נמכרו 90% מהדירות בפרויקט VIEW של חברת 'יוסי אברהמי' בדרום תל אביב

נמכרו 90% מהדירות בפרויקט VIEW  של חברת 'יוסי אברהמי' בדרום תל אביב
פרויקט viewשל יוסי אברהמי בדרום תל אביב

חברת 'יוסי אברהמי' מדווחת על מכירת 90% מהדירות בפרויקט VIEW בשכונת נווה עופר בתל אביב. כיום נמצאת החברה בשלבי סיום של בניית הפרויקט, כאשר נותרו לרכישה כ- 20 דירות: 5 חד', דירות גן ופנטהאוזים, ממחיר של החל מ-2,990,000 ₪.  

נמכרו 90% מהדירות בפרויקט VIEW של חברת 'יוסי אברהמי' בדרום תל אביב
פרויקט viewשל יוסי אברהמי בדרום תל אביב

פרויקט VIEW שבונה חברת 'יוסי אברהמי' כולל שני בניינים בני 11 ו-14 קומות המוצבים מעל קומת מסחר וחניון תת קרקעי פרטי, לובי כניסה גבוה ומפואר עם שתי מעליות מהירות.

הקומפלקס ממוקם בקרבה לשכונת פלורנטין, לגני הטבע ולמכללה האקדמית. צמוד לקומפלקס נמצאת הריאה הירוקה "פארק החורשות" שזוכה להתחדשות במסגרת תכנון פארק מטרופוליני הכולל שבילי אופניים, מתקני ספורט ובילוי ופארק צפרות. הפרויקט נמצא גם בקרבה למרכזי חינוך, ספורט ומסחר, והוא נהנה מגישה תחבורתית נוחה במיוחד למרכז תל אביב והים בשל קרבתו לצירי תחבורה מרכזיים.

יפה סדן סמנכ"לית שיווק ומכירות בחברת 'יוסי אברהמי':" אנחנו נמצאים בישורת האחרונה של בניית הפרויקט, ממש לקראת סיום הבנייה. מרבית הדירות בפרויקט נמכרו בתקופה קצרה יחסית. המיקום האסטרטגי שלו והעובדה שמחירי הדירות בו  אטרקטיביים ביחס למחירי הדירות בת"א, יצרו משיכה מצד משדרגי דיור מהשכונה ומחוצה לה ואף מערים בערים בסביבתה של תל אביב. אין ספק, שמי שירכוש את הדירות האחרונות בפרויקט, ישביח בצורה משמעותית את ערך הנכס, במיוחד לאור העובדה שאזור דרום ת"א עובר שדרוג משמעותי בימים אלה ממש, והופך לאזור הכי מבוקש בתל אביב ".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ת"א - עובדי חברת החשמל התנדבו בבית הספר "שושנה דמארי" לחינוך המיוחד לפעילות מיוחדת לחינוך בטיחות בחשמל
עובדי חברת החשמל התנדבו בבית הספר "שושנה דמארי" לחינוך המיוחד...
תהילה תערוכת צילום של הִלה עמנואל עשרות דיוקנאות של אמנים שהטביעו חותם על פס הקול הישראלי בית האמנים, תל אביב 16 ביולי - 5 בספטמבר 2026 הכניסה חופשית
ב־16 ביולי תיפתח בבית האמנים בתל אביב תערוכת הצילום "תהילה"...
תלמידי ישיבת אמית כפר גנים פיתחו אפליקציית למידה מתקדמת בשיתוף גוגל
ארבעה תלמידים מחטיבת הביניים של ישיבת אמית כפר גנים פ"ת...
בהשקעה של כ-45 מיליון ₪: עיריית בת-ים מקימה מוסדות חינוך ומבני ציבור חדשים בפארק הים
עיריית בת-ים ממשיכה בפיתוח שכונת פארק הים ומקדמת הקמה של...
שירות חדש של עיריית פתח תקווה להגברת הביטחון האישי: כל תושב יקבל את שירות האבטחה האישית-מונעת של חברת Bond ללא עלות, המונחה בינה מלאכותית וכולל סוכני בטחון הזמינים 24/7 תוך שניות. משמעות השירות המהפכני: התושב או התושבת אף פעם לא לבד!
ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, מקדם בימים אלה מהלך...
קבוצת אורון זכתה בשני מכרזי ענק של נת"ע בפרויקט המטרו בהיקף כולל של כ-362 מיליון שקל
החברה תבצע עבודות פיתוח, קידום זמינות והעתקת תשתיות בדיפו ראשונים...
חופשה קולינרית בתל-אביב
רשת  מלונות אדם משיקה חופשה במלון פיורי 41 ובמלון 1935...
כשאומנות פוגשת את החיים
מפגש מרגש במיוחד התקיים במהלך מסע ישראלי של שכבה יב...
רשת מוביסל ממשיכה להתרחב: פותחת את החנות ה-55 שלה בעופר בילו סנטר בהשקעה של כ-250 אלף ₪
רשת הסלולר מוביסל (MOBI CELL), מהמובילות בישראל, ממשיכה להתרחב ופותחת...
מחקר חדש ומדאיג של הממשל האמריקאי מצביע על סיכון גבוה בניתוחים פלסטיים הנעשים בחו"ל
יו"ר ארגון המנתחים הפלסטים אסתטיים בישראל: "גם אצלנו בארץ יש...
דילוג לתוכן