סבב המינויים החדשים נמשך: מהנדסת עיר וגזברית עירייה חדשות לבת-ים

סבב המינויים החדשים נמשך: מהנדסת עיר וגזברית עירייה חדשות לבת-ים
עיריית בת ים

כפי שהתחייב ראש העיר: לתפקידים הבכירים מונו אנשי מקצוע, במטרה לשפר את השירות העירוני לתושבים

מינויים חדשים נוספים בצמרת עירית בת-ים: ראש העיר צביקה ברוט ממשיך להשלים את הרכבת הכוורת החדשה של העיר, המורכבת מאנשי מקצוע בתחומי השירות, הניקיון ואיכות החיים בעיר.

בימים האחרונים בחרה ועדת המכרזים באדריכלית מיכל מאיר כמהנדסת החדשה של העיר בת-ים. מאיר (45), בוגרת בהצטיינות במחלקה לארכיטקטורה ובינוי ערים בבצלאל ובעלת תואר שני במסלול עיצוב אורבני גם הוא מהאקדמיה לאומנות בצלאל, שימשה במגוון תפקידים באגף ההנדסה של עירית ירושלים, ובשנים האחרונות היא אדריכלית העיר לוד. היא תחליף בתפקיד את שוקי פתאל, המסיים את תפקידו בחודש מרץ.

עיריית בת ים

מינוי מרכזי נוסף עליו הוא הוחלט לאחרונה הוא של הגזברית החדשה, טירנה ססי, המשמשת כיום כגזברית עירית קריית אונו. ססי (51) שימשה גם היא כגזברית בשורת רשויות והיא צפויה להחליף את הגזבר חיים אברהם הפורש לאחר 16 שנים בתפקיד.

עיריית בת ים

שני המינויים החדשים מצטרפים לשורת אנשי מקצועי נוספים אשר הובאו לעיריה כחלק מהכוורת החדשה של ברוט: מדובר בין היתר במנכ"לית העיריה יודפת אפק-ארזי, סמנכ"לית השירות נועה רימון-גופרשטיין, סמנכ"ל משאבי אנוש ליאוניד סמוליאנוב, סמנכ"ל פיתוח ותשתיות מיכה קופילובסקי, דוברת העיריה שלומית ארדן, מנכ"ל החברת הכלכלית של בת-ים (חוף בת-ים לשעבר) עידן דוד, ומנכ"ל החברה לתרבות, פנאי וספורט שמעון אטיאס.

לדברי ראש העיר, צביקה ברוט, "התחייבתי להביא את אנשי המקצוע הטובים ביותר לעיר, וכך נעשה. כל המינויים הם רק של אנשי מקצוע מהשורה הראשונה, שכיהנו ברשויות מקומיות מובילות, ואשר בחרו בבת-ים כי הם מאמינים בעיר ובמהפך שאנו נוביל לאחר שנסיים לייצב את המצב הכלכלי. אנחנו רואים שיפור בתוצאות הכספיות כבר בשנה הנוכחית, והדבר יסייע לנו לזרז את השינויים המתוכננים בתחומי הניקיון, התחזוקה, והשירות לתושבים".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שיתוף פעולה מהיר בין כוחות הביטחון והאכיפה בבת-ים: כך זוהה ונעצר אירוע ונדליזם בזמן אמת
עיריית בת-ים מעדכנת כי בסוף השבוע האחרון סוכל אירוע ונדליזם...
קבוצת הנדל"ן אב-גד משיקה את הדור הבא של המגורים: פרויקט רמתיים Square איכות חיים בקונספט ייחודי, בלב הוד השרון
הפרויקט יכלול שני מגדלים בני 21 ו-26 קומות, המשלבים חללים...
רצים לזכרם: המסורת המרגשת של ישיבת אמית כפר גנים
בפעם השלישית ברציפות, ובמה שהפך למסורת קבועה וערכית בישיבת אמית...
“לקחת נשימה”: תערוכה קבוצתית המציעה רגע של עצירה והתבוננות בתקופה רוויית מתח ואי־ודאות, ומבקשת להזמין את המבקרים לחוות רגעים של שקט, אור ותנועה מחודשת
גלריית האמנים שבקניון עופר רמת אביב פותחת תערוכה קבוצתית חדשה...
מרכז של קהילה, תרבות ומסורת: עיריית בת-ים מקימה פרויקט חדש ליוצאי אתיופיה בעיר
עיריית בת-ים מעדכנת על הקמת בית קהילתי ליוצאי אתיופיה, שייבנה...
היוטיוברים חוזרים: דה כהן ונבחרת הגיימרים במופעים חדשים באקספו החל מהיום עד חמישי
אחרי הדחייה שנכפתה בשל המלחמה, המופע 'איוונט ישראל' חוזר לבמה...
מאוחדת פתחה יחידה להתפתחות הילד במרפאת ראש העין תציע שירותי קלינאית תקשורת, עובדת סוציאלית, ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה לילדי ראש העין והסביבה בגילאי 0 עד 9
מאוחדת ממשיכה להרחיב את שירותי הבריאות בקהילה עם פתיחת יחידה...
בת-ים נצבעה כחול-לבן: אלפים חגגו את עצמאות 78 ברחבי העיר
ביום שלישי, 21 באפריל, חגגו תושבות ותושבי העיר בת-ים את...
לופט לאירועים: פתרון מושלם לכל סוגי האירועים
מקום לאירוע קטן   כאשר מתכננים אירוע קטן, חשוב לבחור מקום לאירוע...
סיכום הטקסים ביום הזיכרון תשפ"ו - פתח תקווה
אמש, ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל ולנפגעי פעולות האיבה התקיים...
דילוג לתוכן