מינוי חדש במכבי: ד"ר אורלי גרינפלד מונתה לרופאה מחוזית במחוז המרכז במכבי שרותי בריאות

מינוי חדש במכבי:  ד"ר אורלי גרינפלד מונתה לרופאה מחוזית  במחוז המרכז במכבי שרותי בריאות
דר אורלי גרינפלד | קרדיט: יח"צ

 

ד"ר אורלי גרינפלד, מומחית לרפואת משפחה, מונתה בימים אלו לרופאה מחוזית במחוז המרכז במכבי שירותי בריאות.

במסגרת תפקידה תהיה ד"ר גרינפלד אחראית על כל תחומי הרפואה במחוז, וכן על מקצועות הבריאות והסיעוד.והיא תוביל ותקדם את השירות הרפואי והמקצועי  הניתן למבוטחי המחוז.

דר אורלי גרינפלד | קרדיט: יח"צ

ד"ר גרינפלד עובדת במכבי  כ-9 שנים.  בעבר עבדה כמנהלת הרפואית של מרחב בני ברק, המשיכה לתפקיד סגנית רופאה מחוזית, ולאחר מכן שימשה כסגנית ראש אגף הרפואה בהנהלת מכבי.. בתקופת הקורונה מונתה למנהלת הרפואית של "מגן ישראל" ומילאה תפקיד מרכזי בהתמודדות עם המגיפה.. בנוסף, בשלוש השנים האחרונות ניהלה והובילה את תחום הרפואה מרחוק והחדשנות במכבי ופיתחה פרויקטים רבים בתחום.

 

ד"ר גרינפלד, אם לחמישה, משמשת גם  כמומחית ברפואת משפחה במרפאת מכבי בגבעת שמואל .היא סיימה את לימודי הרפואה באונ' ת"א והייתה חברה בסגל המרצים ללימודי עתודה ברפואת משפחה באונ' ת"א. כיום ד"ר גרינפלד חברה בתוכנית ‘ענבר’, עתודה ניהולית במערכת הבריאות מטעם משרד הבריאות וארגון ‘מעוז’.

 

מחוז המרכז במכבי שירותי בריאות מעניק שירותי רפואה ליותר מחצי מיליון חברים ב-45 מרכזיים רפואיים ומעסיק כ-1,500 רופאים וכן כ-2,000 עובדים בתפקידים שונים. דניאל ברמן, ראש מחוז המרכז במכבי : "אני שמח לצרף לצוות הניהולי והרפואי של מחוז המרכז את ד"ר אורלי גרינפלד כמנהלת רפואית מחוזית. אין לי ספק  ש ניסיונה הרב של ד"ר גרינפלד יבוא לידי ביטוי במתן שירות רפואי מיטבי לחברים ולחיזוק הקשר עם הרופאים בכל רחבי המחוז.  אני מאחל לה הצלחה רבה בתפקידה החדש".

לדברי ד"ר אורלי גרינפלד, רופאה מחוזית במכבי : "המינוי החדש מהווה עבורי אתגר נוסף ומעניין, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אישית. לאחר שנה מורכבת למערכת הבריאות במהלכה הייתה לי הזכות לשמש בתפקיד משמעותי במאבק במגיפה בישראל, ‘שירות המילואים’ שלי הסתיים ואני חוזרת בשמחה למכבי לתפקיד מרכזי. ביחד עם הרופאים המקצועיים, המנהלים האיכותיים, וכל צוותי הרפואה, הסיעוד ומקצועות הבריאות נעניק לחברי מכבי את השירות הטוב והמקצועי ביותר".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קבוצת מוקד אמון נבחרה על ידי דן נתיבים מקבוצת דן תחבורה לנהל את מערך האבטחה במתחם התחבורה החדש של נתיבים מהירים בראשון לציון
קבוצת מוקד אמון נבחרה על ידי חברת דן נתיבים מקבוצת...
גלריה ורטהימר מציגה תערוכת יחיד חדשה : ביאנקה ספריינס / שכבות של זיכרון
אוצרת : נטלי ורטהימר פתיחה חגיגית : יום חמישי ,...
‏האופניים שנשארו על המדרכה: מה עושה תל אביב עם כלי רכב שאיש אינו בא לקחת?‏
בתל אביב אופניים הם חלק מן הרחוב כמעט כמו עמודי...
מהמסך לכיתות הלימוד. סדרת הרשת על חרמות של דביר תורג'מן מגיעה לבתי הספר
אחרי שהעלה לרשת את סדרת הדרמה "יחסי כוחות", העוסקת בחרמות...
מסדנאות AI ועד ליווי אישי: תוכנית אפ 60+ מזמינה את גמלאי בת-ים למגוון פעילויות העשרה, תרבות וחדשנות
עיריית בת-ים מזמינה את הגמלאיות והגמלאים בעיר לסדרת מפגשי ״בוקר...
המשפחה הראשונה כבר בישראל: בעקבות יריד העלייה בלונדון, 45 משפחות בדרך להשתקע בבת-ים
העיר בת-ים ממשיכה לבסס את מעמדה כיעד מבוקש לעלייה לישראל....
עמותת העולם המרהיב של מוסיקה יהודית בשיתוף האקדמיה ההונגרית בירושלים מציגים קולות מן הדנובה קונצרט בסדרה "אל תוך האור" בביצוע אנסמבל המאה ה-21 מנהל מוזיקלי: דן יוהס
מוזיקה מאת מלחינים הונגריים-יהודים שהקריירה והחיים שלהם הושפעו מן השואה, בצד...
הריסה, בנייה וסוף למצוקת החנייה - רחוב העבודה ברחובות משנה פניו
במיקום מדהים במרכז רחובות, ברחוב שקט בלב העניינים, מוקם פרויקט...
המפגש שמעניק תחושת שייכות לילדים להורים עם פוסט טראומה
"יש בזה גם גאוות יחידה, אני חלק מהדבר הזה": המפגש...
יום ההליכה הבינלאומי: איך הליכה קבועה עשויה לסייע בהפחתת התקפי המיגרנה
צעד קטן, הקלה גדולה: איך הליכה קבועה עשויה לסייע בהפחתת...
דילוג לתוכן