מרתון סמסונג תל-אביב 2021 יצא לדרך היום (שישי, 19.2) – למעלה מ-20,000 רצים לוקחים חלק במרתון סמסונג תל-אביב במתכונתו הדיגיטלית יחד עם רצים מכל רחבי הארץ והעולם – **האפליקציה תהיה פתוחה לרשות הרצים עד ה-28 בפברואר**

מרתון סמסונג תל-אביב 2021 יצא לדרך היום (שישי, 19.2) – למעלה מ-20,000 רצים לוקחים חלק במרתון סמסונג תל-אביב במתכונתו הדיגיטלית יחד עם רצים מכל רחבי הארץ והעולם – **האפליקציה תהיה פתוחה לרשות הרצים עד ה-28 בפברואר**
קרדיט: רונן טופלברג

למעלה מ-20,000 רצים לוקחים חלק במרתון סמסונג תל-אביב במתכונתו הדיגיטלית יחד עם רצים מכל רחבי הארץ והעולם

ראש עיריית תל-אביב-יפו, רון חולדאי, "אני שמח שגם בשנה המאתגרת שעברנו אתם לא מוותרים על ריצה. כי בעיר בלי הפסקה גם המרתון לא מפסיק."

 רונן סלם, סמנכ"ל שיווק סמסונג ישראל מסר "גם השנה הוכחנו כולנו שהכל אפשרי ולא ויתרנו. מרתון סמסונג תל-אביב 2021, כולנו רצים, כל אחד בנפרד אבל הכי ביחד שאפשר."

הבוקר, יום שישי ה- 19 בפברואר, הוזנק מרתון סמסונג תל-אביב במתכונת דיגיטלית עם למעלה מ-20,000 רצים. בשונה משנים קודמות ובמתכונת ייעודית לתקופת הקורונה, הזנקת הרצים על ידי ראש עיריית תל אביב – יפו, רון חולדאי וסמנכ"ל השיווק של סמסונג, רונן סלם, התקיימה דרך אפליקציה ייעודית של המרתון. אירוע המרתון מתקיים השנה על אף מגבלות מגפת הקורונה בהובלת עיריית תל אביב – יפו וחברת ההפקה "כפיים". האפליקציה תהיה פתוחה לרשות הרצים בין התאריכים ה-19 עד ה-28 בפברואר. המתכונת המיוחדת המותאמת לרוח התקופה מאפשרת לראשונה השתתפות של רצים לא רק בעיר תל אביב-יפו, אלה בכל מקום אחר ברחבי המדינה והגלובוס.

ראש עיריית תל-אביב-יפו, רון חולדאי, "אני שמח שגם בשנה המאתגרת שעברנו אתם לא מוותרים על ריצה. כי בעיר בלי הפסקה גם המרתון לא מפסיק. אז קחו נשימה עמוקה, שיהיה בהצלחה לכל הרצות והרצים שמצטרפים אלינו מכל רחבי הארץ, ממטולה ומאילת, מקריית טבעון ומקריית עקרון, מבאר שבע ומירושלים. מוכנים? צאו לדרך!"

רונן סלם, סמנכ"ל שיווק סמסונג ישראל מסר "גם השנה הוכחנו כולנו שהכל אפשרי ולא ויתרנו. סמסונג מאפשרת לכולם לקיים את אורח החיים הנורמלי החדש. מרתון סמסונג תל אביב 2021, כולנו רצים, כל אחד בנפרד אבל הכי ביחד שאפשר."

המרתון ה- 13 במספר התקיים השנה במתכונת המותאמת לרוח התקופה, תחת הסיסמה "כולנו רצים יחד וכל אחת ואחד לחוד" ועל פי המקצים הבאים: מרתון (42.195 ק"מ), חצי מרתון (21.1 ק"מ), מרוץ 10 ק"מ ומרוץ 5 ק"מ. 

טקס ההזנקה המסורתי שודר דרך אפליקציה ייעודית שפותחה במיוחד עבור המרתון. האפליקציה מאפשרת מדידה אינטראקטיבית של המסלול וזמן הריצה, משלבת מסרים מעודדים במהלך המרוץ ובונה פלייליסט מותאם לריצה. על מנת לאפשר ריצה נוחה לכלל המשתתפים, ההשתתפות במרתון תתאפשר במשך עשרה ימים, עד יום ראשון, ה-28.02, במטרה לאפשר לכל משתתף להחליט על מועד ריצתו.

בשנה זו, המשתתפים במרתון בחרו את מקום ריצתם ואת מסלולם. בפעם הראשונה, מרתון סמסונג תל-אביב התקיים ב-33 מדינות שונות ברחבי העולם ונשלחו ערכות המרתון למדינות השונות וביניהן: הולנד, שבדיה, הודו, איחוד האמירויות, ארה"ב, אנגליה, צ'ילה, פולין, גרמניה, אירלנד, פורטוגל, מקסיקו, צרפת, בולגריה, רוסיה, טורקיה וברזיל. במסגרת המרתון, בשיתוף משרד התיירות ומנהלת עיר עולם ותיירות, מתקיים אתגר בין המשתתפים ממדינות העולם, תחת הכותרת "לרוץ בתל אביב- מכל מקום בעולם". באתגר כל משתתף שלח תמונה או קטע וידאו, יצירתי ומקורי ממקום מגוריו במהלך הריצה. הזוכה הוא זה ששלח את הוידאו או התמונה הכי מקורית ויזכה בכרטיס טיסה זוגי לתל-אביב וכניסה למרוץ בשנת 2022.

כמו בכל בשנה, העיר תל-אביב – יפו התקשטה לקראת המרתון, השנה הוקמו ארבעה שערים בלוקיישנים מרכזיים ברחבי העיר הממוקמים בפארק גני יהושע, נמל תל-אביב, פארק צ'ארלס קלור ושדרות רוטשילד פינת כיכר הבימה, כדי לחגוג את האירוע.

 פרטים נוספים אודות המרתון  http://www.tlvmarathon.co.il

קרדיט: רונן טופלברג
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
דברים פשוטים"- אלי גרוס, אוצר : איתי גבאי
"דברים פשוטים"- אלי גרוס תערוכת יחיד גלריית Arttillery רח' התנופה 5 קריית המלאכה תל אביב פתיחה...
האמן הבינלאומי סאם חלבי מציג לראשונה בקניון רמת אביב: "יחד בדרך לתקווה" מייצג המשלב טכניקות מסורתיות ועכשוויות השופך צבע ואופטימיות לקראת מציאות חדשה
האמן הבינלאומי סאם חלבי משיק את מייצגו החדש: "יחד בדרך...
ארגון יוצאי מרכז אירופה קיים את הוועידה ה-56 במרכז רבין בתל אביב
הוועידה ה-56 של ארגון יוצאי מרכז אירופה התקיימה הבוקר הוועידה ה-56...
תל אביב-יפו מנגנת קיץ- שני פרויקטים מוזיקליים הפתוחים לקהל הרחב
"צלילי קיץ 2025" ו"פינת רחוב: במה פתוחה"- מוזיקה חיה תחת כיפת...
עיריית תל אביב-יפו: מועד חדש ללילה לבן 2025 ברחבי תל אביב- יפו
עיריית תל אביב-יפו שמחה לבשר כי אירוע "לילה לבן"  שנדחה...
חגיגה קולינארית יוקרתית: לראשונה קניון עופר רמת אביב פותח מתחם קולינארי ייחודי בימי שישי: "לה בוקרייה" מבית WEEKEND MARKET
המתחם יפעל בימי שישי באופן קבוע בחודשים הקרובים ויכלול  שפע...
הדלתות היו סגורות אבל הלב תמיד פתוח
גם בימי המלחמה, כשאזעקות היו חלק מהשגרה והמתח הורגש בכל...
בוגרת אמית רננים - המצטיינת בלימודי הצרפתית בארץ
בתיה שיקלי, בוגרת אמית רננים אשר סיימה את לימודיה בשנה...
בשורה משמחת לחובבי היין והקולינריה: הטייסטינג רום משיק תפריט קיץ חדש ושעות שמחות מבעבעות
הטייסטינג רום בר היין הקונספטואלי שבפארק שרונה תל אביב מזמין...
בר הקיץ קו ראשון לים נפתח מחדש: קונטנטו חוזר עם תפריט קיץ חדש וכשר, קוקטיילים משובחים אווירה ונוף שאין בשום מקום אחר
HOUR  -  1+1 על תפריט האלכוהול בימים א-ה בין השעות...
דילוג לתוכן