מתרחבים: הולה הולה והשף שקד פחימה משיקים חלל אירועים ותפריט פיצה נפוליטנית חדש בסמטאות שוק הכרמל

מתרחבים: הולה הולה והשף שקד פחימה משיקים חלל אירועים ותפריט פיצה נפוליטנית חדש בסמטאות שוק הכרמל
קרדיט: יונתן בן חיים

קצת יותר משנה חלפה מאז פתח השף שקד פחימה את "הולה הולה", בר מסעדה עם אווירה צעירה ותוססת בשוק הכרמל, שמעניק חווית בילוי כשרה המותאמת לכל גווני הקשת וחובבי הקולינריה והשווקים. בשבועות האחרונים, לאור הביקוש וההצלחה, החליט פחימה להתרחב והשיק צמוד למסעדה חלל אירועים מרהיב ביופיו שמתאים לאירוח אירועי בוטיק קטנים.
המקום מתאים לאירועים של בין 15 ל-30 מבקרים, ומתאים לאירועים פרטיים ועסקיים, התכנסויות קטנות, סמינרים, אירועים משפחתיים, ימי הולדת, בריתות, בר מצוות ושאר אירועים אקסלוסיביים, כאשר לכל אירוע, בהתאם לתמהיל ולמבקרים, מתאים השף פחימה את התפריט, התוכנית האומנותית והאווירה.
החלל החדש הוא חוויה בפני עצמה, שונה לחלוטין מהמסעדה, גם ויזואלית וגם בפן הקולינרי, הכולל תפריט שף חלבי וכשר שיותאם במיוחד לאירוע וכולל מנות על טהרת הדגים, גבינות משובחות ותנור אבן לוהט המייצר פיצות נפוליטניות עבודת יד לצד תפריט קוקטיילים עשיר.
במרכז החלל ניצב, כאמור, אותו תנור ענק שמנפק מבחר רב של מאפים ובראשם פיצות נפוליטניות מענגות שככל הנראה יגנבו את מרבית תשומת הלב בכל אירוע. הפיצות עשויות בצק מחמצת בסגנון נפוליטני ובין התוספות נמצא פלפל חריף, זיתי קלמטה, גבינות עזים ועוד.
בין המנות החדשות שניתן למצוא בתפריט האירועים: סיגר דגים ממולא בתערובת השף לצד יוגורט עמבה ועריסה; צ'בורוקו: מאפה גרוזיני ממולא בגבינות. מגיע לצד סלסת עגבניות; קרפצ'יו דג אינטיאס עם שמן זית, מלח, פלפל, נענע צ'ילי עירית ונקודות פטה; דג מוסר ים על פירה כמהין, ברוקולי ושמן ירוק; פילה דניס על מצע של קרם תפוחי אדמה, חמאה ועירית ועוד.
וזה לא הכל. בשל ההצלחה בשלב הטעימות, החליט פחימה גם להכניס את הפיצות הנפוליטניות לתפריט הקבוע של ה"הולה הולה", כך שמעתה תוכלו למצוא שם את הפיצה החריפה העשויה מבצק אוורירי ופריך בקצוות, עם רוטב נפוליטני, מוצרלה, תערובת פלפלים חריפים, בזיליקום ופרמז'ן (67 ש"ח); מתקתקה: רוטב נפוליטני, שום קונפי, זיתי קלמטה, סוכריות שרי, פרמז'ן ואורוגולה (73 ש"ח) ; הלבנה רוטב שמנת כמהין מוצרלה, גאודה ופרמז'ן (85 ₪) ועוד.
השף שקד פחימה מספר: "אני חי ונושם את שוק הכרמל ושואף להפוך אותו למוקד משיכה עבור אנשים שרוצים ליהנות מבילוי תל אביבי אותנטי וייחודי לכל אורך שעות היום. הביקוש לאוכל כשר גדל במיוחד באזור פה ורוב המקומות עדיין לא הפכו לכשרים, לכן היה חשוב לי לפתח מנות כשרות ברמה קולינרית גבוהה תוך שמירה על אופי השוק והקלילות המאפיינת אותו".
פחימה, שהחל את דרכו כבר בגיל 17 בעולם הקולינריה ועבד במסעדות הטובות ביותר בארץ, ממשיך ומספר: "היום אנחנו נחשבים לסוג של חלוצים, אחת מהאופציות הכשרות היחידות פה באזור שאליהן ניתן להגיע ולהנות מחוויה קולינרית, איכותית וטעימה ברמה גבוהה. בבעלותי במתחם שוק הכרמל מסעדת פיש אנד צ'יפס, הולה הולה ובקרוב דואה בורגר".

קרדיט: יונתן בן חיים
קרדיט: יונתן בן חיים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קולולו חוגג את הרוח האמריקאית: שבוע ג'ק דניאל'ס וקולינריה בהשראה אמריקאית
לרגל ה־4 ביולי – בר הקוקטיילים קולולו בפתח תקווה יוצא...
היקב ההיסטורי בלב המושבה יהפוך למרכז לצעירים
לאחר שהוועדה לשימור אתרי מורשת בעיריית פתח תקווה אישרה לקדם...
חגיגה קולינארית יוקרתית: לראשונה קניון עופר רמת אביב פותח מתחם קולינארי ייחודי בימי שישי: "לה בוקרייה" מבית WEEKEND MARKET
המתחם יפעל בימי שישי באופן קבוע בחודשים הקרובים ויכלול  שפע...
הדלתות היו סגורות אבל הלב תמיד פתוח
גם בימי המלחמה, כשאזעקות היו חלק מהשגרה והמתח הורגש בכל...
בוגרת אמית רננים - המצטיינת בלימודי הצרפתית בארץ
בתיה שיקלי, בוגרת אמית רננים אשר סיימה את לימודיה בשנה...
ביקור מדיני ראשון לאחר המלחמה באיראן: ראש העיר צביקה ברוט אירח את שר החוץ גדעון סער ושר הפנים של גרמניה באתר פגיעת הטיל בבת-ים
היום, (29.6), נערך ביקור מדיני ראשון בישראל לאחר המלחמה באיראן,...
עושים שכונה: רשת קפה ביגה משיקה פורמט חדש של סניפים שכונתיים ברחבי הארץ תחת השם: BIGA STREET
שני הסניפים הראשונים יפתחו: בשכונת הנוריות בראשון לציון ובשכונת הנשיא...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
בשורה משמחת לחובבי היין והקולינריה: הטייסטינג רום משיק תפריט קיץ חדש ושעות שמחות מבעבעות
הטייסטינג רום בר היין הקונספטואלי שבפארק שרונה תל אביב מזמין...
שירות לפני הכל- רונלייט משיקה מרכז שירות חדש ללקוחות החברה
חברת רונלייט, מהיבואניות המובילות בישראל למוצרי אלקטרוניקה וצרכנות טכנולוגית, משיקה...
דילוג לתוכן