"סיבוס" קיימה השבוע (שני) מהלך משמעותי נוסף לקידום תחום הקיימות והמודעות הסיבתית – סדנה בשיתוף עמותת MEATLESS MONDAY תחת הכותרת PLANET BASE FOOD
אל הסדנה הגיעו עשרות מסעדנים מכל רחבי הארץ במטרה לקבל כלים וידע על התחום, ולהתאים את תפריט המסעדה שלהם. זאת לאור ביקוש הולך וגובר של מנות צמחוניות וטבעוניות.
בסדנה הרצתה הילה שגב – מנהלת תחום עסקים וחברות ב"Meatless Monday". שגב הרחיבה על המגמות העולמיות המשתנות כיום בעולם. בנוסף, השף אבי שטייניץ, לשעבר השף הראשי של רשת מלונות דן, העביר הרצאה מרתקת העוסקת בעולם המסעדנות שפוגש את הצמחונות/טבעונות. בתום הסדנה נהנו המסעדנים מטעימות של מנות צמחוניות וטבעוניות של השף אבי שטייניץ, וכן מהמבורגר ועראייס שהוכנו מהמוצר המדובר Beyond meet שכובש את העולם. ניכר שהמידע הרב שהועבר בסדנה ימשיך את דרכו אל המסעדות השונות ומשם לקהל הרחב.
אל הסדנה הצטרפו הפעם גם בלוגריות ומובילות דעה העוסקות בשגרה בתחום הקיימות והתזונה הסביבתית, דוגמת טל גלבוע, אשר רותמות בשגרה את הקהל העוקב אחריהן להגברת מודעות וליישום תזונה מודעת ומתחשבת בסביבה.