ממשיכים בשיפור השירות לתושב: הצצה למוקד העירוני המחודש בבבת-ים

ממשיכים בשיפור השירות לתושב: הצצה למוקד העירוני המחודש בבבת-ים
צילומים: דוברות עיריית בת ים

בתוך שנים ספורות תהפוך בת ים לעיר חכמה ומרושתת טכנולוגית

השדרוג בעבודת מוקד משו"ב 107 מתבצע בשלושה תחומים: בינוי ותשתיות, סביבת העבודה והאמצעים הטכנולוגיים העומדים לרשות המוקד

ראש העיר, צביקה ברוט: "הוריתי להשקיע משאבים רבים בשיפוץ המוקד ושדרוגו על-מנת לתת את השירות והמענה הטוב ביותר לתושבים"

שדרוג המוקד העירוני
צילומים: דוברות עיריית בת ים

עיריית בת ים השקיעה לאחרונה משאבים בשדרוג המוקד העירוני על מנת להבטיח מענה משופר, מהיר ויעיל לתושבי העיר הפונים לקבלת שירות. שמו של המוקד הוחלף למשו"ב (מוקד שירות ובקרה) ובוצעו בו שיפורים ושדרוגים המייעלים את איכות השירות הניתן לתושבי העיר. במסגרת השידרוג, שיצא לפועל לאחר עבודת הכנה משמעותית וארוכה, והסתיים בימים אלה, בוצע במוקד העירוני שיפוץ ושדרוג משמעותי של המבנה השוכן בחצר מתחם החשמונאים והוא הוסב למבנה חדיש ומשוכלל, הכולל מלבד שדרוגו וחידושו גם חיבור למערכות וטכנולוגיות חדשות.

שדרוג המוקד העירוני
צילומים: דוברות עיריית בת ים

יודפת אפק-ארזי, מנכ"לית העירייה: "שיפור השירות שהעירייה מעניקה לתושבי העיר הינו אחד מהיעדים המרכזים שהצבתי לגורמי הביצוע בעיר.  חשוב לנו להיות זמינים וקשובים בכל עת. המוקד העירוני, הנו זרוע משמעותית בשיפור תהליכי השירות לתושבים. אנו מאמינים כי קשב ושירות מצוין, בשילוב עם טכנולוגיה הם המפתח לקידום השירות העירוני".

כזכור, לפני כשנה, הכריז ראש העיר, צביקה ברוט, על הקמתה של חטיבה חדשה בעיריית בת-ים – חטיבת השירות. לניהול החטיבה מונתה סמנכ"לית שירות לקוחות בעיריית בת-ים, נועה רימון גופרשטיין, שהחלה בהקמתו המחודשת של המוקד העירוני.

שדרוג המוקד העירוני
צילומים: דוברות עיריית בת ים

בהובלת סמנכ"לית השירות, ומ"מ מנהל המוקד, הוחלט על שדרוג והסבת המבנה הקיים למבנה חדיש ומשופץ, ובמקום הותקנו מערכות טכנולוגיות חדישות המבוססות  על הקמת תשתית תקשורת רחבת סרט מבוססת סיבים אופטיים. בנוסף הוקמה מערכת ניהול, שליטה ובקרה מרכזית ואחודה במוקד העירוני, והחל מהלך של הקמת מערך מצלמות ביטחון, תנועה ופיקוח בעיר בת ים. גורמי המקצוע בעירייה מבצעים כעת בדיקות תפעוליות אחרונות לאחר פריסת המצלמות ותקשורת למוקד לקראת הפעלה מבצעית של המערכת בשבועות הקרובים.

במסגרת שדרוג המוקד הותקנו בשלב הראשון 7 מצלמות לאורך הטיילת של העיר המחוברות למוקד, למען ביטחונם של המבקרים בחוף הים ומניעת ונדליזם, ובקרוב ע"פ תוכנית העבודה יותקנו מצלמות באמצעות המשרד לביטחון פנים ברחבי העיר בגני השעשועים, בכניסות לעיר ובמקומות נוספים בתיאום עם משטרת ישראל וגורמי הבטחון. המוקד יהיה מוקד אחוד, כך שיהיה שיתוף פעולה שוטף עם כוחות הבטחון השונים, דבר המהווה חיזוק המענה של העירייה בחירום. בנוסף, כלל השדרוגים יקנו לעירייה יכולת של מרכז שליטה ובקרה לבניית תמונת מצב למנהלים על איכות השירות הניתן לתושבים.

ראש עיריית בת-ים, צביקה ברוט: "כחלק משיפור השירות לתושב והקמת חטיבה לייעוד זה, אנו משקיעים רבות בהקמתו המחודשת של המוקד העירוני, כולל העברתו למבנה חדש והטמעת המערכות הטכנולוגיות המתקדמות ביותר- מצלמות ורחפנים המאפשרים לצוות המוקד לתת לכולנו ביטחון ברמה גבוהה, שירות 24/7 ותיאום שוטף ויעיל עם כל כוחות הביטחון והרווחה במרחב. נמשיך לעשות את המרב והמיטב למען שירות איכותי וטוב לתושבינו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
באים לקן? שנת הפעילות של הנוער העובד והלומד בראש העין נפתחת היום
היום, 1 בספטמבר, תיפתח שנת הפעילות בקני הנוער העובד והלומד...
תיאטרון הסימטה: הצגות ומופעים בחודש ספטמבר 2026
תיאטרון הסימטה שמח להציג את לוח המופעים לחודש הקרוב. אנו...
שוק ארבעת המינים יתקיים בשכונות השונות ברחבי העיר
גם השנה לקראת חג הסוכות יפעלו ברחבי העיר דוכנים למכירת...
פותחים את שנת הלימודים תשפ"ז בפתח תקווה!
כ-72,000 תלמידים ותלמידות יפתחו את שנת הלימודים תשפ"ז בפתח תקווה. מאות...
בדרך לשנת לימודים פורצת דרך: מינהל החינוך בבת-ים התכנס ליום היערכות עירוני לשנת הלימודים תשפ"ז
לקראת פתיחתה של שנת הלימודים תשפ"ז, קיימה עיריית בת-ים בשבוע...
מחקרים חדשים בדקו את הקשר בין מוצרי טבק וניקוטין לבין בריאות הנפש בקרב בני נוער
פתיחת שנת הלימודים היא תקופת סיכון, שבה לחץ חברתי ורצון...
לא כל דמנציה היא אלצהיימר: מה אפשר ללמוד מהסיפורים של מיקי ברקוביץ' ורובין וויליאמס?
החשיפה כי מיקי ברקוביץ' מתמודד עם דמנציה מסוג גופיפי לואי...
ארבעה מוצ”שים על קו החוף, מאות חוגגים ואינסוף אווירה: אירועי מוצ”ש 100מם בבת-ים הסתיימו בהצלחה
חגיגות שנת ה-100 לבת-ים המשיכו להתקיים ברחבי העיר ובמגוון מוקדים,...
כמה שווה שנה של אחריות? גם בחולון הצרכן עשוי להידרש לבחור בין מחיר לסיכון
קנייה של מקרר, מכונת כביסה או טלוויזיה היא הוצאה שכל...
מותג התיקים הסרוגים הישראלי Boujee פותח לראשונה חנות פיזית בישראל: בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה
המותג, שצבר תאוצה גם באירופה, יוצא לראשונה מהמרחב הדיגיטלי ומשיק...
דילוג לתוכן