ממשיכים בשיפור השירות: לראשונה אגף הנדסה בעיריית בת-ים יקיים מפגש פתוח למגישי תוכניות

ממשיכים בשיפור השירות: לראשונה אגף הנדסה בעיריית בת-ים יקיים מפגש פתוח למגישי תוכניות
עיריית בת-ים

6.7.20| יום ב'| 17:30-19:30| אפליקציית ZOOM

המפגש ייערך במסגרת הנחיית ראש העיר, צביקה ברוט, לשפר את השירות לתושב בכל אגפי העירייה, ונועד עבור תושבי העיר לצורך עדכוני נהלים ותהליכי עבודה מול אגף הנדסה והיכרות תפקידו ובעלי התפקידים

אגף ההנדסה בסיור בשטח עם תושבים
עיריית בת-ים

עיריית בת-ים תקיים ביום ב' 6.7.20 בין השעות 17:30 ל 19:30 לראשונה מפגש פתוח לציבור של אגף הנדסה, הפונה בעיקר למגשי תכניות לאגף. במהלך המפגש אגף הנדסה יציג בפני המשתתפים את נהלי העבודה המעודכנים ותהליכי העבודה באגף. המפגש הוא הזדמנות לתושבים להכיר את מחלקות האגף ולאגף להכיר את צרכי התושבים, מקרוב.

במפגש ישתתפו מר אורי בוסקילה, סגן ראש העיר ויו"ר הועדה המקומית  ומהנדסת העיר, אדר' מאיר מיכל. מפגש זה, מצטרף לשורה של מהלכים ורפורמות ארגוניות שנעשו לאחרונה בעבודת העירייה שמטרתן לשפר משמעותית את השירות לתושב ולהעמיק את הקשר הישיר של העירייה מול התושב.

במסגרת המפגש יעלו נושאים מגוונים, ובהם: עדכונים בנהלי עבודה תמ"א 38 ע"י סגנית מהנדסת העיר לרישוי אורטל מסיכה, עדכונים בתהליכי עבודה בהתחדשות עירונית ובהגשת תכניות עיצוב אדריכלי ע"י סגנית מהנדסת העיר לתכנון, אדר' שירה שפרכר.

החלק האחרון במפגש יודגש לשאלות ותשובות תושבים לאנשי המקצוע של אגף הנדסה.

*עקב הוראות התו הסגול והנחיות משרד הבריאות, המפגש יועבר בשידור ע"י אפליקציית ZOOM, ויש לבצע רישום מראש בכתובת : [email protected] . * מספר המקומות מוגבל.

בנוסף, במסגרת שיפור השירות של אגף הנדסה לתושבים ובממשק שלהם אל מול היזמים, לאחרונה לשכת סגן ראש העיר , אורי בוסקילה מחזיק תיק ההנדסה, ייסד ציר ישיר לטובת התושבים, בשיתוף עם מהנדסת העיר ומנהלת ההתחדשות העירונית, כך שמידי שבוע מתקיימות פגישות עם תושבים בצורת "דלת פתוחה" , על מנת להתעדכן במצב הפרוייקט או על מנת לקבל מענה בכל הנוגע למחלקת הנדסה. הפגישות מתקיימים בתיאום מראש, בלשכת סגן ראש העיר, בנוכחות נציג מנהלת התחדשות עירונית וגורם מקצועי מטעם אגף ההנדסה. שירות זה שניתן ע"י אגף ההנדסה, מהנדסת העיר ומנהלת ההתחדשות העירונית בנוסף למפגש נותנים מענה אמיתי וחשוב לתושבים.

אורי בוסקילה, סגן ראש העיר, מחזיק תיק ההנדסה: "כחלק מהחלטותינו על שדרוג מקיף למערך השירות באגף ההנדסה,  ייסדנו מפגשים עם התושבים הן בלשכתי והן בשטח. המפגש הפתוח הוא צעד נוסף בשיפור השירות. אנו ממשיכים בכל עת לשקוד על שיפור השירות, הזמינות, הנוחות והמהירות. נשמח לכל הערה או הערה, על מנת להעניק את השירות הטוב ביותר".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נורית גלרון, אלי יצפאן ושמואל וילוז'ני בין זוכי פרס מפעל חיים של א.מ.י לשנת 2026
בין מקבלי הפרס גם איציק קלה, רמי דנוך, צמד רעים,...
רשת BBB משיקה מחדש את סניף הדגל ברמת החייל: בהשקעה הנאמדת ב 1 מיליון ₪
לאחר כחצי שנה של עבודות שיפוץ, שדרוג ועיצוב מחדש, BBB...
86% מהבוגרים השתלבו בשוק התעסוקה ו־50% שיפרו את שכרם: תוכנית "תופסים כיוון" חוזרת לבת-ים למחזור ה־13
תוכנית ״תופסים כיוון״ לצעירים אקדמאים חוזרת לבת-ים למחזור ה־13, וההרשמה...
בשורה לתושבי פתח תקוה והסביבה: מוקד חדש לרפואה דחופה של מאוחדת נפתח בעיר
מאוחדת פתחה מוקד חדש לרפואה דחופה שיעניק לתושבי פתח תקוה...
מבלי ללכת לאיבוד בסבך הבירוקרטי: איך משנים תב"ע ומגדילים זכויות בנייה?
אחד המנועים החזקים ביותר להשבחת נכסים בעולם הנדל"ן נמצא בכלל...
סוכות יצרתי: מתחם יצירה והעשרה חווייתי לילדים ייפתח בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה – והכניסה חופשית!
לרגל חג הסוכות, עופר הקניון הגדול בפתח תקווה מזמין את...
מתכוננים לחגים: עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי פינוי האשפה, הגזם והגרוטאות במהלך חגי תשרי תשפ״ז
לקראת חגי תשרי, עיריית בת-ים מעדכנת את תושבות ותושבי העיר...
כמו פרפר" הצגה מיוחדת לרגל חודש המודעות למאבק בסרטן השד. קפה תיאטרון הקאמרי יום שלישי 13.10.26 בשעה 20 :30
מאת: חי אליהו בימוי: שיקמה הופמן זיו שחקנים: אפרת בזר, אמיר מרציאנו, שיקמה הופמן-זיו מוזיקה מקורית: עמית...
קרן קימת לישראל וויצו ישראל מוקירים את 2,400 מתנדבות ויצו באירוע הוקרה מיוחד
במסגרת האירוע הוענקו תעודות הוקרה למתנדבות תכנית "צומחות יחד" –...
לראשונה: "פסטיבל השעה" – חגיגת תיאטרון איכותית לילדים ולכל המשפחה במשך 3 ימים עם 15 הצגות בחול המועד סוכות
פסטיבל השעה בבית ציוני אמריקה בסוכות, ביוזמת תיאטרון השעה הישראלי,...
דילוג לתוכן