Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

עיריית פתח תקוה תקיים כנס בטיחות והיערכות לחירום לוועדי מגדלי מגורים ורבי קומות

עיריית פתח תקוה תקיים כנס בטיחות והיערכות לחירום לוועדי מגדלי מגורים ורבי קומות
לשכת דובר עיריית פתח תקוה

ביולי 2018 קיימה עיריית פתח תקוה בשיתוף פעולה עם ארגוני החירום וההצלה, תרגיל המדמה שריפה בקומה ה-14 של מגדל מגורים רב קומות. אחד הלקחים המרכזיים מתרגיל זה, הינו חוסר המודעות בקרב תושבי המגדלים לחשיבות אחזקת מערכות הבטיחות והחירום השונות בבניין.

כנס בטיחות והיערכות לחירום לוועדי מגדלי מגורים ורבי קומות
לשכת דובר עיריית פתח תקוה

לשם כך, הוחלט על כנס לוועדי המגדלים ולתושבים, לצורך חידוד נהלים, והסברה בנושא  היערכות ומניעת אירוע חירום בבניין. הכנס יתקיים ביום שני ה-4.11 בשעה 19:00 באודיטוריום גולדה, רחוב אריה בראון 3, במעמד ראש העיר רמי גרינברג, מ"מ רה"ע אוריאל בוסו ראש אגף ביטחון, צוות אגף ביטחון והחירום בעירייה, גורמי כיבוי הצלה וחירום ואנשי מקצוע.

בכנס ישתתפו גם טפסר חיים תמם, ראש אגף הגנה מאש, כב"ה, אשר יסביר על תחזוקת מערכות בטיחות אש, רב רשף, אדוארד רקיבושיב, ראש מדור בטיחות אש תחנת פ"ת שיספר ויסביר על אירועי חירום במגדלי מגורים, מנהל אגף הביטחון והחירום יריב סנדלון יציג את תפיסת החירום ברשות, מנהל הבטיחות יוסי שחר יציג את המלצותיו ולסיום תתקיים הרצאת אורח מרתקת של הכתב ניר דבורי שיספר על זירת המזרח התיכון עם דגש מקומי ועכשווי.

כנס בטיחות והיערכות לחירום לוועדי מגדלי מגורים ורבי קומות
לשכת דובר עיריית פתח תקוה

לקראת הכנס אמר ראש העיר רמי גרינברג "אירוע חירום במגדל רב קומות הינו תרחיש אפשרי שיש להיערך אליו הן בקרב גורמי המקצוע והן בקרב גורמי הרשות. אנו רוצים לעשות כל שניתן על מנת להימנע מאסון, ולוודא כי ועדי המגדלים ישמרו על תחזוקת הבניין ותושבי המגדלים יפעלו לטובת מגדל מתוחזק וידרשו לגור בבניין בטוח".

מ"מ רה"ע וראש אגף בטחון וחירום אוריאל בוסו הוסיף "לאורך כל השנה אנו מתרגלים תרחישי חירום שונים ונערכים לכל תרחיש. כנס זה הוא תולדה של תרגיל חירום שביצענו במגדל מגורים גבוהה בו מצאנו כי יש צורך לחדד נהלים ולתת לתושבי הבניינים ולוועדי המגדלים כלים ומידע. יש חשיבות רבה לתרגילים, לכנסים ולתהליכי החשיבה המתבצעים באגף הביטחון בשיתוף כל גורמי המקצוע."

הקהל הרחב מוזמן, לפרטים והרשמה לכנס יש להיכנס לאתר העירייה או לפייסבוק העירוני.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
15 מתוך 15 הסתיימה תחרות הכתיבה "בין עורף לחזית"
49 יוצרים מקומיים, נשים וגברים, צעירים ומבוגרים, השתתפו בתחרות הכתיבה...
בשורה לאיכות חיי התושבים בעיר: לראשונה בישראל - עיריית פ"ת תחל לאכוף רעש מרכבים ואופנועים בעזרת אמצעים טכנולוגיים ייחודיים
ועדת חוקה בכנסת אישרה היום 21/11/23 את הצו המאפשר לעירייה...
לרגל יום המודעות למוגבלויות ולזכרה של רות הודיה פרץ ז"ל
זיו לאור ירח- רסיטל פסנתר קלאסי בביצוע זיו סבג -...
הצבת מצלמות במדרחוב ההגנה העובר שיפוצים בימים אלה
במסגרת העבודות לשיפוץ מדרחוב ההגנה הוצבו במקום מצלמות אבטחה המשדרות...
תפיסת משאית ששפכה פסולת
גם בימים אלה ממשיכות סיירות הביטחון של אגף ביטחון, פיקוח...
להזמין אוכל באופן איכותי
על מנת שתוכלו ליהנות מקייטרינג שהוא איכותי וכשר באזור המרכז...
הסטודנטים באוניברסיטת תל אביב יתרמו דם לשירותי הדם של מד"א
עמדת תרומת דם של שירותי הדם של מד"א תוצב ביום...
מבוכי נפש: יבגני גופמן בתערוכת יחיד
Global Art הגלריה לאמנות גלובלית וישראלית פתיחה חגיגית : יום שישי,...
המרכז השקט יתחדש בקרוב במתחם כושר משודרג!
העירייה תחל בקרוב בהקמת מתחם כושר חדש שישמש את תושבי...
הקרנת הסרט "החתונה היוונית שלי 3" בלבד בבית הקולנוע של HOT CINEMA!
קניון עופר רחובות, מקבוצת קניוני עופר, יוצא בפעילות ייחודית להורים...