מתרחבים: הולה הולה והשף שקד פחימה משיקים חלל אירועים ותפריט פיצה נפוליטנית חדש בסמטאות שוק הכרמל

מתרחבים: הולה הולה והשף שקד פחימה משיקים חלל אירועים ותפריט פיצה נפוליטנית חדש בסמטאות שוק הכרמל
קרדיט: יונתן בן חיים

קצת יותר משנה חלפה מאז פתח השף שקד פחימה את "הולה הולה", בר מסעדה עם אווירה צעירה ותוססת בשוק הכרמל, שמעניק חווית בילוי כשרה המותאמת לכל גווני הקשת וחובבי הקולינריה והשווקים. בשבועות האחרונים, לאור הביקוש וההצלחה, החליט פחימה להתרחב והשיק צמוד למסעדה חלל אירועים מרהיב ביופיו שמתאים לאירוח אירועי בוטיק קטנים.
המקום מתאים לאירועים של בין 15 ל-30 מבקרים, ומתאים לאירועים פרטיים ועסקיים, התכנסויות קטנות, סמינרים, אירועים משפחתיים, ימי הולדת, בריתות, בר מצוות ושאר אירועים אקסלוסיביים, כאשר לכל אירוע, בהתאם לתמהיל ולמבקרים, מתאים השף פחימה את התפריט, התוכנית האומנותית והאווירה.
החלל החדש הוא חוויה בפני עצמה, שונה לחלוטין מהמסעדה, גם ויזואלית וגם בפן הקולינרי, הכולל תפריט שף חלבי וכשר שיותאם במיוחד לאירוע וכולל מנות על טהרת הדגים, גבינות משובחות ותנור אבן לוהט המייצר פיצות נפוליטניות עבודת יד לצד תפריט קוקטיילים עשיר.
במרכז החלל ניצב, כאמור, אותו תנור ענק שמנפק מבחר רב של מאפים ובראשם פיצות נפוליטניות מענגות שככל הנראה יגנבו את מרבית תשומת הלב בכל אירוע. הפיצות עשויות בצק מחמצת בסגנון נפוליטני ובין התוספות נמצא פלפל חריף, זיתי קלמטה, גבינות עזים ועוד.
בין המנות החדשות שניתן למצוא בתפריט האירועים: סיגר דגים ממולא בתערובת השף לצד יוגורט עמבה ועריסה; צ'בורוקו: מאפה גרוזיני ממולא בגבינות. מגיע לצד סלסת עגבניות; קרפצ'יו דג אינטיאס עם שמן זית, מלח, פלפל, נענע צ'ילי עירית ונקודות פטה; דג מוסר ים על פירה כמהין, ברוקולי ושמן ירוק; פילה דניס על מצע של קרם תפוחי אדמה, חמאה ועירית ועוד.
וזה לא הכל. בשל ההצלחה בשלב הטעימות, החליט פחימה גם להכניס את הפיצות הנפוליטניות לתפריט הקבוע של ה"הולה הולה", כך שמעתה תוכלו למצוא שם את הפיצה החריפה העשויה מבצק אוורירי ופריך בקצוות, עם רוטב נפוליטני, מוצרלה, תערובת פלפלים חריפים, בזיליקום ופרמז'ן (67 ש"ח); מתקתקה: רוטב נפוליטני, שום קונפי, זיתי קלמטה, סוכריות שרי, פרמז'ן ואורוגולה (73 ש"ח) ; הלבנה רוטב שמנת כמהין מוצרלה, גאודה ופרמז'ן (85 ₪) ועוד.
השף שקד פחימה מספר: "אני חי ונושם את שוק הכרמל ושואף להפוך אותו למוקד משיכה עבור אנשים שרוצים ליהנות מבילוי תל אביבי אותנטי וייחודי לכל אורך שעות היום. הביקוש לאוכל כשר גדל במיוחד באזור פה ורוב המקומות עדיין לא הפכו לכשרים, לכן היה חשוב לי לפתח מנות כשרות ברמה קולינרית גבוהה תוך שמירה על אופי השוק והקלילות המאפיינת אותו".
פחימה, שהחל את דרכו כבר בגיל 17 בעולם הקולינריה ועבד במסעדות הטובות ביותר בארץ, ממשיך ומספר: "היום אנחנו נחשבים לסוג של חלוצים, אחת מהאופציות הכשרות היחידות פה באזור שאליהן ניתן להגיע ולהנות מחוויה קולינרית, איכותית וטעימה ברמה גבוהה. בבעלותי במתחם שוק הכרמל מסעדת פיש אנד צ'יפס, הולה הולה ובקרוב דואה בורגר".

קרדיט: יונתן בן חיים
קרדיט: יונתן בן חיים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור: רחובות, פתח תקווה, רמת גן ובת ים
דיירי בניין שנפגע מטיל ברחובות נותרו ללא טיפול מהעירייה, עד...
משדה הקרב אל הקריירה: עיריית בת-ים פותחת מחזור נוסף של תוכנית "הגב ללוחם"
בבת-ים יודעים להוקיר את הלוחמים והלוחמות שהקדישו את שנותיהם היפות...
קהילה נשית מובילה: בת-ים מארחת את הכנס השנתי הגדול לנשות עסקים
עיריית בת-ים גאה להוביל באמצעות מינהל הרווחה והחטיבה העסקית את...
מותג האופנה לצעירות RUBY BAY פותח סניף דגל בעופר בילו סנטר המשלב אאוטלט לצד קולקציות חדשות ועדכניות. הסניף דגל ניפתח בהשקעה הנאמדת בכ 360 אלף ₪
מותג האופנה לצעירות  RUBY BAY משיק חנות דגל במתחם הקניות...
עיריית תל אביב-יפו, התיאטרון הלאומי הבימה ותיאטרון השעה הישראלי: "קזבלן בפארק"
המחזמר האייקוני, בכיכובו של איתי לוי, מגיע לבמה ענקית תחת...
אירוע שכולו לב: חגיגת סיום קיץ לילדים עם צרכים מיוחדים ובני משפחותיהם בקאנטרי
מסורת מרגשת שנמשכת כבר שנים התקיימה גם השנה בבת-ים- היום...
מהפכת המגורים בעיר: השכונה שמשנה את פני רחובות: כך תשתנה המציאות ברחוב שמעוני בעיר
פרויקט ההתחדשות העירונית הגיע לרוב נדרש ויוצא לדרך- ובכך מתחיל...
DROGA DŌ פסטיבל מוזיקה בינלאומי | פולין - ליטא - יפן - ישראל
קונצרט מיוחד בביצוע חמישיית תל אביב ובהשתתפות אמנים אורחים: אניה...
תכשיטי כסף יוקרתיים לנשים: יופי ואלגנטיות בכל תכשיט    
צמידי טניס כסף הם בחירה מושלמת למי שמחפשת לשלב בין...
זוכרים ומתחבקים: אירועים וטקסים לקראת ה-7.10
עמותת קהילת שבט הנובה מודיעה על אירועי קהילה, זיכרון והנצחה...
דילוג לתוכן