סקר עולמי שערך אתר הנסיעות Agoda חושף מי המטיילים הביקורתיים ביותר ומי המפרגנים ביותר

סקר עולמי שערך אתר הנסיעות Agoda חושף מי המטיילים הביקורתיים ביותר ומי המפרגנים ביותר

75% מהמטיילים הישראלים מעניקים דירוג גבוה למארחיהם

84% מהמטיילים קוראים ביקורות ברשת לפני שהם מחליטים היכן לנפוש

 75% מהמטיילים הישראלים מעניקים דירוג גבוה למארחיהם

84% מהמטיילים בעולם קוראים ביקורות באינטרנט לפני שהם בוחרים היכן להתאכסן במהלך חופשתם, כך עולה ממחקר שנערך על ידי Agoda, אשר פלטפורמת התיירות הדיגיטלית שלה כוללת מאגר של למעלה מ- 34 מיליון ביקורות של מטיילים על מלונות ודירות. החברה חשפה היום מי המבקרים הנוקשים ביותר ומי המפרגנים ביותר בעולם בפילוח על פי שוק.

על פי נתוני הביקורות שנותחו על ידי Agoda, מטיילים מסין, מקסיקו, הונגריה וטאיוואן נטו להעניק ניקוד גבוה של בין 8-10 ומשוב חיובי על מקומות בהם התאכסנו. למעשה, הנתונים של Agoda מעלים ש- 77.1% מהמטיילים מסין העניקו לחופשות שלהם ניקוד גבוה (8-10), אחריהם המקסיקנים עם 76.5% וההונגרים והטאיוואנים עם 75.9%.

מהמחקר עולה כי הישראלים יודעים לפרגן, ולמעשה, מטיילים מישראל דורגו במקום השמיני בסולם המטיילים המפרגנים, עם 74.8% מהם שהעניקו ניקוד גבוה. יחד עם זאת, דורגו במקום ה- 13 בקרב המבקרים הנוקשים ביותר, עם 4.3% מהם שהעניקו ניקוד של 1-3 לחוויית הטיול.

מנגד, מטיילים מהודו, טורקיה וערב הסעודית דורגו כשלושת השווקים שהעניקו את הניקוד הנמוך ביותר – בין 1-3 בביקורות שלהם. למרות ששלושת השווקים האלה נראים כביקורתיים ביותר, העניקו 66.2% מהמטיילים מטורקיה, 63.2% מהמטיילים מהודו ו- 61% מהמטיילים מערב הסעודית ניקוד של 8-10 לחוויית הטיול שלהם.

"ביקורות דומות להמלצות אישיות של אנשים עם אותן העדפות, והן משפיעות על ההחלטות של הלקוחות כשהם בוחרים היכן להתאכסן." אמר ארול קוק, סגן נשיא לתחום שירותי שותפים גלובליים ב-Agoda.  "אלה שמטיילים עם המשפחה עשויים להתעניין בביקורות על שירותים כגון מועדון לילדים או שמרטפות, או מתקנים בחדר כגון מטבח מאובזר או עריסות תינוק, וכן מיקומו של המלון ביחס למסלולי טיול או חוויות המתאימות למשפחות. לעומתם, מטיילים עסקיים יתעניינו יותר באיכות החיבור לאינטרנט, ומטיילי פנאי אחרים עשויים לשים בעדיפות ראשונה את ארוחת הבוקר או מתקני הכושר. 34 מיליון הביקורות המהימנות ב-Agoda  הינן מקור מידע חשוב, המסייע למטיילים לקבל את ההחלטה המתאימה להעדפותיהם במהלך הטיול".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מאוחדת פותחת שתי מרפאות חדשות תחת קורת גג אחת: טיפול בפוסט טראומה, חרדות והתמכרויות
כשברקע עדיין מתנהלת המלחמה הארוכה מול חמאס, איומי הטילים הבלתי...
עשור של עשייה חברתית למען ילדי העיר- עיריית בת-ים בשיתוף פעולה עם עמותת "תיק לכל תלמיד"
לקראת שנת הלימודים הקרבה, מינהל החינוך בעיריית בת-ים יצאו בשיתוף...
שירותי הסעות מקצועיים בירושלים
כאשר מתכננים טיול בירושלים, חשוב לדאוג להסעות לטיולים בירושלים בצורה...
המוזיאון הראשון שלי חוויה גדולה לקטנטנים במתחם התרבות בפתח תקווה
מתי בפעם האחרונה עצרתם עם הילדים להסתכל על עץ בשלכת?...
להקת המחול גאה להציג 3 מופעים בחודש אוגוסט במרכז סוזן בתל אביב: גליץ', קומזיץ, גודאני & פוניאדקיס: 29-30  באוגוסט מרכז סוזן דלל, תל אביב
גליץ׳ Gleech מאת תמיר גינץ Tamir Ginz מופע לנוער ולכל המשפחה יום שישי,...
לראשונה בעיר: בת-ים תארח את תחרות הטקבול הארצית על חוף הים
ביום שני הקרוב, (15.7), תתקיים לראשונה בבת-ים תחרות טקבול נושאת...
קו פ"ת - אילת יפעל במתכונת מתוגברת
קיץ חם!  קו 399  פתח תקווה - אילת יפעל במתכונת...
נשיא המדינה במערך הכבאות וההצלה: ״אני מזהיר ומתריע מפני אסון אקלימי, ממש כהתרעה אסטרטגית לקראת הקיץ. זה מחייב את כל המערכות בארץ להיות מודעים ובמוכנות מלאה״
נשיא המדינה יצחק הרצוג, ביקר היום, יום שלישי, י״ב בתמוז,...
קול קורא להגשת מועמדות לקבל אות יקיר/ת העיר בסימן מבצע "עם כלביא" לשנת תשפ"ה 2025
עיריית בת-ים יוצאת בקול קורא לציבור להמליץ על מועמדים ראויים...
סדרת תוכן חינוכית חדשה לילדים: בדרך לכל כיתה בישראל
בימים אלו יוצא לדרך פרויקט חינוכי חדש וייחודי ביוזמתה של...
דילוג לתוכן