עיריית פתח תקווה מרעננת את לוגו העירייה

עיריית פתח תקווה מרעננת את לוגו העירייה
התמונה להמחשה קרדיט: עיריית פתח תקווה

פתח תקווה אם המושבות הפכה בשנים האחרונות למטרופולין מרכזי ומוביל והיא כיום עיר בעלת חיי תרבות עשירים, מערכת חינוך מובילה, מערכת תחבורה מתקדמת ואזורי מסחר, תעשייה והייטק מהגדולים בארץ. עם תנופת הפיתוח ושינוי פניה של העיר נדרש היה לרענן את לוגו העירייה תוך שמירה על האלמנטים הוותיקים של סמל העיר.
את סמל העירייה הוותיק ליוו במשך שנים רבות שלושה עיגולים בצבעי :חום, כתום וירוק שסימלו את האדמה, התפוזים והצמיחה שחיזקו את מוטיב המושבה. בלוגו החדש נעשה שימוש בשם "פתח תקווה" תוך שימוש באלמנטים גיאומטריים בעלי זוויות מרובעות, המשקפים את העירוניות המתקדמת, בעוד הצבעוניות הירוקה והידידותית בה נעשה שימוש משקפת את החשיבה הירוקה והמורשת החקלאית של המושבה ההיסטורית. השילוב בין האלמנטים לצבע הירוק, יצר קלילות ואווירה חדשנית.
ערכים של עירוניות מתקדמת, חשיבה ירוקה, מטרופולין, חדשנות וקידמה הינחו את הצוות המקצועי בבחירת הפונטים, הצבעוניות והאלמנטים הגרפים המרכיבים את הלוגו החדש.
בסמוך ללוגו הנושא את שם העיר בעברית ובאנגלית נשאר סמל העיר הוותיק ולצידו ישולב סלוגן: ממושבה למטרופולין, קונספט המציג עיר אקטיבית וצומחת המותחת קו ישיר בין מושבה פורצת דרך המתפתחת לעיר גדולה, וממשיכה בצמיחה למטרופולין גדול ומרכזי.
ראש העיר רמי גרינברג "התפתחות העיר המואצת והתחושה שיש צורך לחזק את תחושת הלכידות של תושבי העיר כמו גם להיות אבן שואבת לתושבים מחוץ לעיר, הביאה לרצון לרענן את לוגו העירייה ולהוסיף את הסלוגן המבטא היטב את תחושותינו כי פתח תקווה עשתה כברת דרך עצומה ב-145 שנותיה והפכה ממושבה חקלאית קטנה לעיר גדולה, מטרופולין משמעותי המהווה בית לכ- 285 אלף תושבים ותושבות המוצאים פה בית חם ועוטף המספק להם מענה בכלל תחומי החיים. אני מודה לכל העושים במלאכה ולצוות הדוברות שהוביל את המהלך לאחר תהליך חשיבה מעמיק".

עיצוב הלוגו החדש: ASWEDesign

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ל"ג בעומר בבת-ים תשפ״ו: שלל פעילויות לכל המשפחה ומוקדים מוסדרים למדורות ומנגלים
עיריית בת-ים מעדכנת על הסדרי הבטיחות, המיקומים המאושרים והפעילויות המתוכננות...
פרס א.מ.י למפעל חיים יוענק לכוריאוגרפית נעה ורטהיים ולמנכ"ל להקת "ורטיגו" עדי שעל במסגרת אירועי "מחול ישראלי 2026"
ערב חד פעמי בו הלהקות הגדולות של המחול הישראלי על...
השף יוסי שטרית ויוצרת התוכן עומר לוי משיקים פופ-אפ קינוחים CHIPS CAKE בקניוני עופר
הפופ אפ הראשון נפתח בקניון עופר רמת אביב ולאחר מכן...
קבוצת הנדל"ן אב-גד משיקה את הדור הבא של המגורים: פרויקט רמתיים Square איכות חיים בקונספט ייחודי, בלב הוד השרון
הפרויקט יכלול שני מגדלים בני 21 ו-26 קומות, המשלבים חללים...
רצים לזכרם: המסורת המרגשת של ישיבת אמית כפר גנים
בפעם השלישית ברציפות, ובמה שהפך למסורת קבועה וערכית בישיבת אמית...
“לקחת נשימה”: תערוכה קבוצתית המציעה רגע של עצירה והתבוננות בתקופה רוויית מתח ואי־ודאות, ומבקשת להזמין את המבקרים לחוות רגעים של שקט, אור ותנועה מחודשת
גלריית האמנים שבקניון עופר רמת אביב פותחת תערוכה קבוצתית חדשה...
היוטיוברים חוזרים: דה כהן ונבחרת הגיימרים במופעים חדשים באקספו החל מהיום עד חמישי
אחרי הדחייה שנכפתה בשל המלחמה, המופע 'איוונט ישראל' חוזר לבמה...
מבצע ברשת מלונות אדם הוטלס בחג השבועות: 20% הנחה לחופשה ברחבי הארץ
בארבעת מלונות הרשת: פיורי 41 בתל אביב, מלון 1935 בתל...
סיכום הטקסים ביום הזיכרון תשפ"ו - פתח תקווה
אמש, ערב יום הזיכרון לחללי צה"ל ולנפגעי פעולות האיבה התקיים...
ארועי "נשים מדברות שכול" של ויצו מתקיימים ברחבי הארץ לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה.
מפגשי "נשים מדברות שכול" יתקיימו זו השנה החמישי ברחבי הארץ...
דילוג לתוכן