#האירו_את_העיר

#האירו_את_העיר
קרדיט לתמונות: דוברות בת-ים

חנוכה בבת-ים- הוכיח שיש כאן קהילה מדליקה!

במהלך שמונה ימי חג החנוכה, עיריית בת-ים בשיתוף החברה לתרבות וספורט, המועצה הדתית ועמותות המגזר השלישי בעיר יחד עם מאות תושבים האירו את העיר, ולקחו חלק בפעילויות קהילתיות שונות, אשר התמקדו בפיתוח וחיזוק קשרי השכנות וערך הנתינה בעיר.

חג החנוכה, חג הניסים והאור הוא הזדמנות נפלאה להעלות על נס את ערך הקהילתיות ויחסי השכנות הטובים בין תושבי בת-ים. השנה, עיריית בת-ים הובילה מגוון פעילויות בעיר, בשיתוף החברה לתרבות, פנאי וספורט, המועצה הדתית וארגונים ועמותות וולונטריים הפועלים בעיר, אשר סייעו לתושבים להכיר את השכנה ממול, את המשפחה החדשה בבניין ואת השכן המבוגר ליד המכולת השכונתית. כל זה, ברוח החג, עם הרבה אהבה, אור ושמחה.

הפרויקטים שהופעלו השנה:

מאירים את העיר

תחרות בין הבניינים השונים בעיר. כל בניין יקבל ערכת הדלקת נרות מושקעת וצבעונית הכוללת חנוכייה, חבילת נרות ושובר לקניית סופגניות.

נר מחבר

בחנוכה הזה אף אחד לא הדליק לבד! תושבי בת-ים הגיעו להדליק נרות חנוכה עם אזרחים ותיקים בסביבת מגוריהם על מנת להבטיח שהחג הזה יהיה שמח ומואר לכולם. במסגרת האירוע, אגף הרווחה בעירייה קישר תושבים בייחוד בני ובנות תנועות הנוער ומרכז הצעירים לאזרחים ותיקים, תושבי העיר, שהגיעו אליהם להדלקת נר והעירייה והמועצה הדתית סיפקו להם ערכות להדלקת נרות – הכל כדי שנחגוג ביחד, כעיר וקהילה אחת מגובשת וחמה.

ראש העיר, צביקה ברוט: "חג החנוכה-חג האור, הוא הזדמנות לגרש את החושך ולהחליפו באחדות, שמחה וצחוק- וכך היה בעיר. אירועי החנוכה השונים שמו דגש על קהילת בת-ים, קהילה שהיא סוד כוחה של העיר- מגובשת, חמה ואוהבת. אני שמחתי לראות את תושבי בת-ים לוקחים חלק ונהנים בפעילויות השונות, וכפועל יוצא חיזקו את יחסי השכנות, ואת הקהילה הבת-ימית תוך עשיית טוב. תודתי והערכתי לעובדי העירייה באגפים השונים, החברה לתרבות פנאי וספורט, המועצה הדתית ולכל העמותות והארגונים של המגזר השלישי שעמלו על האירועים היפים הללו."

קרדיט לתמונות: דוברות בת-ים
קרדיט לתמונות: דוברות בת-ים
קרדיט לתמונות: דוברות בת-ים
קרדיט לתמונות: דוברות בת-ים
קרדיט לתמונות: דוברות בת-ים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חילוץ מציל חיים: פקחית עירונית הצילה תינוק מרכב נעול בקניון
שלשום, (ראשון), בשעה 14:24, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק...
בית בקהילה: הוסטל אקים בת-ים נחנך מחדש לאחר שיפוץ מקיף
ההוסטל המחודש, המשמש בית קהילתי לדייריו, נחנך באירוע בהשתתפות ראש...
חנוכה מואר במיוחד בבת-ים: אלפי תושבים השתתפו באירועים ברחבי העיר
ימי החנוכה בבת-ים היו חוויה עירונית עשירה, מגוונת ומחברת, עם...
"הפסטידן" בבת-ים: תנועת הצופים העירונית עם חגיגה תרבותית - כי מסורת לא משנים!
בשבוע שעבר, התקיים בבת-ים הפסטידן, מפעל תרבותי-חינוכי ושבטי המהווה מסורת...
קרדיט צילום: מאוחדת.
מאוחדת ומכון ויצמן בשיתוף פעולה ברחובות להכשרת דור העתיד של הרופאים
על רקע מצוקת הרופאים בישראל והצורך בהרחבת מסלולי ההכשרה, מאוחדת...
בית חדש לעצמאות ושייכות: לראשונה נפתח מרכז יום טיפולי לבוגרים על הרצף האוטיסטי בבת-ים
אמש, יום ד׳ ה-17.12.25, נחנך בבת-ים מרכז יום טיפולי חדש...
חותרים להצלחה: נבחרת החתירה העירונית עם הישגים מרשימים באליפות הארצית
עיריית בת-ים שמחה וגאה לבשר כי תלמידות ותלמידי נבחרת החתירה...
בת-ים מובילה יוזמה קהילתית חדשה: מרתון שיקופים לשיפור כלים להתנהלות כספית
במהלך שבוע שעבר התקיים במרכז הצעירים בבת-ים מרתון שיקופים, במסגרת...
"יכולים לשנות מסלול חיים שלם" - חה"כ סימון דוידסון ביקר בכפר הנוער "מבואות ים"
"יכולים לשנות מסלול חיים שלם": חה"כ סימון דוידסון ("יש עתיד")...
ורד עיני קדר מלהבים מוציאה לאור רומן פסיכולוגי נועז
"מה היא עושה כאן? מה היא עושה בבית הקטן הזה,...
דילוג לתוכן