ולהרחיב את המיזם, שיוכלו להתפתח מבחינה מקצועית ולקבל שירותים מקצועיים ברמה הגבוהה ביותר שיסייעו להם בהמשך הדרך."

אביעד גינדי מנהל מתחם העבודה המשותף קליקה בת ים ״מטרת הכנס היא לתת כלים פרקטיים ליזמים בתחילת דרכם וגם לאלה המנוסים. אני מאמין בלמידה אין סופית בעולם המתקדם שלנו, הדברים משתנים כל הזמן ויש צורך להיות בעניינים על מנת להצליח. רגע לפני התפשטות נגיף קורונה הושק מתחם העבודה המשותף "קליקה בת-ים" שנפתח במטרה לחזק את היזמות בעיר. קליקה בת ים מושך אליו יזמים רבים מהעיר ומערים שכנות ומייצר סביבו סצנה יזמית עסקית. בניגוד ליזמים רבים בארץ יזמי קליקה בת ים לא הפסיקו לעבוד לרגע וקיבלו מעטפת אשר כללה קורסים, מנטורים וסדנאות בנושאי התמודדות בפן הכלכלי והעסקי בימי משבר. המתחם יצר שיתופי פעולה חדשים עם עסקים בעיר וחיזק את הכלכלה המקומית, בנוסף הקים אתר לעסקים בעיר ויצר סביבו קהילת יזמים ובעלי עסקים ובימים אלה המתחם מקיים קשר שותף עם יזמים ומעניק מענה לצרכיהם״.

אריאל משעל מנכ״ל המשרד לפיתוח הפריפריה הנגב והגליל : ״במטרה להנגיש את תחום היזמות בפריפריה המשרד יזם את הקמת רשת מתחמי העבודה המשותפים, "קליקה הכוללת 45 מתחמי עבודה משותפים בהיקף של 90 מיליון ₪. מעבר לעלויות  המוזלות בכל הקשור להשכרת עמדת עבודה היזמים מקבלים כלים והכשרות, מנטורינט ועוד מגוון שירותים. אין סיבה שליזמים בבת ים לא יהיה מתחם עבודה משותף ליד הבית בבת ים ישנם יזמים צעירים רבים וזה לא

כנס יזמות
דוברות עיריית בת ים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הכנה למבחנים במכון הדר: להצליח בגדול
הכנה למבחן מורה נהיגה ההכנה למבחן מורה נהיגה דורשת שילוב מדויק...
תערוכת אביב חדשה בגלריית האמנים בעופר רמת אביב: "את חירותי"
תערוכת אביב  חדשה נפתחת ב 25 למרץ, בגלריית האמנים בעופר...
מהאנדרטאות בברלין לגלריה בתל אביב – גילה רוסו-צימט בתערוכה חדשה על זיכרון אישי וקולקטיבי
התערוכה "פְּנִים השטח" של גילה רוסו-צימט אוצרת: נורית ירדן, "מקום לאמנות"...
CARיריסטיות2 נשים מובילות את עתיד ענף הרכב בישראל
אירוע ייחודי ב-17 במרץ בקריית המוזיאונים בפתח תקווה, בהובלת ארגון...
בשביל הירקון": עשרות אירועי טבע ותרבות לאורך נחל הירקון בסוף השבוע האחרון של חודש מרץ
למעלה מ-90 פעילויות מגוונות לכל המשפחה יתקיימו לאורך נחל הירקון...
בית האופנה GOLBARY פותח חנות קונספט במתחם ביג פאשן גלילות בהשקעה הנאמדת בכ – 1 מיליון ₪
חנות הקונספט מעוצבת כבוטיק בסגנון אירופאי ומציגה תפיסה חדשנית של...
פיקוח מקצועי לכל פרויקט בנייה
בכל פרויקט בנייה, בין אם מדובר בבניית בית פרטי, שיפוץ...
למדו איך להגן על עצמכם עם מרכז גל אמנויות לחימה וכושר
חוג הגנה עצמית: רכישת כישורי הגנה לגוף ולנפש בעולם המודרני, שבו...
חנויות משקפיים בחיפה: משקפי ראיה במקום ובדיקת לחץ תוך עיני
חנויות משקפיים בחיפה מציעות מגוון רחב של פתרונות ראיה המיועדים...
הלוואה לעסק שלכם- לא רק דרך הבנק
כל עסק צריך לפעמים הלוואות. אמרו לכם את זה חברים...
דילוג לתוכן