מתכון חגיגי לארוחת החג!

מתכון חגיגי לארוחת החג!
צילום נמרוד סונדרס

המותג מאסטר שף מציע:

פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

 

צילום נמרוד סונדרס

בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית שתתאים לארוחת החג:  פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות. מנה חגיגית שתשמח גם את הילדים וגם את המבוגרים. טעימה, קלה להכנה ומעשירה כל שולחן חג.

צילום נמרוד סונדרס

רכיבים (לתבנית בקוטר )26:

3 תפוחי אדמה לבישול

2 חלמונים

½ ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל קלוף וקצוץ דק

3 שיני שום כתושות

4 כפות רסק עגבניות איטלקיות מאסטר שף

1 כוס מחית עגבניות מאסטר שף

1 כוס שימורי  אפונה

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
  2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
  3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ואפונה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות. מתבלים.
  5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים. מעל משטחים את הפירה בשכבה אחידה.
  6. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.
צילום אסף לוי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
השקעה חכמה עם פוטנציאל תשואה גבוה
השקעה בנדל"ן מסחרי להשקעה היא דרך חכמה למקסם את ההון...
תחבורה הציבורית בעיר פתח-תקווה מתחדשת
משרד התחבורה והבטיחות בדרכים באמצעות חברת נתיבי איילון, בשיתוף עיריית...
רשת JACK KUBA פותחת חנות פופ אפ חווייתית בקניון עופר רמת אביב
חנות הפופ-אפ נפתחה לרגל הרחבה ושיפוץ חנות הדגל בקניון עופר...
מדוע  חשוב לשים לב כשקונים דירה חדשה מקבלן?
מצב בו אדם, זוג או משפחה יכולים להרשות לעצמם לקנות...
מהפכה בעולם העבודה בגובה
מנוף הרמה מהווה ציר מרכזי בעולם הבנייה והתעשייה המודרנית, מאפשר...
איך המוצר הפשוט הזה יכול לשנות את שיערכן?
מה אתן עושות כדי להעניק לשיערכן מראה כובש כפי שאתן...
כובעים ממותגים – הדרך לבלוט באירועים ובשטח
כובעים ממותגים הם הרבה יותר מסתם אביזר אופנה – הם...
תיקון קומפרסור אוויר – שירות מקצועי לתחזוקה ואמינות
תיקון קומפרסור אוויר הוא שלב חשוב בהבטחת תפקוד תקין ויעיל...
קרן עדי אגמון מציגה: ימי הפלמנקו 2025 27-29 במרץ – מרכז סוזן דלל תל אביב
פסטיבל ימי הפלמנקו, מיסודה של קרן עדי אגמון, חוזר לשלושה...
חודש יפני במסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב
אינטרפטציה  של שף ניצן רז למנות יפניות מסורתיות עזות טעמים...
דילוג לתוכן