מתרחבים: הולה הולה והשף שקד פחימה משיקים חלל אירועים ותפריט פיצה נפוליטנית חדש בסמטאות שוק הכרמל

מתרחבים: הולה הולה והשף שקד פחימה משיקים חלל אירועים ותפריט פיצה נפוליטנית חדש בסמטאות שוק הכרמל
קרדיט: יונתן בן חיים

קצת יותר משנה חלפה מאז פתח השף שקד פחימה את "הולה הולה", בר מסעדה עם אווירה צעירה ותוססת בשוק הכרמל, שמעניק חווית בילוי כשרה המותאמת לכל גווני הקשת וחובבי הקולינריה והשווקים. בשבועות האחרונים, לאור הביקוש וההצלחה, החליט פחימה להתרחב והשיק צמוד למסעדה חלל אירועים מרהיב ביופיו שמתאים לאירוח אירועי בוטיק קטנים.
המקום מתאים לאירועים של בין 15 ל-30 מבקרים, ומתאים לאירועים פרטיים ועסקיים, התכנסויות קטנות, סמינרים, אירועים משפחתיים, ימי הולדת, בריתות, בר מצוות ושאר אירועים אקסלוסיביים, כאשר לכל אירוע, בהתאם לתמהיל ולמבקרים, מתאים השף פחימה את התפריט, התוכנית האומנותית והאווירה.
החלל החדש הוא חוויה בפני עצמה, שונה לחלוטין מהמסעדה, גם ויזואלית וגם בפן הקולינרי, הכולל תפריט שף חלבי וכשר שיותאם במיוחד לאירוע וכולל מנות על טהרת הדגים, גבינות משובחות ותנור אבן לוהט המייצר פיצות נפוליטניות עבודת יד לצד תפריט קוקטיילים עשיר.
במרכז החלל ניצב, כאמור, אותו תנור ענק שמנפק מבחר רב של מאפים ובראשם פיצות נפוליטניות מענגות שככל הנראה יגנבו את מרבית תשומת הלב בכל אירוע. הפיצות עשויות בצק מחמצת בסגנון נפוליטני ובין התוספות נמצא פלפל חריף, זיתי קלמטה, גבינות עזים ועוד.
בין המנות החדשות שניתן למצוא בתפריט האירועים: סיגר דגים ממולא בתערובת השף לצד יוגורט עמבה ועריסה; צ'בורוקו: מאפה גרוזיני ממולא בגבינות. מגיע לצד סלסת עגבניות; קרפצ'יו דג אינטיאס עם שמן זית, מלח, פלפל, נענע צ'ילי עירית ונקודות פטה; דג מוסר ים על פירה כמהין, ברוקולי ושמן ירוק; פילה דניס על מצע של קרם תפוחי אדמה, חמאה ועירית ועוד.
וזה לא הכל. בשל ההצלחה בשלב הטעימות, החליט פחימה גם להכניס את הפיצות הנפוליטניות לתפריט הקבוע של ה"הולה הולה", כך שמעתה תוכלו למצוא שם את הפיצה החריפה העשויה מבצק אוורירי ופריך בקצוות, עם רוטב נפוליטני, מוצרלה, תערובת פלפלים חריפים, בזיליקום ופרמז'ן (67 ש"ח); מתקתקה: רוטב נפוליטני, שום קונפי, זיתי קלמטה, סוכריות שרי, פרמז'ן ואורוגולה (73 ש"ח) ; הלבנה רוטב שמנת כמהין מוצרלה, גאודה ופרמז'ן (85 ₪) ועוד.
השף שקד פחימה מספר: "אני חי ונושם את שוק הכרמל ושואף להפוך אותו למוקד משיכה עבור אנשים שרוצים ליהנות מבילוי תל אביבי אותנטי וייחודי לכל אורך שעות היום. הביקוש לאוכל כשר גדל במיוחד באזור פה ורוב המקומות עדיין לא הפכו לכשרים, לכן היה חשוב לי לפתח מנות כשרות ברמה קולינרית גבוהה תוך שמירה על אופי השוק והקלילות המאפיינת אותו".
פחימה, שהחל את דרכו כבר בגיל 17 בעולם הקולינריה ועבד במסעדות הטובות ביותר בארץ, ממשיך ומספר: "היום אנחנו נחשבים לסוג של חלוצים, אחת מהאופציות הכשרות היחידות פה באזור שאליהן ניתן להגיע ולהנות מחוויה קולינרית, איכותית וטעימה ברמה גבוהה. בבעלותי במתחם שוק הכרמל מסעדת פיש אנד צ'יפס, הולה הולה ובקרוב דואה בורגר".

קרדיט: יונתן בן חיים
קרדיט: יונתן בן חיים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חברת נאות שירן קיבלה לשווק בלעדית את פרויקט המגורים היוקרתי של אפריקה ישראל מגורים – "DUO Tel Aviv"
בלב לבה הסואן של העיר תל אביב הולך ונרקם אחד...
ד"ר דוד נרוב אמן ופסיכולוג וכעת הוא פותח תערוכת יחיד בתל אביב "קולות הנפש"
קולות הנפש – דוד נרוב בגלריה Global Art  רח' מרכז בעלי...
כמה חשמל צורכים מכשירי החשמל שלנו?
אם חשבתם עד היום שאין שום דבר שאתם יכולים לעשות...
חופש תנועה ללא גבולות
שינוי פרדיגמת הניידות כסא ממונע מתקפל מייצג מהפכה בתפיסת הניידות האישית....
שוקולד ממותג לעסקים
שוקולד ממותג לעסקים
שוקולד ממותג הוא שוקולד שעבר התאמה אישית עם עיצוב, לוגו...
חוג פילאטיס בפתח תקווה
סטודיו DRIVE – כי הכושר שלך הוא היעד שלנו.
בסטודיו DRIVE בפתח תקווה אנו מבינים עד כמה חשוב לשמור...
חמישים גוונים של דבש: לצעוד אל החגים בסטייל
ירין שחף, על המגמות באיפור - שכדאי להכיר החגים מעבר לפינה....
וויסקי בר מוזיאון מציג: חגיגות 200 שנה למזקקת גלנליווט
בוויסקי בר מוזיאון בשרונה, מציינים את חגיגות 200 שנה למזקקת...
לקראת יום בריאות הנפש הארצי "להחזיק את התקווה" -הרצאה מקוונת למשפחות מתמודדים ולקהילה על חשיבות התקווה בתהליכי החלמה וכלים לשימוש - תתקיים ביום רביעי הקרוב 25.9
לקראת יום בריאות הנפש הארצי "להחזיק את התקווה" -הרצאה מקוונת...
חנויות פופ אפ למתנות מקוריות ומעוצבות לחגים יפתחו ע"י המעצבת, משפענית הרשת ועורכת התוכן אורן נווה בעופר בילו סנטר, עופר הקניון הגדול בפתח תקוה ועופר הקריון
לרגל ראש השנה וחגי תשרי יפתחו  3 קניונים מובילים: עופר...
דילוג לתוכן