מתכוננים לשנת הלימודים תשפ"א: השיבוצים לגני הילדים יפורסמו ביום רביעי הקרוב

מתכוננים לשנת הלימודים תשפ"א: השיבוצים לגני הילדים יפורסמו ביום רביעי הקרוב
דוברות עיריית בת ים

ביום רביעי (10.6) יפורסמו באתר האינטרנט העירוני השיבוצים של כ – 3,573 הנרשמים לגני הילדים, לשנת הלימודים תשפ"א; שיבוצי הילדים לצהרונים יפורסמו ביום 18.06.20

צביקה ברוט, ראש העיר :"אגף החינוך וחטיבת השירות השקיעו משאבים רבים בייעול ושיפור חווית השירות והליך הרישום הדיגיטלי לגני הילדים. המוקד הטלפוני שהקמנו בעת הרישום נשא פרי. אני מאמין שגם ההמשך, עם פרסום השיבוצים והמוקד הטלפוני הייעודי, שהוקם לצורך מתן מענה מיטבי ויעיל להורים לשאלות בדבר השיבוצים, ישפר את חווית השירות ויבטיח לכל אחד ואחד מענה וטיפול נקודתי מהיר ויעיל".

השיבוצים לגני הילדים יפורסמו ביום רביעי הקרוב
דוברות עיריית בת ים

יודפת אפק-ארזי, מנכ"לית העירייה: " במהלך העבודה בשנה החולפת לשיפור תהליכי השירות בעירייה, שמנו במוקד את ייעול וטיוב תהליך הרישום לגני הילדים ולצהרונים, מתוך מטרה לתת שירות איכותי נגיש ויעיל לרווחת ההורים. שירות זה כולל הן רישום מרחוק והן תגבור מוקד טלפוני לתקופת הרישום והערעורים. בנוסף, נעשה מאמץ לסנכרן את שיבוצי הגנים והצהרונים, מתוך מטרה לתת פתרונות מיטביים להורים. אני מודה לאגף חינוך ולחטיבת השירות שפעלו על מנת להביא מוצר ושירות טוב יותר לתושבי בת ים"

עיריית בת-ים תפרסם ביום רביעי הקרוב את השיבוצים לגני הילדים לשנת הלימודים הבאה. הפרסום יעלה באתר האינטרנט העירוני ביום רביעי, י"ח סיוון, 10.6.2020.  במקביל, ישלח מסרון ( SMS), הכולל קישור לפרסום תוצאות שיבוצי הגנים, על פי הפרטים שההורים הזינו במערכת בעת הרישום.

השיבוצים לגני הילדים יפורסמו ביום רביעי הקרוב
דוברות עיריית בת ים

העירייה הקימה אגף טלפוני ייעודי לשאלות ההורים בדבר השיבוצים:

על מנת להקל על ההורים ונוכח הוראות התו הסגול, אין צורך בהגעה פיסית לאגף החינוך על מנת לקבל תשובות לשאלות או מידע בנושא השיבוצים, ולמען זאת נפתח מוקד טלפוני ייעודי שמטרתו, לסייע ולענות על כל השאלות צורה המהירה והמקצועית ביותר.

השיבוצים לגני הילדים יפורסמו ביום רביעי הקרוב
דוברות עיריית בת ים

ערעורים:

באפשרות ההורים להגיש ערעור על השיבוץ בין התאריכים 10.06.2020 ועד 25.06.2020.

את הערעור ניתן להגיש באמצעות אתר האינטרנט העירוני  בלבד, ולצרף מסמכים הנוגעים לבקשה.

כמו כן, ניתן לעדכן את הבקשה, בכל תקופת הערעורים הרשמית, עד לתאריך ה- 25.6.2020 , מועד סגירת המערכת לבקשות נוספות.

בסיום הגשת הערעור, תשלח הודעת SMS/דואר אלקטרוני המאשרת את הגשת הבקשה.

הערעור ידון בוועדת הערעורים בהתאם לקריטריונים הבאים: הרישום נערך בזמן, גיל הילד, סיבות רפואיות, מקום פנוי בגן המבוקש ושיבוץ בהתאם לבקשת הורה.

תוצאות הערעורים יפורסמו באתר האינטרנט העירוני ביום רביעי, כ"ג תמוז, 15.7.2020. במקביל, תשלח הודעת סמס הכוללת קישור לפרסום תוצאות הערעורים, על פי הפרטים שהזנתם בעת הרישום.

השיבוצים לגני הילדים יפורסמו ביום רביעי הקרוב
דוברות עיריית בת ים

בכל תקופת הערעורים יינתן מענה טלפוני מתוגבר בטלפון: 03-5556380 פקס: 03-5556396

בימים א', ב', ד', ה' בין השעות 08:00-15:30 בימי ג' בשעות 08:00-18:00.

רישום מאוחר לאחר תקופת הרישום הרשמית, לתושבים שטרם ביצעו רישום לגן עבור ילדיהם, יהיה על בסיס מקום פנוי בלבד.

יש לשלוח את הבקשה בצירוף ת.ז וכתובת מעודכנת לדוא"ל- [email protected]

לבירורים בנושא צהרונים בגני הילדים העירוניים ("תוכנית ניצנים") ניתן לפנות לחברה לתרבות פנאי וספורט בטלפון מס' 073-2166138/41 בימים א'-ה' בין השעות 8:30-16:00, פקס: 073-2166134

דוא"ל [email protected]

כמו כן, החברה לתרבות פנאי וספורט צפויה לפרסם השנה את שיבוצי הילדים לצהרונים ביום 18/6/20 . השנה נעשה מאמץ מיוחד לפרסם את הודעות השיבוץ בצהרונים מוקדם ככל שניתן ובסמוך להודעת השיבוץ בגני הילדים, על מנת לוודא התאמה בין גן הבוקר אליו שובץ הילד לצהרון אליו נרשם. דבר זה  יאפשר ביצוע שינויים נדרשים, ומציאת פתרונות בטרם פתיחת שנת הלימודים. יודגש כי להורים אשר יבצעו רישום לצהרון אחר פרסום השיבוצים, לא ניתן יהיה להבטיח שיבוץ לצהרון המבוקש. הרישום לצהרונים  מתבצע באתר החברה לתרבות פנאי וספורט .

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מנזקי המלחמה: זינוק במספר הסובלים מכאבי ראש ומיגרנה
לאחר תקופה ממושכת של מתח, נרשמת עלייה בכאבי ראש ובהתפרצות...
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה חוזר עם נס וסטילה, נסרין קדרי, קופיקו ומושיק עפיה יומיים של מוסיקה ופיתוי מתוק ומפנק
פסטיבל הקינוחים של פתח תקווה יתקיים בפארק יצחק אוחיון ויהפוך...
בונז׳ור בת-ים: מאות משפחות מצרפת בדרך לבית החדש שלהן בעיר
כ-150 משפחות מצרפת נרשמו להמשך ליווי ותהליך קליטה מול מחלקת...
דואגים לבני ובנות הגיל השלישי ויוצרים קהילות גמלאים וגמלאיות בפתח תקווה
עיריית פתח תקווה מאמצת את מיזם “בומרנג” – מודל חדשני...
לא עוזבת את התלמידים: המורה שאיבדה את בנה במלחמה מובילה יוזמה חינוכית חדשה הכוללת ערכים, תקווה ואחריות
לקראת שבוע ההצדעה לנשות ואנשי החינוך, תושק בבית הספר קהילתי...
מחוז המרכז בצמרת הזכאות להארכת זמן בבגרויות
57% מתלמידי מחוז המרכז קיבלו מבתי הספר הארכת זמן בבחינות...
אלופי ההסברה
הישג לתלמידי בית החינוך אמית בר אילן פתח תקווה: דוד...
ביטחון התושבים מעל הכל: עיריית בת-ים פתחה במבצע אכיפה רחב נגד רכיבה מסוכנת בקורקינטים ואופניים חשמליים
בסוף השבוע האחרון, פתחה עיריית בת-ים, בשיתוף אגף הפיקוח והשיטור...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בעופר הקניון הגדול פ"ת
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים...
דיירים, שימו לב: הטעויות בדרך להתחדשות עירונית
כך תעברו התחדשות עירונית נכון: הנה כל הטעויות שדיירים עושים...
דילוג לתוכן