מרתון סמסונג תל-אביב 2021 יצא לדרך היום (שישי, 19.2) – למעלה מ-20,000 רצים לוקחים חלק במרתון סמסונג תל-אביב במתכונתו הדיגיטלית יחד עם רצים מכל רחבי הארץ והעולם – **האפליקציה תהיה פתוחה לרשות הרצים עד ה-28 בפברואר**

מרתון סמסונג תל-אביב 2021 יצא לדרך היום (שישי, 19.2) – למעלה מ-20,000 רצים לוקחים חלק במרתון סמסונג תל-אביב במתכונתו הדיגיטלית יחד עם רצים מכל רחבי הארץ והעולם – **האפליקציה תהיה פתוחה לרשות הרצים עד ה-28 בפברואר**
קרדיט: רונן טופלברג

למעלה מ-20,000 רצים לוקחים חלק במרתון סמסונג תל-אביב במתכונתו הדיגיטלית יחד עם רצים מכל רחבי הארץ והעולם

ראש עיריית תל-אביב-יפו, רון חולדאי, "אני שמח שגם בשנה המאתגרת שעברנו אתם לא מוותרים על ריצה. כי בעיר בלי הפסקה גם המרתון לא מפסיק."

 רונן סלם, סמנכ"ל שיווק סמסונג ישראל מסר "גם השנה הוכחנו כולנו שהכל אפשרי ולא ויתרנו. מרתון סמסונג תל-אביב 2021, כולנו רצים, כל אחד בנפרד אבל הכי ביחד שאפשר."

הבוקר, יום שישי ה- 19 בפברואר, הוזנק מרתון סמסונג תל-אביב במתכונת דיגיטלית עם למעלה מ-20,000 רצים. בשונה משנים קודמות ובמתכונת ייעודית לתקופת הקורונה, הזנקת הרצים על ידי ראש עיריית תל אביב – יפו, רון חולדאי וסמנכ"ל השיווק של סמסונג, רונן סלם, התקיימה דרך אפליקציה ייעודית של המרתון. אירוע המרתון מתקיים השנה על אף מגבלות מגפת הקורונה בהובלת עיריית תל אביב – יפו וחברת ההפקה "כפיים". האפליקציה תהיה פתוחה לרשות הרצים בין התאריכים ה-19 עד ה-28 בפברואר. המתכונת המיוחדת המותאמת לרוח התקופה מאפשרת לראשונה השתתפות של רצים לא רק בעיר תל אביב-יפו, אלה בכל מקום אחר ברחבי המדינה והגלובוס.

ראש עיריית תל-אביב-יפו, רון חולדאי, "אני שמח שגם בשנה המאתגרת שעברנו אתם לא מוותרים על ריצה. כי בעיר בלי הפסקה גם המרתון לא מפסיק. אז קחו נשימה עמוקה, שיהיה בהצלחה לכל הרצות והרצים שמצטרפים אלינו מכל רחבי הארץ, ממטולה ומאילת, מקריית טבעון ומקריית עקרון, מבאר שבע ומירושלים. מוכנים? צאו לדרך!"

רונן סלם, סמנכ"ל שיווק סמסונג ישראל מסר "גם השנה הוכחנו כולנו שהכל אפשרי ולא ויתרנו. סמסונג מאפשרת לכולם לקיים את אורח החיים הנורמלי החדש. מרתון סמסונג תל אביב 2021, כולנו רצים, כל אחד בנפרד אבל הכי ביחד שאפשר."

המרתון ה- 13 במספר התקיים השנה במתכונת המותאמת לרוח התקופה, תחת הסיסמה "כולנו רצים יחד וכל אחת ואחד לחוד" ועל פי המקצים הבאים: מרתון (42.195 ק"מ), חצי מרתון (21.1 ק"מ), מרוץ 10 ק"מ ומרוץ 5 ק"מ. 

טקס ההזנקה המסורתי שודר דרך אפליקציה ייעודית שפותחה במיוחד עבור המרתון. האפליקציה מאפשרת מדידה אינטראקטיבית של המסלול וזמן הריצה, משלבת מסרים מעודדים במהלך המרוץ ובונה פלייליסט מותאם לריצה. על מנת לאפשר ריצה נוחה לכלל המשתתפים, ההשתתפות במרתון תתאפשר במשך עשרה ימים, עד יום ראשון, ה-28.02, במטרה לאפשר לכל משתתף להחליט על מועד ריצתו.

בשנה זו, המשתתפים במרתון בחרו את מקום ריצתם ואת מסלולם. בפעם הראשונה, מרתון סמסונג תל-אביב התקיים ב-33 מדינות שונות ברחבי העולם ונשלחו ערכות המרתון למדינות השונות וביניהן: הולנד, שבדיה, הודו, איחוד האמירויות, ארה"ב, אנגליה, צ'ילה, פולין, גרמניה, אירלנד, פורטוגל, מקסיקו, צרפת, בולגריה, רוסיה, טורקיה וברזיל. במסגרת המרתון, בשיתוף משרד התיירות ומנהלת עיר עולם ותיירות, מתקיים אתגר בין המשתתפים ממדינות העולם, תחת הכותרת "לרוץ בתל אביב- מכל מקום בעולם". באתגר כל משתתף שלח תמונה או קטע וידאו, יצירתי ומקורי ממקום מגוריו במהלך הריצה. הזוכה הוא זה ששלח את הוידאו או התמונה הכי מקורית ויזכה בכרטיס טיסה זוגי לתל-אביב וכניסה למרוץ בשנת 2022.

כמו בכל בשנה, העיר תל-אביב – יפו התקשטה לקראת המרתון, השנה הוקמו ארבעה שערים בלוקיישנים מרכזיים ברחבי העיר הממוקמים בפארק גני יהושע, נמל תל-אביב, פארק צ'ארלס קלור ושדרות רוטשילד פינת כיכר הבימה, כדי לחגוג את האירוע.

 פרטים נוספים אודות המרתון  http://www.tlvmarathon.co.il

קרדיט: רונן טופלברג
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שבוע המשפחה בסינמטק תל אביב: ארוחה משפחתית – אוכל ומשפחה בקולנוע על הקשר שבין אוכל, משפחה וזהות לייזה פאנלים ומבקר הקולנוע זוהר אורבך יושבים לשיחה על אוכל, קולנוע ואהבה 17 - 25 בפברואר
אוכל ומשפחה הולכים יחד כבר הרבה לפני שהקולנוע התחיל לצלם...
"שכרון חושים" - הדס שלגמן בתערוכת יחיד
אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי גלריה Global...
עורך דין דיני עבודה תל אביב
עורך דין דיני עבודה תל אביב
מתי נעזר בעורך דין דיני עבודה תל אביב? תל אביב, כמרכז...
שיתוף פעולה ייחודי בין הצלמניה ורבוע כחול נדל"ן: גלריית האמנות הפתוחה על גדר פרויקט "אשרמן 32" מציגה תערוכת צילום חדשה: "תל אביב הלבנה בשחור לבן"
גדרות בטיחות סביב אתרי בנייה נועדו בדרך כלל להסתיר ולהפריד,...
פסיפס לנצח - תערוכת פסיפס מרהיבה בתיאטרון גבעתיים של הסטודיו של עדנה שגב
מרווח נשימה תערוכת תלמידי הסטודיו לפסיפס של עדנה שגב אוצרת: מאיה...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025: נתניה מובילה עם 2,939 עולים שהגיעו לעיר במהלך השנה
למעלה מ־20 אלף עולים הגיעו לישראל ברקע המלחמה. כשליש מהם...
צילום: יחצ
גלריית הפופ אפ הנודדת של האמן הבינלאומי טומי כהן נפתחת לראשונה הבוקר בקניון עופר רמת אביב
התערוכה מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי  ותוצג למשך 10 ימים...
לילה חינם למילואימניקים: רשת מלונות פתאל במהלך הוקרה חסר תקדים
נדב פתאל, מנכ"ל משותף ברשת פתאל: "מדובר בהצהרה ערכית. מי...
שיתוף פעולה חוצה מתקנים - בחינת שיתופי פעולה להתמודדות עם משבר הפסולת בישראל
צוות ההנהלה הבכיר מפארק המיחזור חירייה - איגוד ערים דן...
"לוכד החלומות" – עמי ואלך תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית – 3/1/26 בשעה 1200 בגלריה Global Art  רח' מרכז...
דילוג לתוכן