עד 2022 כל המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר יעשו שימוש בטכנולוגיות קישוריות של HARMAN שפותחו בישראל

עד 2022 כל המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר יעשו שימוש בטכנולוגיות קישוריות של HARMAN שפותחו בישראל
FCA

תאגיד הרכב, הכולל בין היתר את מותגי אלפא רומיאו, ג'יפ, פיאט, קרייזלר, מזראטי ואחרים, ישתמש בפלטפורמת הענן של HARMAN (Ignite cloud) כדי להטמיע במכוניות שמייצרת החברה מגוון שירותים מקושרים לתגבור ושיפור חוויות הנהיגה והנסיעה של כלל הנוסעים ברכב. 

המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר
FCA

תאגיד הרכב האיטלקי-אמריקאי פיאט-קרייזלר (FCA), הכולל בין היתר את מותגי הרכב אלפא רומיאו, ג'יפ, פיאט, קרייזלר, מזראטי ואחרים, הודיע כי בחר בפתרונות הקישוריות של HARMAN ובטכנולוגיות של גוגל לטובת שילוב ברכבי העתיד של החברה, בלמעלה מ-150 מדינות. התאגיד ציין כי ישתמש בפלטפורמת הענן של HARMAN (Ignite cloud), שחלקה מפותח בישראל, כדי להטמיע במכוניות שמייצרת החברה מגוון שירותים מקושרים לתגבור ושיפור חוויות הנהיגה והנסיעה של כלל הנוסעים ברכב.

המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר
FCA

המערכת של HARMAN תסייע לבעלי המכוניות לחזות צרכים הקשורים בתחזוקת כלי הרכב, תאתר עבורם תחנות תדלוק וטעינה חשמלית, תדווח להם על בעיות תנועה, תשלח להם מבצעים מיוחדים במסעדות בציר הנסיעה ותספק להם סיוע ושירות לקוחות בזמן אמת – ובלחיצת כפתור אחת. טכנולוגיית ה- OTA (Over-the-air programming) של HARMAN שמפותחת בישראל, וכבר נמצאת בשימוש של 23 יצרני רכב נוספים, תשמש לעדכון אלחוטי של כל המכוניות המקושרות של החברה.

בנוסף תציע הפלטפורמה קישוריות רשת 4G ותמיכה במעבר לדור 5. לדברי FCA, הנהנים הנוספים בחיבור עם HARMAN יהיו ספקי שירותים, מפעילי ציי מכוניות ומפיצי רכב. הפתרונות של HARMAN, דוגמת פלטפורמת תא הנהג הדיגיטלי, המשדרגת את עולם מערכות האינפוטיינמנט של היום (מבוססות האנדרואיד של גוגל), ישולבו אף הן במכוניות של פיאט-קרייזלר. בין החידושים מהם יהנו הנהגים והנוסעים: אפשרות לקבלת תכנים המותאמים אישית לשוהים ברכב, סייען להפעלה קולית, איתור סטייה ממסלול, ניטור 360 מעלות ופתרונות בטיחות חדשים. בעתיד הלא רחוק יוכלו המערכות במכוניות גם ״לדבר״ עם תשתיות הערים החכמות ומוצרים נוספים של סמסונג (חברת האם של HARMAN) וליהנות, לדוגמה, מביטוח ׳פר נסיעה בפועל׳, פתרונות שיתוף רכבים ואחרים. הטמעת המערכת במכוניות תחל במחצית השניה של 2019 ועד 2022 כל הרכבים מבית  פיאט-קרייזלר יהיו מקושרים.

המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר
FCA

HARMAN מתכננת ומייצרת מוצרים מקושרים ופתרונות עבור יצרני מכוניות, צרכנים וארגונים ברחבי העולם, ביניהם: מערכות מכוניות מקושרות (חכמות), מוצרי אודיו ווידאו, פתרונות אוטומציה ארגוניים ושירותים התומכים באינטרנט של הדברים (IoT). שרותי התוכנה של HARMAN מניעים מיליארדי מערכות ומכשירים ניידים, כשהם מקושרים  ומאובטחים על פני כל הפלטפורמות בהן הם פועלים, מהעבודה, דרך הבית ועד למכונית ולמובייל. החברה מעסיקה מעל 30,000 עובדים. בישראל רכשה HARMAN בעבר ושילבה בפעילותה את iOnRoad , מתחום ההתרעות בדרך , Red Bend שמאפשרת לחבר את המכוניות של היום לענן וחברת הסייבר לרכב, TowerSec. את HARMAN ישראל מנהל אורן בצלאלי.

 

במרץ 2017, הפכה HARMAN לחברת בת בבעלות מלאה של חברת  Samsung Electronics.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
במרכז ההדרכה המתקדם של מד"א: דור המדריכים הבא של הפראמדיקים הוכשר על ידי בכירי המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) בתחום החייאת יילודים ופגים
במסגרת תוכנית "מתקדמים למצוינות" של מגן דוד אדום וכחלק מהכשרת...
כבכל שנה: עיריית בת-ים, בשיתוף עמותת "תיק לכל תלמיד", מקיימת מיזם עירוני לאיסוף וחלוקת תיקים לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז
עיריית בת-ים, בשיתוף מינהל החינוך והחברה לתרבות, פנאי וספורט, מזמינה...
הצגה חדשה לקבוצת התיאטרון אורתו-דה: "מאחוריך"
מה קורה כשהצל שלך מחליט שיש לו אישיות משל עצמו?...
גאווה מקומית על הבמה הבינלאומית: עיריית בת-ים מאחלת בהצלחה לנציגיה במשחקי המכביה 2026
אמש נערך טקס הפתיחה החגיגי של המכביה 2026 באצטדיון טדי...
יד שרה תעמיד מערך סיוע והשאלת ציוד למשתתפי המכביה ה־22
לקראת פתיחת אירועי המכביה ה־22, שיתקיימו בישראל בין התאריכים 30...
קינדריל ישראל מארחת את הדור הבא של מומחי בינה מלאכותית מהמרכז האקדמי פרס
קינדריל ישראל, ספקית מובילה של שירותי טכנולוגיה ארגוניים קריטיים, אירחה...
ארוע מוסיקלי וחגיגי במרכז ענב 30.7.2026- המלחין יאיר קלינגר עם שירים מפסקול חיינו, סיפורים ופאנל תרבות ישראלי
בקרוב יערך ארוע חגיגי של מוסיקה, שירה וסיפורים מפס קול...
ראשונה במתחם: קבוצת BBB חתמה על עסקת ראשונה במרכז המסחרי החדש במרכז הרפואי שיבא בתל השומר: Sheba HealthTech Valley
BBB תשקיע כ-12 מיליון שקל בפתיחת שלוש מסעדות קונספט, שכרה...
דילוג לתוכן