מברך ביונית ועד חלקי מכונות: INTAMSYS חתמה על הסכם בלעדי עם ״קליבר הנדסה״ למכירת מדפסות תלת מימד לפולימרים מתוצרתה בישראל

מברך ביונית ועד חלקי מכונות: INTAMSYS חתמה על הסכם בלעדי עם ״קליבר הנדסה״ למכירת מדפסות תלת מימד לפולימרים מתוצרתה בישראל
באדיבות INTAMSYS

אחת הדוגמאות לשימוש במדפסות ובחומרים של INTAMSYS היא הברך הביונית – ה- BioNEEK – שפיתחה חברת סינצ׳ואן הסינית. המוצר שפיתחה החברה הוא מעין ״שלד חיצוני ביוני״ שיודע לתמוך בברך, מייצב אותה, משכך זעזועים ומגן עליה. המוצר הסופי הודפס באמצעות חומר ה- PEEK.  

מברך ביונית ועד חלקי מכונות
באדיבות INTAMSYS

יצרנית מדפסות התלת מימד לפולימרים, חברת INTAMSYS, חתמה עם חברת קליבר הנדסה   מקבוצת גסטטנרטק, על הסכם שיתוף פעולה להפצת פתרונות החברה בשוק התעשייתי הישראלי. על ההסכם חתמו צ׳ארלס האן, מנכ״ל  INTAMSYS וגיא אנגל, מנכ״ל קליבר.

INTAMSYS קמה במטרה להפוך את תוצרי מדפסות התלת מימד שיועדו בתחילה להפקת דגמי אבות טיפוס ולפיתוח, למוצרי קצה סופיים וכיום היא ידועה בעיקר כחברה שתרמה להפצה הרחבה של חומרי הדפסה דוגמת PEEK (Polyetheretherketone ) – חומר המציע שילוב ייחודי של תכונות מכניות, עמידות בפני כימיקלים, שחיקה, עייפות חומר ועמידות בטמפרטורות גבוהות במיוחד (עד 260 מעלות צלזיוס). החברה מפתחת ומייצרת כיום מדפסות שעושות שימוש בחומרים פונקציונליים בעלי ביצועים גבוהים, כשבנוסף ל-PEEK היא עושה שימוש ב-PEKK, ULTEM ו- PPSU, המתאימים לייצור בתחומי התעופה, חלל, גז ונפט, רכב ורפואה.

מברך ביונית ועד חלקי מכונות
יח״צ

אחת הדוגמאות לשימוש במדפסות ובחומרים של INTAMSYS היא הברך הביונית – ה- BioNEEK – שפיתחה חברת סינצ׳ואן הסינית. בעיות בברכיים נפוצות בקרב מיליוני קשישים, המפריעות לחיי היום יום שלהם. המוצר שפתיחה החברה הוא מעין ״שלד חיצוני ביוני״ שיודע לתמוך בברך, מייצב אותה, משכך זעזועים ומגן עליה. המוצר הסופי הודפס באמצעות חומר ה- PEEK.

INTAMSYS מציעה באמצעות קליבר מבחר רחב של מדפסות המאפשרות ללקוחות להתמקד במגוון יישומים. שני החידושים האחרונים בחברה משתייכים לסדרת ה-FUNMAT – ה-FUNMAT PRO 410 וה-FUNMAT PRO 610 HT המספקות פתרון של ׳הכל באחד׳. ״החיבור שלנו עם INTAMSYS מאפשר לנו להציע לתעשייה הישראלית מדפסות אמינות שמדפיסות לא רק בחומרים פונקציונליים בעלי ביצועים גבוהים אלא גם במגוון רחב של חומרים הנדסיים דוגמת PC, PA, PA-CF, ABS ו-TPU – ובדיוק רב״ אומר אנגל.

 

אודות קליבר:

חברת קליבר הנדסה ומחשבים בע"מ מקבוצת גסטטנרטק, הינה החברה הוותיקה בישראל (1991 ) לשיווק מדפסות תלת מימד, סורקי תלת מימד, תוכנות ומכונות חיתוך לייזר.  קליבר מספקת פתרון מלא הכולל – ייעוץ ומכירת פתרון לפי צרכי ללקוח, שירות מלא הכולל – ביצוע התקנה, הדרכה, ליווי שוטף, תיקונים טכניים וכן מכירת חומרים מתכלים. 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ממשיכים לחזק את מערכת הבריאות: המחזור השני של תוכנית "נתיב לרפואה" לרופאים עולים נפתח בשיבא
רופאים מ 8 מדינות שונות החלו השבוע את הכשרתם במסגרת...
מרעיון למציאות: בנות ובני הנוער של תוכנית "מטאור" הפכו קיר ציבורי ליצירת אמנות
בנות ובני הנוער של תכנית "מטאור", בהובלת טרמינל לעיצוב וקרן...
תלמידי תיכון מפעילים מעבדת חקר מוח בבית הספר
המודל החדשני הוצג בכנס השנתי של מרכז אלו״ן לנוירופדגוגיה, הפועל...
הם פשוט לא מרגישים צמא - המלכודת השקטה של הקיץ שמסכנת את הגיל השלישי
קשיש בן 88, חיוני ופעיל, יצא ליהנות במפגש חברתי בשמש....
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
במרכז ההדרכה המתקדם של מד"א: דור המדריכים הבא של הפראמדיקים הוכשר על ידי בכירי המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) בתחום החייאת יילודים ופגים
במסגרת תוכנית "מתקדמים למצוינות" של מגן דוד אדום וכחלק מהכשרת...
כבכל שנה: עיריית בת-ים, בשיתוף עמותת "תיק לכל תלמיד", מקיימת מיזם עירוני לאיסוף וחלוקת תיקים לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז
עיריית בת-ים, בשיתוף מינהל החינוך והחברה לתרבות, פנאי וספורט, מזמינה...
הצגה חדשה לקבוצת התיאטרון אורתו-דה: "מאחוריך"
מה קורה כשהצל שלך מחליט שיש לו אישיות משל עצמו?...
גאווה מקומית על הבמה הבינלאומית: עיריית בת-ים מאחלת בהצלחה לנציגיה במשחקי המכביה 2026
אמש נערך טקס הפתיחה החגיגי של המכביה 2026 באצטדיון טדי...
דילוג לתוכן