מאות רופאי שיניים ומומחים השתתפו בכנס בינתחומי של כללית סמייל במתחם האירועים לאגו בראשון לציון

מאות רופאי שיניים ומומחים השתתפו בכנס בינתחומי של כללית סמייל במתחם האירועים לאגו בראשון לציון
צילום: יח"צ

מאות רופאי שיניים ומומחים מרשת מרפאות כללית סמייל, מקבוצת שירותי בריאות כללית, השתתפו בכנס בין תחומי בנושא שיקום הפה ומשמרת במתחם האירועים לאגו בראשל"צ. בכנס הרצו מיטב המומחים והמרצים בתחום, ביניהם מהפקולטה לרפואת שיניים של הדסה והאוניברסיטה העברית ובית הספר לרפואת שיניים על שם גולדשלאגר של אוניברסיטת תל-אביב.

כנס רופאי שיניים
צילום: יח"צ

"כאשר בנינו את התכנים בכנס עמדה לנגד עינינו הרפורמה בהכנסת טיפולי שיניים לאוכלוסייה המבוגרת לסל הבריאות" מספר ד"ר אורון שמואלי, מנהל רפואי של מרחב מרכז בכללית סמייל ומי שעמד בראשות הוועדה המארגנת של הכנס, "אין ספק  כי הטיפול באוכלוסייה של גילאי 75 ומעלה מציב התמודדות עם אתגרים משלה בפני הרופא המטפל. אתגרים אלו ובד בבד עם  יכולת שיפור מיומנות באו לידי ביטוי בהרצאות של פרופ' יוסי ניסן, ד"ר ארי גליקמן וד"ר גיא פרידמן, מומחים בשיקום הפה".

כנס רופאי שיניים
צילום: יח"צ

ד"ר יצחק נברו מנהל רפואי של מרחב צפון בכללית סמייל ושותף בהנחיית הכנס מסביר כי "יחד עם ההתכוונות לטיפול במאות אלפי הזכאים לטיפול, חברי שרותי בריאות כללית בגילאי 75 ומעלה, לא שכחנו את הטיפולים האסתטיים שהדרישה להם הולכת וגוברת בקרב קהל מטופלינו". ד"ר יובל וינד  וד"ר אפרת לבזובסקי, פרסו בפני קהל המשתתפים חלק מאפשרויות הטיפול האסתטי בשיניים. ד"ר מיכל דקל-שטיינקלר וד"ר אלדד שרון, מומחים לשיקום הפה, פרסו גם הם מגוון פתרונות אסתטיים במשנן האחורי.

ד"ר חגי סלוצקי, רופא שיניים ראשי של כללית סמייל ומומחה ברפואת שיניים ציבורית, מסביר "חתמנו את הכנס בדילמה המעניינת ביותר של השנים האחרונות – האם לשמר את השן בטיפול שורש, בחידוש טיפול שורש ולעיתים בטיפול שורש כירורגי בקצה השורש, או לחילופין לעקור את השן שבספק ולהחליפה בשתל ושיקום על גבי השתל. הדילמה הוצגה בצוותא בהרצאה משותפת של פרופ' איגור צסיס, מומחה בטיפולי שורש (אנדודונטולגיה) וד"ר שיפרה לברטובסקי, מומחית בשיקום הפה, אשר מנהלים כל אחד בתחומו את תוכנית ההתמחות באוניברסיטת תל אביב" ד"ר סלוצקי מוסיף ומסביר "הדילמה האם לשמר את השן בכל מאמץ או לוותר כדי לשמר את עצם הלסת ולאפשר שתלים ושיקום על גבי שתל, מתגברת לאור כך שהחל מחודש אוקטובר, במידה ולאיחול שינוי במדיניות של הממשלה העתידה להתגבש, ייכנס בסל הבריאות השיקום למטופלים מעל גיל 80 ויכלול גם תותבת על גבי 2 שתלים בלסת התחתונה".

כנס רופאי שיניים
צילום: יח"צ

מאות המשתתפים, מיטב רופאי השיניים והמומחים של כללית סמייל מבית כללית שרותי בריאות, יצאו מלאים בידע העדכני ביותר ועשירים יותר בתובנות שיעזרו לטיפול במיליון המטופלים המגיעים ל-100 מרפאות כללית סמייל ברחבי הארץ.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שגיא וסרמן חולה פרקינסון צעיר סיים בהצלחה מסלול של 10 ק"מ במירוץ 'חבר' תל אביב: "לעמוד על קו הסיום למרות הכל זו תחושה שאין לתאר"
שגיא וסרמן, בן 41 ואב לשלושה מגוש עציון, אובחן כחולה...
חורף נעים וטעים עם "פרימור" - מרק קובה דלעת
"פרימור" מגישה לרגל ימי החורף הקרירים מתכון למרק מסורתי עשיר...
ורד עיני קדר מלהבים מוציאה לאור רומן פסיכולוגי נועז
"מה היא עושה כאן? מה היא עושה בבית הקטן הזה,...
כשמערכת ההורמונים מאותתת – כדאי להקשיב לגוף
מערכת ההורמונים בגופנו אחראית על ויסות תהליכים חיוניים כמו חילוף...
המדריך המלא לאילוף כלבים בבית הלקוח ובמרכז
מאלף כלבים בבית הלקוח אילוף כלבים יכול להיות תהליך מאתגר אך...
כנס אומנה, המאגד את כלל הגורמים הפעילים בתחום, יתקיים ברביעי הקרוב (19.11) בכפר המכביה
שמים על השולחן את הסוגיות הבוערות שבתחום האומנה. ביום רביעי...
עיריית בת-ים השיקה את מרכז החדשנות והטכנולוגיה לגיל הרך – מהלך פורץ דרך בחינוך העירוני
הבוקר נערך בבת-ים טקס החניכה הרשמי של מרכז החדשנות והטכנולוגיה...
אחותי בוורוד: אירוע התרמה נשי לטובת המאבק בסרטן השד בהשתתפות הזמרת רונית שחר, הסטנדאפיסטית הדר לוי והפסיכולוגית ד״ר מעין בוימן משיטה
עם סיומו של חודש המודעות הבין-לאומי, האגודה למלחמה בסרטן עורכת...
חוסן אישי, משפחתי וקהילתי – אירוע לציון יום בריאות הנפש ב- HIT המכון הטכנולוגי חולון
עמותת איכות בשיקום קיימה אירוע מיוחד ביום שלישי 4.11,  לציון...
הרשת המזוהה ביותר עם סצנת ההמבורגרים בישראל שמונה 16 סניפים ברחבי הארץ הופכת לכשרה: רשת MOSES SHOP הופכת לכשרה: גם סניף סביון יחל לפעול מהשבוע במתכונת כשרה
הסניף בסביון קיבל השבוע כשרות של הרבנות המקומית ועבר התאמות...
דילוג לתוכן