נערכים לסערה בפתח תקוה

נערכים לסערה בפתח תקוה
קרדיט עיריית פ"ת.

עיריית פתח תקוה נערכת לקראת הגשם הראשון המשמעותי הצפוי בימים הקרובים החורף ופועלת למניעת הצפות מי גשמים

נערכים לסערה
קרדיט עיריית פ"ת.

היום בבוקר 25.12 התקיימה ישיבת הערכות לקראת מזג האוויר הסוער הצפוי, בלשכת מנכ"ל העירייה יניב בניטה.

כל גורמי הרשות עדכנו לגבי העבודות שבוצעו בחודשים האחרונים כחלק מההיערכות לחורף וההיערכות האגף בימים הקרובים, כך למשל ביצוע עבודות גיזום של ענפים הנוטים ליפול ועצים הצומחים תחת חוטי חשמל, ניקוי קולטנים, תקינות רמזורים, איסוף גרוטאות ואשפה, חיזוק שלטים וכדומה.

ניתנו הנחיות לכוננים להיות ערוכים במידת הצורך עם מנופי גיזום, מכונות טיאוט, טרקטורים וגנרטורים לחירום. גם המוקד העירוני הפועל 24/7 נערך לתגבור במידת הצורך, וכך גם השיטור העירוני, צוות סע"ר ואנשי אגף הביטחון. בנוסף, נערך תיאום ציפיות מול מית"ב וכל גורמי החירום וההצלה, לרבות חברת חשמל, משטרה, מד"א וכב"ה.

בנוסף, האגף לשירותים חברתיים ובריאות נערך במהלך החודשים האחרונים לטיפול בדרי הרחוב ומתן מענה עבורם בימי גשם סוערים.

בשנה האחרונה בוצעו עבודות תשתית רבות, בעלות של מיליוני ₪, ברוב אזורי העיר ובוצעו פרויקטים לשיפור מערכות התיעול והביוב, במטרה למנוע הצפות כתוצאה מגשמים.

עם זאת חשוב לזכור, כי לא ניתן למנוע באופן מוחלט את ההצפות ולא קיימת מערכת ניקוז המסוגלת לאפשר פתרון לכמויות גשם רבות מאוד בזמן קצר.

ראש העיר רמי גרינברג "לאורך כל השנה אנו מבצעים עבודות תשתית במיליוני שקלים כדי להגיע לימי החורף ערוכים ומוכנים, ולהימנע עד כמה שניתן מהצפות, עצים קורסים ומפגעים הנגרמים עקב מזג אוויר סוער. גם הפעם אנו מוכנים ומקווים שהסערה הצפויה לפי התחזיות תעבור בשלום וללא מפגעים. חורף חם ובטוח לכולם".

אנו ממליצים לתושבים להיערך גם בביתם – לנקות את המרזבים, להימנע מלהוציא בימים הסוערים גזם וגרוטאות, לחזק דודי שמש בגג, לקשור כל ציוד העלול לעוף מהגג או מהמרפסת ולהצטייד בתאורת חירום.

חורף חם ובטוח!

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רעיונות למתנות ייחודיות ומקוריות
רעיונות למתנות בחירת רעיונות למתנות יכולה להיות מאתגרת, במיוחד כשמחפשים משהו...
בצל מבצע "שאגת הארי": העיריה תקיים קריאות מגילה ציבוריות במרחבים מוגנים
בעירית בת-ים נערכים לחגוג את חג הפורים בצל מצב החירום:...
מאות עולים חדשים השתתפו בכנס מיצוי זכויות בתל אביב
את הכנס יזמו משרד העלייה והקליטה ואגף הקליטה של עיריית...
"מלקטת בשבילי הנרטיב" נעמה בן –משה תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית : יום חמישי ה- 5.3.2025 בשעה : 18:30...
הפתרון המושלם למרפסת ולחצר: פתרונות לסגירת מרפסת, בניית פרגולות ופנלים אלומיניום
פתרונות לסגירת מרפסת כיום, פתרונות לסגירת מרפסת הופכים ליותר ויותר פופולריים...
בת-ים מצדיעה למנהיגות הוותיקה: הסתיימה הכשרת מועצת האזרחים הוותיקים במסגרת "מוני 100"
בשבוע שעבר, בטקס חגיגי ומרגש הוענקו תעודות סיום לחברי וחברות...
כיצד להשתמש בסרטוני וידאו לשיפור העסק שלך
יתרונות של סרטוני הדרכה השימוש בסרטוני הדרכה הפך לכלי מרכזי לעסקים...
טיפולים חדשניים לשיער
טיפול אקסוזומים לשיער טיפול אקסוזומים לשיער הוא אחד מהטיפולים החדשניים והמתקדמים...
בת-ים באחריותי– כי אכפת לנו מהמרחב שלנו: יוזמה עירונית חדשה מחזקת את האחריות המשותפת למרחב הציבורי
השבוע השיקה עיריית בת-ים פרויקט עירוני חדש לניקיון ושיפור המרחב...
לרגל חג הפורים: תערוכה חדשה “קרנבל בצבעים” בקניון עופר רמת אביב. תערוכת ציורים לכל המשפחה המזמינה להיכנס לעולם מלא צבע, שמחה ודמיון
לרגל  חג הפורים נפתחת בגלריית האמנים של קניון עופר רמת...
דילוג לתוכן