קהל הצופים בהופעה האחרונה של רותם כהן בזאפה תל אביב הופתע לגלות שבאמצע ההופעה, כאשר המיקרופון עוד בידו, ירד כהן מהבמה ונכנס למטבח לבשל את המנות לצד השף אבי רזון. השניים איחדו כוחות במסגרת אירועי "שף אנד שואו" בזאפה, המשלבת בין ארוחות שף לבין הופעות מן השורה הראשונה של אמנים ישראליים.
כהן יצר ביחד עם רזון דגים ובשרים במטבח קונספט של מותג החשמל הגרמני Küppersbusch (קופרבוש) כחלק מתפריט שף מיוחד שהוכן לאותו הערב בהאמה לאופי המופע. זאת, כחלק מתוכנית האירועים הכוללת אשר משלבת בין ארוחות שף לבין הופעות של אמנים ישראליים מהשורה הראשונה.