עד 2022 כל המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר יעשו שימוש בטכנולוגיות קישוריות של HARMAN שפותחו בישראל

עד 2022 כל המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר יעשו שימוש בטכנולוגיות קישוריות של HARMAN שפותחו בישראל
FCA

תאגיד הרכב, הכולל בין היתר את מותגי אלפא רומיאו, ג'יפ, פיאט, קרייזלר, מזראטי ואחרים, ישתמש בפלטפורמת הענן של HARMAN (Ignite cloud) כדי להטמיע במכוניות שמייצרת החברה מגוון שירותים מקושרים לתגבור ושיפור חוויות הנהיגה והנסיעה של כלל הנוסעים ברכב. 

המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר
FCA

תאגיד הרכב האיטלקי-אמריקאי פיאט-קרייזלר (FCA), הכולל בין היתר את מותגי הרכב אלפא רומיאו, ג'יפ, פיאט, קרייזלר, מזראטי ואחרים, הודיע כי בחר בפתרונות הקישוריות של HARMAN ובטכנולוגיות של גוגל לטובת שילוב ברכבי העתיד של החברה, בלמעלה מ-150 מדינות. התאגיד ציין כי ישתמש בפלטפורמת הענן של HARMAN (Ignite cloud), שחלקה מפותח בישראל, כדי להטמיע במכוניות שמייצרת החברה מגוון שירותים מקושרים לתגבור ושיפור חוויות הנהיגה והנסיעה של כלל הנוסעים ברכב.

המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר
FCA

המערכת של HARMAN תסייע לבעלי המכוניות לחזות צרכים הקשורים בתחזוקת כלי הרכב, תאתר עבורם תחנות תדלוק וטעינה חשמלית, תדווח להם על בעיות תנועה, תשלח להם מבצעים מיוחדים במסעדות בציר הנסיעה ותספק להם סיוע ושירות לקוחות בזמן אמת – ובלחיצת כפתור אחת. טכנולוגיית ה- OTA (Over-the-air programming) של HARMAN שמפותחת בישראל, וכבר נמצאת בשימוש של 23 יצרני רכב נוספים, תשמש לעדכון אלחוטי של כל המכוניות המקושרות של החברה.

בנוסף תציע הפלטפורמה קישוריות רשת 4G ותמיכה במעבר לדור 5. לדברי FCA, הנהנים הנוספים בחיבור עם HARMAN יהיו ספקי שירותים, מפעילי ציי מכוניות ומפיצי רכב. הפתרונות של HARMAN, דוגמת פלטפורמת תא הנהג הדיגיטלי, המשדרגת את עולם מערכות האינפוטיינמנט של היום (מבוססות האנדרואיד של גוגל), ישולבו אף הן במכוניות של פיאט-קרייזלר. בין החידושים מהם יהנו הנהגים והנוסעים: אפשרות לקבלת תכנים המותאמים אישית לשוהים ברכב, סייען להפעלה קולית, איתור סטייה ממסלול, ניטור 360 מעלות ופתרונות בטיחות חדשים. בעתיד הלא רחוק יוכלו המערכות במכוניות גם ״לדבר״ עם תשתיות הערים החכמות ומוצרים נוספים של סמסונג (חברת האם של HARMAN) וליהנות, לדוגמה, מביטוח ׳פר נסיעה בפועל׳, פתרונות שיתוף רכבים ואחרים. הטמעת המערכת במכוניות תחל במחצית השניה של 2019 ועד 2022 כל הרכבים מבית  פיאט-קרייזלר יהיו מקושרים.

המכוניות של תאגיד פיאט-קרייזלר
FCA

HARMAN מתכננת ומייצרת מוצרים מקושרים ופתרונות עבור יצרני מכוניות, צרכנים וארגונים ברחבי העולם, ביניהם: מערכות מכוניות מקושרות (חכמות), מוצרי אודיו ווידאו, פתרונות אוטומציה ארגוניים ושירותים התומכים באינטרנט של הדברים (IoT). שרותי התוכנה של HARMAN מניעים מיליארדי מערכות ומכשירים ניידים, כשהם מקושרים  ומאובטחים על פני כל הפלטפורמות בהן הם פועלים, מהעבודה, דרך הבית ועד למכונית ולמובייל. החברה מעסיקה מעל 30,000 עובדים. בישראל רכשה HARMAN בעבר ושילבה בפעילותה את iOnRoad , מתחום ההתרעות בדרך , Red Bend שמאפשרת לחבר את המכוניות של היום לענן וחברת הסייבר לרכב, TowerSec. את HARMAN ישראל מנהל אורן בצלאלי.

 

במרץ 2017, הפכה HARMAN לחברת בת בבעלות מלאה של חברת  Samsung Electronics.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נורית גלרון, אלי יצפאן ושמואל וילוז'ני בין זוכי פרס מפעל חיים של א.מ.י לשנת 2026
בין מקבלי הפרס גם איציק קלה, רמי דנוך, צמד רעים,...
רשת BBB משיקה מחדש את סניף הדגל ברמת החייל: בהשקעה הנאמדת ב 1 מיליון ₪
לאחר כחצי שנה של עבודות שיפוץ, שדרוג ועיצוב מחדש, BBB...
86% מהבוגרים השתלבו בשוק התעסוקה ו־50% שיפרו את שכרם: תוכנית "תופסים כיוון" חוזרת לבת-ים למחזור ה־13
תוכנית ״תופסים כיוון״ לצעירים אקדמאים חוזרת לבת-ים למחזור ה־13, וההרשמה...
בשורה לתושבי פתח תקוה והסביבה: מוקד חדש לרפואה דחופה של מאוחדת נפתח בעיר
מאוחדת פתחה מוקד חדש לרפואה דחופה שיעניק לתושבי פתח תקוה...
מבלי ללכת לאיבוד בסבך הבירוקרטי: איך משנים תב"ע ומגדילים זכויות בנייה?
אחד המנועים החזקים ביותר להשבחת נכסים בעולם הנדל"ן נמצא בכלל...
סוכות יצרתי: מתחם יצירה והעשרה חווייתי לילדים ייפתח בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה – והכניסה חופשית!
לרגל חג הסוכות, עופר הקניון הגדול בפתח תקווה מזמין את...
מתכוננים לחגים: עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי פינוי האשפה, הגזם והגרוטאות במהלך חגי תשרי תשפ״ז
לקראת חגי תשרי, עיריית בת-ים מעדכנת את תושבות ותושבי העיר...
כמו פרפר" הצגה מיוחדת לרגל חודש המודעות למאבק בסרטן השד. קפה תיאטרון הקאמרי יום שלישי 13.10.26 בשעה 20 :30
מאת: חי אליהו בימוי: שיקמה הופמן זיו שחקנים: אפרת בזר, אמיר מרציאנו, שיקמה הופמן-זיו מוזיקה מקורית: עמית...
קרן קימת לישראל וויצו ישראל מוקירים את 2,400 מתנדבות ויצו באירוע הוקרה מיוחד
במסגרת האירוע הוענקו תעודות הוקרה למתנדבות תכנית "צומחות יחד" –...
לראשונה: "פסטיבל השעה" – חגיגת תיאטרון איכותית לילדים ולכל המשפחה במשך 3 ימים עם 15 הצגות בחול המועד סוכות
פסטיבל השעה בבית ציוני אמריקה בסוכות, ביוזמת תיאטרון השעה הישראלי,...
דילוג לתוכן