עיריית פתח תקוה מגבירה את האכיפה

עיריית פתח תקוה מגבירה את האכיפה
קרדיט צילום: דוברות עיריית פתח תקוה

בעקבות ההנחיות החדשות של משרד הבריאות המחמירות את ההגבלות בשימוש במבני ציבור ובמרחב הציבורי ובהמשך למקרי ההדבקות שנתגלו לאחרונה בבתי כנסת ותלמודי תורה בעיר, ראש העיר רמי גרינברג, יחד עם גורמי העירייה הרלוונטיים סיירו במספר מוסדות דת בעיר ופעלו לסגירתם. זאת כאמור בהתאם להנחיות משרד הבריאות וכדי למנוע מקרי הדבקות נוספים. בנוסף, ראש העיר שוחח עם תושבים באזורים המדוברים והעלה בפניהם את חומרת הנושא וההקפדה שיש לנהוג בימים אלו.

עיריית פתח תקוה מגבירה את האכיפה
קרדיט צילום: דוברות עיריית פתח תקוה

במכתב שנשלח אל מנהלי המוסדות לאחר הסיור נכתב כי "יש להקפיד שכל מוסדות הציבור ובהם מוסדות חינוך, מועדונים, בתי כנסת, מקוואות גברים יהיו סגורים ולא תתקיים בהם כל פעילות." עוד צוין כי "יש להישמע להוראות משרד הבריאות כפי שיעודכנו מעת לעת. ובהתאם להנחיות ינתנו קנסות למי שיפר אותן."

ראש העיר רמי גרינברג "לצערינו ישנם מספר בתי כנסת ותלמודי תורה בעיר שלא נשמעו להנחיות משרד הבריאות והמשיכו להפעיל את המוסדות. כתוצאה מכך נתגלו חולי קורונה במספר מקומות ועל כן הגענו במיידי ווידאנו את סגירתם. כידוע, ההנחיות ניתנו ע"י משרד הבריאות ובגיבוי הרבנים הראשיים לישראל.  צריך להבין כי מדובר בחיים של כולנו ואני מקווה כי כולם ישמעו להוראות משרד הבריאות בנושא. המציאות מוכיחה שאם לא נישמע, נעמיד את עצמנו ואת הסובבים אותנו בסכנת חיים ועל כן אני חוזר ואומר, לא יהיו פשרות בנושא זה והעירייה לצד המשטרה ימשיכו את האכיפה בכל העוצמה."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תוצאות סקר חריגות האם יש צורך במי שפיר
בדיקות הסקר במהלך ההיריון נועדו להעריך את הסיכון להימצאות בעיות...
אילו בדיקות לפני הריון מומלץ לבצע?
סקירה מקיפה על הבדיקות הרפואיות והגנטיות שכדאי לבצע לפני כניסה...
נשיא המדינה בקריית הכבאות וההצלה: ״אנחנו לא מתכוונים למצמץ למול איומי חיזבאללה - ממשלת לבנון נקטה בצעד אמיץ וחשוב בכל מה שקשור למשמרות המהפכה״
עוד הוסיף: ״ספרד מועלת בתפקידה כחברת נאט״ו, שהייתה מזמן צריכה...
קהילה במדים: עיריית בת-ים נותנת מעטפת עירונית למגויסים למילואים ולמשפחותיהם
עיריית בת-ים מבקשת להביע הערכה עמוקה לתושבות ותושבי העיר משרתי...
רעיונות למתנות ייחודיות ומקוריות
רעיונות למתנות בחירת רעיונות למתנות יכולה להיות מאתגרת, במיוחד כשמחפשים משהו...
בצל מבצע "שאגת הארי": העיריה תקיים קריאות מגילה ציבוריות במרחבים מוגנים
בעירית בת-ים נערכים לחגוג את חג הפורים בצל מצב החירום:...
תמונת מצב ליום השני למבצע "שאגת הארי" בבת-ים
היום, יום ראשון (1.3), קיים ראש העיר צביקה ברוט הערכת...
הבחירה הנכונה למשקפי ראייה ועדשות מגע
עדשות מגע יומיות אם אתם מחפשים פתרון נוח וגמיש לראייה ברורה,...
מאות עולים חדשים השתתפו בכנס מיצוי זכויות בתל אביב
את הכנס יזמו משרד העלייה והקליטה ואגף הקליטה של עיריית...
"מלקטת בשבילי הנרטיב" נעמה בן –משה תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית : יום חמישי ה- 5.3.2025 בשעה : 18:30...
דילוג לתוכן