נערכים לפתיחת שנת הלימודים: עיריית בת ים מבצעת שיפוצי קיץ במוסדות החינוך בעיר בהשקעה של 20 מיליון ₪!

נערכים לפתיחת שנת הלימודים:  עיריית בת ים מבצעת שיפוצי קיץ במוסדות החינוך בעיר בהשקעה של 20 מיליון ₪!
קרדיט: דוברות עיריית בת ים

כל זאת במטרה לפתוח את שנת הלימודים בצורה מוצלחת, איכותית ובטוחה

ובמקביל לפתיחת 5 גני ילדים חדשים. תתחדשו!

על מנת להבטיח ששנת הלימודים תחל ברגל ימין ובצורה נעימה ובטוחה לתלמידי העיר, עיריית בת ים מבצעת בחודשי הקיץ עבודות שיפוץ, חידוש ושדרוג של מוסדות החינוך בעיר בהשקעה של 20 מיליון ₪ המושקעים בשיפור איכות החיים של תלמידי העיר ב-54 מוסדות חינוך שונים בעיר. זאת במקביל לפתיחת חמישה גני ילדים חדשים, ששניים מתוכם מיועדים לחינוך החרדי-ממלכתי. כל המבנים החדשים טופלו בצורה יסודית וקפדנית לצד שמירה על נהלי הבטיחות הדרושים.

שיפוצי הקיץ הן פועל יוצא של תכנית עבודה סדורה, שגובשה ע"י מנהל החינוך והצוותים המקצועיים, לאחר ביצוע סקר צרכים וסיורים בשטח בכל מוסדות החינוך. התכנית גובשה במטרה לספק את כל הכלים והתשתיות הדרושות לפתיחת שנת הלימודים בדגש על שיפור סביבת הלמידה, שיפור המרחב הציבורי והקפדה יתרה על בטיחות התלמידים בכל המוסדות. כל זאת בשיתוף פעולה הדוק עם וועד ההורים העירוני במטרה לפתוח את שנת הלימודים בצורה טובה.

ב-13 מוסדות בעיר מבוצעים שיפוצים גדולים, שיפוצי עומק בהם מוחלפות תשתיות המבנה ומשודרגים חללים מרכזיים משלב התשתית, משודרגים המתקנים, הגינות וכל זאת בהקפדה על דגשי הבטיחות: גן אפיק, לב הים, לוויתן, זהרון, נווה חוף, נווה ים, לשון הים, לגונה, מעפילים, חולות הים, מתחם גני ילדים כט' בנובמבר, יגאל אלון והביה"ס הימי.

בצורה פרטנית ע"פ צרכי המקום, בוצעו עבודות שדרוג נוספות הכוללות: עבודות תשתית (חשמל, מים וביוב), שיפוץ וחידוש חדרי לימוד ומעבדות, חידוש גינוי, אולמות ושטחי פנאי, תיקון מפגעים בטיחותיים, בוצעה עבודת גידור להקלה על בטחון התלמידים, עבודות ריצוף נרחבות, התקנת תאורה חכמה, הסדרת חדרי שירותים נוספים, עבודות גינון והצללות בשטחי פנאי וספורט.

בצורה פרטנית ויסודית בוצעו העבודות במוסדות החינוך השונים בעיר; יעד, רמות, עקיבא, חשמונאים, שז"ר, הנשיא, תחכמוני, ציפורי, בני ציון, אדר"ת, המר, יצחק שדה, נחשונים, ירושלים, הרצל, סוקולוב, יעד, מסילות, שרת, ראשונים, תיכון חשמונאים, ציפורי, יד מרדכי, רמות מקיף, טבנקין, תיכון שז"ר ובמנה השירות פסיכולוגי-חינוכי.

בנוסף, במספר מוסדות בעיר בוצעו עבודות התאמה לתלמידי החינוך המיוחד, על מנת להבטיח השתלבות איכותית ובטוחה מהיום הראשון; גן מפרש, גן דגים, גן מגי וגן דקר.

צביקה ברוט, ראש העיר: "העירייה בראשותי תעשה ככל שניתן על מנת שתלמידינו יקבלו את התשתית הלימודית המלאה והאיכותית ביותר, בסביבה חדישה, נוחה ובטוחה. לצד השקעה בתכניות חינוכיות חדשניות עבור תלמידינו, כל מוסדות החינוך בעיר מוכנים לבואם , כך שיהיה לתלמידים נעים להגיע, ללמוד ולשחק בנחת ובבטחה. יישר כח גדול לצוותי העירייה ולאגף החינוך על ההכנה לפתיחת שנת הלימודים שבאה עלינו לטובה. נמשיך לשפר ולשדרג למען תלמידי העיר לאורך כל השנה".

אלי יריב, מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך: "אנחנו משקיעים משאבים רבים על מנת להבטיח שתלמידי בת-ים יתחילו את שנת הלימודים בצורה חלקה ובטוחה. כל מוסדות החינוך והצוותים החינוכיים ערוכים ומוכנים ונעשה הכל כדי שכל תלמיד יקבל מענה לצרכיו וילמד בסביבה ראויה, נעימה, מונגשת ונוחה. שתהיה לכולנו שנת לימודים פורייה מוצלחת".

יודפת אפק ארזי מנכ"לית העירייה: "השקענו סכומים גדולים ומשאבים רבים בשיפוץ ושדרוג של מוסדות חינוך רבים בעיר, לרווחת תלמידי בת-ים, כשהדגש הוא על הביטחון התלמידים ושיפור הסביבה הלימודית. אני מודה לכלל הצוותים המקצועיים שעובדים במרץ בכדי לפתוח את שנת הלימודים בצורה הטובה ביותר."

קרדיט: דוברות עיריית בת ים
קרדיט: דוברות עיריית בת ים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חינוך עם ערכים: צוות בית ספר מקיף שז"ר בבת-ים ביוזמה מרגשת למען התלמידים
בימים מאתגרים אלו, צוות בית ספר מקיף שז"ר הגיע לבתיהם...
למרות הכל- חג פסח כשר ושמח: עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי פינוי אשפה וגזם בתקופת חג הפסח תשפ"ו
גם בתקופה המאתגרת בה אנו נמצאים, עיריית בת-ים מעדכנת כי...
עיריית בת-ים מזמינה את התושבים להצטרף לתוכנית "שגרירי קהילה" לחיזוק החוסן העירוני
עיריית בת-ים, באמצעות חטיבת קהילה, מזמינה את תושבות ותושבי העיר...
לא נשארים לבד: עיריית בת-ים פתחה מרכז לילה ייעודי עם מרחב מוגן לתושבות ותושבים ותיקים ואנשים עם מוגבלויות
עיריית בת-ים, באמצעות מנהל הרווחה ובשיתוף משרד הרווחה והביטחון החברתי...
פגיעת רסיסי טיל מצרר במבנה מגורים בבת-ים: תגובה מהירה ושיתוף פעולה של התושבים מנעה אסון כבד
עיריית בת-ים מעדכנת כי אתמול, יום א׳, 22.3.26, אירעה נפילה...
"חגיגה בשכונה": עיריית בת-ים מזמינה את ילדות וילדי העיר לחגוג יום הולדת במרחבים מוגנים
עיריית בת-ים, תחת מחלקת קהילה, יוצאת בימים אלו בפרויקט "חגיגה...
עיריית בת-ים מחבקת את המשפחות המיוחדות: ערכות הפגה חולקו ברחבי העיר
עיריית בת-ים, בשיתוף מרכז המשפחות "מיה" במנהל הרווחה ובסיוע קרן...
עיריית בת-ים מחזקת את משפחות המילואים: שמרטפייה לילדי המילואימניקים במבצע "שאגת הארי"
מתחילת מבצע "שאגת הארי", קהילת המילואים של בת-ים שוב מתייצבת...
בחירום כמו בשגרה: בצל מבצע "שאגת הארי" עיריית בת-ים ועמותת ש.ק.ל ישראל ממשיכות לפעול בעיר
בצל מבצע "שאגת הארי", עיריית בת-ים בשיתוף עמותת ש.ק.ל ישראל...
מעל ל- 200 פעילויות והתנדבויות לכל הגילאים: עיריית בת-ים מחזקת את החוסן הקהילתי ומזמינה את תושבות ותושבי העיר להצטרף לשלל הפעילויות במקלטים ברחבי העיר
מאז תחילת מבצע "שאגת הארי", עיריית בת-ים בשיתוף מחלקת קהילה...
דילוג לתוכן