נבחרת הדיבייט הגיעה להישגים מעולים בתחרות העולמית WSC שהתקיימה בלונדון

נבחרת הדיבייט הגיעה להישגים מעולים בתחרות העולמית WSC שהתקיימה בלונדון
קרדיט: שש שנתי אחד העם

השבוע חזרו 49 תלמידים ותלמידות מתחרות הדיבייט שהתקיימה בלונדון, שתי נבחרות משש שנתי 'אחד העם': החטיבה והתיכון JUNIORS ו – SENIORS- שהשתתפו בתחרות 'גביע המלומדים' – WSC והגיעו להישגים בלתי רגילים.
בתחרות הבינלאומית היוקרתית השתתפו 1500 תלמידים מ-40 מדינות בעולם אחרי שהצליחו להעפיל לסבב העולמי.
הנבחרות מ'אחד העם' הפגינו יכולות יוצאות דופן והתמודדו בתחרות הדיבייט, באתגרי כתיבה בכל תחומי הדעת ובמבחני מולטי מדיה בנושא Reconstructing the Past.
נבחרת תיכון שש שנתי ׳אחד העם' בניהולה של יעל בצלאל ובהובלת מיכל קריאל, רכזת מחוננים, והמורה נורית גולדברגר מנתה 24 משתתפים שזכו ב 19 גביעים ו-225 מדליות.
הנבחרת זכתה בקטגוריות רבות של התחרות במקומות הראשונים.

הזכיות הבולטות ביותר: מקום שני עולמי של הקבוצה של גיא וידרה, ירין חן ונדב גיל. גיא וידרה מקום שני עולמי בניקוד הכללי, גיא וידרה מקום ראשון במבחן בנושא מדע, ירין חן מקום ראשון במבחן בנושא מוסיקה ואומנות ובתחום מיוחד.
נבחרת החטיבה בניהולה של ורדינה אוס, שהייתה גם ראש המשלחת של נבחרות השש שנתי ובהובלת יפה גלוסקא, רכזת מחוננים, מנתה 25 משתתפים שזכו ב 32 גביעים וב 297 מדליות.
הזכיות הבולטות ביותר: מקום ראשון עולמי: הקבוצה של ליה קצבמן, שירה כרמל ונועם בריל.
ליה קצבמן זכתה בפרס ג'ק קוהר על הצטיינות בכל הקטגוריות. עדי מועלם זכתה בפרס הדיבייטורית הטובה ביותר.
יפה גלוסקא, המאמנת ומובילת הנבחרות משנת 2014, זכתה בפרס 'מאמנת העשור' לתשואות התלמידים והמאמנים מכל העולם.
ראש העיר רמי גרינברג בירך את הנבחרת על הישגיה ואמר "נבחרת הדיבייט של אחד העם מצליחה מידי שנה להגיע להישגים מדהימים ויוצאי דופן וזאת בזכות ההשקעה של התלמידים והמורים המלווים, השקדנות והחתירה למצוינות. גאווה גדולה לעיר!".
ד"ר ירדנה חדד מנהלת האגף העל יסודי שליוותה את המשלחת, אמרה "העיר פתח תקווה מקדמת למידה טכנולוגית וחדשנית ומעודדת את התלמידות והתלמידים למצות את יכולותיהם. נבחרת הדיבייט הגיעה להישגים מצויינים בזכות השקדנות הרבה והמסירות. כל הכבוד לתלמידים ולמורים המלווים".

קרדיט: שש שנתי אחד העם
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
החל מהיום (18.6.25) ועד סיום המלחמה תתאפשר חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר פתח תקווה.
אין שינוי במדיניות החניה באזורים בהם מותרת החניה לבעלי תו...
המבקר אנגלמן בפתח תקווה ובהרצליה: "השלמנו ביקורת על טיפול הממשלה בפינוי אזרחים ותיקים ואנשים עם מוגבלות. נעקוב אחר הטיפול באוכלוסיות אלו"
המבקר אנגלמן ובכירי משרדו סיירו באתרים שנפגעו מטילים איראניים בפתח...
נפילת טיל בפתח תקווה
היום (שלישי) כינס ראש העיר רמי גרינברג את כל בעלי...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בפתח תקווה: ״יש לי חדשות בשביל המשטר האיראני - אתם פשוט טועים, אתם חושבים שאתם תעייפו אותנו ותערערו את הביטחון העצמי שלנו אבל שום דבר לא יערער את הישראלים״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שני, כ׳ בסיוון,...
פסטיבל הכלבים הראשון בפתח תקווה
תחרות הכלב הכי יפה, לצד סדנאות יצירה, דוכני מזון וציוד...
חגיגת קיץ ישראלית בפתח תקווה עם הופעות של סטטיק מארח את אגם בוחבוט, נציגת ישראל באירוויזיון יובל רפאל, תמר ריילי וקוגומלו
עיר הפסטיבלים בצבעים של כחול לבן: חגיגת קיץ ישראלית בפתח...
המיזם החברתי המנצח של תלמידי אמית בר אילן פ''ת
אייל שתיוי, הראל רון ונתנאל כנפו - תלמידי כיתה ט'2...
המיזם הזוכה בתחרות למען פצועי צה"ל: ווסט התראה לכלב שירות שפיתחו הסטודנטים מפ"ת
נבחרת סטודנטים ממכללת אמית פתח תקווה קטפה את המקום הראשון...
התקיים ערב חשיפה בבת-ים לתוכניות השכלה, תעסוקה ומסגרות דיור המותאמות לבגירים עם מוגבלויות
מחלקת מוגבלויות במינהל הרווחה בעיריית בת-ים, בשיתוף מינהל החינוך והמתי”א,...
חוגגים יובל קארין עליה, שחר חיון, יוגב מלכה, ניצן גריב, יותם גבריאל, עומר דרור, שירה לוי ועוד הגעו לערב גאלה צרפתי לכבוד 50 שנה למותג לה רוש- פוזה
כוכבי רשת, סלבס, מובילי דעת קהל  ואושיות אופנה וביוטי התייצבו...
דילוג לתוכן