משט הרצוג ה-11 יוצא לדרך: מאות שייטים ייקחו חלק, במעמד נשיא המדינה

משט הרצוג ה-11 יוצא לדרך: מאות שייטים ייקחו חלק, במעמד נשיא המדינה
צילום דני חבקוק ל- eastside studio (38)

לאחר הפוגה של שנה בשל מגבלות הקורונה, יתחדש השנה המשט המסורתי לזכרו של נשיא המדינה חיים הרצוג ז"ל. השנה יהווה המשט גם אות הסיום לאליפות ישראל ה-27 לסירות מפרש. נשיא המדינה המכהן מר יצחק הרצוג בנו של חיים הרצוג ז"ל, יגיע לטקס סיום המשט על מנת לשאת דברים, ולהעניק את הפרסים הראשונים הן לזוכי משט הרצוג התחרותי והן לזוכי אליפות ישראל לסירות מפרש.

בנוסף על היותו חבר כנסת, שגריר ישראל וסופר היה נשיאה השישי של מדינת ישראל חיים הרצוג ז"ל, שייט שאהב את הים, את הגלים וניצל כל רגע פנוי לשיוט ולבילוי בים. ברבות השנים הפכה הנצחתו לחלק בלתי נפרד מחיי העיר הרצליה – עיר מגוריו, המקיימת משט שנתי לזכרו מידי שנה במרינה הרצליה . גם השנה, לרגל משט הרצוג ה-11, תוצג תערוכת צילומים מיוחדת באדיבות משפחת הרצוג הסוקרת תחנות ממפעל חייו של הנשיא לשעבר החל מהיותו סטודנט צעיר למשפטים בקיימברידג', דרך תפקידו כמח"ט ירושלים עד לפגישותיו עם מנהיגי העולם, ביניהם: נשיא מצרים, אנואר סאדאת, וסגן הנשיא חוסני מובראק, כל זאת בליווי תמונות מחייו האישיים, יחד עם אורה אשתו וילדיו.

למשט יגיעו מאות שייטים וכלי שייט מכל רחבי הארץ לשיירת שיוט שתוזנק מן המרינה הרצליה ביום שישי 19 לנובמבר, בשעה 10:30. לאחר מסלול של כשעתיים לאורך חופי הרצליה יתכנסו המשתתפים לטקס הסיום במעמד כבוד נשיא המדינה המכהן מר יצחק הרצוג וראש עיריית הרצליה מר משה פדלון, אשר יישאו דברים ויעניקו פרסים הן לצוותים הראשונים בתחרויות אליפות ישראל והן לצוותים שסיימו את משט הרצוג בזמן הקצר ביותר."איש משפחה, איש צבא, עורך דין, חבר כנסת, שגריר ישראל, סופר ונשיא המדינה – בנוסף לכל אלו גם אהבה גדולה לים ולגלים", מרחיבה עפרה בל סגנית ראש העיר הרצליה ויו"ר החברה לפיתוח התיירות בעיר "על כן הפכה ברבות השנים הנצחת מורשתו לחלק בלתי נפרד מחיי מרינה הרצליה, אותה כל כך אהב. השנה מקבל משט הרצוג משמעות נוספת ומהווה את אקורד הסיום לאליפות ישראל לסירות מפרש, כאשר בטקס הסיום של משט הרצוג יחולקו פרסים הן לזוכי המשט והן לזוכי אליפות ישראל ה-27".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חודש יפני במסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב
אינטרפטציה  של שף ניצן רז למנות יפניות מסורתיות עזות טעמים...
אפשר להזיז הרים!
הבוקר (חמישי) התקיים כנס מועצות הנוער המסורתי בסימן "אפשר להזיז...
תוכנית נוספת להתחדשות עירונית במרכז העיר - כיכר התרבות פתח תקווה.
הבוקר אושרה בוועדת המשנה לתכנון ולבנייה, הבקשה להיתר לביצוע התחדשות...
גלגל הצלה בים של שלוליות: am:pm מלבישה את תחנות האוטובוס בטורקיז – ואתכם בגרביים יבשות, בדיוק כשאתם צריכים אותן
רשת הסופרמרקטים עם ה DNA-התל-אביבי המובהק, שמביאה חווית קנייה אורבנית...
חגיגת וולנטיין דיי בבוטיק האופנה מימוזה בקניון עופר רמת אביב
השקת עשרות "פיסים" בלעדיים של מיטב בתי האופנה הבינלאומיים באווירה...
'קהילת שבט הנובה' ממשיכה לעלות למגרש והפעם עם קבוצת כדורסל חדשה
קבוצת כדורסל שמורכבת משורדי המסיבות ובני משפחות שכולות, כחלק מקידום...
לרגל חודש המודעות לשיווין זכויות לאנשים עם מוגבלות יערך הפנינג עירוני בשיתוף כנפיים של קרמבו, עמותת 'קהילה נגישה' ועיריית נס ציונה
 לרגל חודש המודעות לשיווין זכויות לאנשים עם מוגבלות, ייערך הפנינג...
באילו מקרים אפשר להגיש תביעת מזונות רטרואקטיבית?
מזונות הם תמיד סוגיה רגישה מאוד. מצד אחד ישנה החובה...
טיפול רגשי בשיטת NLP – השקט הנפשי והצלחה בידיים שלך
חרדות קשות, אתגרים רגשיים או חוסר מימוש עצמי עשויים לעכב...
כיצד מתמודדים עם בעיות ומשברים בתוך הארגון
ניהול עסק הוא אינו פשוט ומצריך יכולות, שלא כולם נולדים...
דילוג לתוכן