עיריית פתח תקווה מרעננת את לוגו העירייה

עיריית פתח תקווה מרעננת את לוגו העירייה
התמונה להמחשה קרדיט: עיריית פתח תקווה

פתח תקווה אם המושבות הפכה בשנים האחרונות למטרופולין מרכזי ומוביל והיא כיום עיר בעלת חיי תרבות עשירים, מערכת חינוך מובילה, מערכת תחבורה מתקדמת ואזורי מסחר, תעשייה והייטק מהגדולים בארץ. עם תנופת הפיתוח ושינוי פניה של העיר נדרש היה לרענן את לוגו העירייה תוך שמירה על האלמנטים הוותיקים של סמל העיר.
את סמל העירייה הוותיק ליוו במשך שנים רבות שלושה עיגולים בצבעי :חום, כתום וירוק שסימלו את האדמה, התפוזים והצמיחה שחיזקו את מוטיב המושבה. בלוגו החדש נעשה שימוש בשם "פתח תקווה" תוך שימוש באלמנטים גיאומטריים בעלי זוויות מרובעות, המשקפים את העירוניות המתקדמת, בעוד הצבעוניות הירוקה והידידותית בה נעשה שימוש משקפת את החשיבה הירוקה והמורשת החקלאית של המושבה ההיסטורית. השילוב בין האלמנטים לצבע הירוק, יצר קלילות ואווירה חדשנית.
ערכים של עירוניות מתקדמת, חשיבה ירוקה, מטרופולין, חדשנות וקידמה הינחו את הצוות המקצועי בבחירת הפונטים, הצבעוניות והאלמנטים הגרפים המרכיבים את הלוגו החדש.
בסמוך ללוגו הנושא את שם העיר בעברית ובאנגלית נשאר סמל העיר הוותיק ולצידו ישולב סלוגן: ממושבה למטרופולין, קונספט המציג עיר אקטיבית וצומחת המותחת קו ישיר בין מושבה פורצת דרך המתפתחת לעיר גדולה, וממשיכה בצמיחה למטרופולין גדול ומרכזי.
ראש העיר רמי גרינברג "התפתחות העיר המואצת והתחושה שיש צורך לחזק את תחושת הלכידות של תושבי העיר כמו גם להיות אבן שואבת לתושבים מחוץ לעיר, הביאה לרצון לרענן את לוגו העירייה ולהוסיף את הסלוגן המבטא היטב את תחושותינו כי פתח תקווה עשתה כברת דרך עצומה ב-145 שנותיה והפכה ממושבה חקלאית קטנה לעיר גדולה, מטרופולין משמעותי המהווה בית לכ- 285 אלף תושבים ותושבות המוצאים פה בית חם ועוטף המספק להם מענה בכלל תחומי החיים. אני מודה לכל העושים במלאכה ולצוות הדוברות שהוביל את המהלך לאחר תהליך חשיבה מעמיק".

עיצוב הלוגו החדש: ASWEDesign

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כמה דוחות תנועה קיבלו תושבי רמת גן ממצלמות אכיפה? כמו כן: עיריית פתח תקווה השקיעה מעל מיליון ש״ח בתנועות הנוער, אך מימון המדינה לא הועבר במלואו
מבקר המדינה מתניהו אנגלמן בחן את מערך מצלמות האכיפה של...
ת"א - עובדי חברת החשמל התנדבו בבית הספר "שושנה דמארי" לחינוך המיוחד לפעילות מיוחדת לחינוך בטיחות בחשמל
עובדי חברת החשמל התנדבו בבית הספר "שושנה דמארי" לחינוך המיוחד...
תלמידי ישיבת אמית כפר גנים פיתחו אפליקציית למידה מתקדמת בשיתוף גוגל
ארבעה תלמידים מחטיבת הביניים של ישיבת אמית כפר גנים פ"ת...
בהשקעה של כ-45 מיליון ₪: עיריית בת-ים מקימה מוסדות חינוך ומבני ציבור חדשים בפארק הים
עיריית בת-ים ממשיכה בפיתוח שכונת פארק הים ומקדמת הקמה של...
שירות חדש של עיריית פתח תקווה להגברת הביטחון האישי: כל תושב יקבל את שירות האבטחה האישית-מונעת של חברת Bond ללא עלות, המונחה בינה מלאכותית וכולל סוכני בטחון הזמינים 24/7 תוך שניות. משמעות השירות המהפכני: התושב או התושבת אף פעם לא לבד!
ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, מקדם בימים אלה מהלך...
קבוצת אורון זכתה בשני מכרזי ענק של נת"ע בפרויקט המטרו בהיקף כולל של כ-362 מיליון שקל
החברה תבצע עבודות פיתוח, קידום זמינות והעתקת תשתיות בדיפו ראשונים...
חופשה קולינרית בתל-אביב
רשת  מלונות אדם משיקה חופשה במלון פיורי 41 ובמלון 1935...
כשאומנות פוגשת את החיים
מפגש מרגש במיוחד התקיים במהלך מסע ישראלי של שכבה יב...
רשת מוביסל ממשיכה להתרחב: פותחת את החנות ה-55 שלה בעופר בילו סנטר בהשקעה של כ-250 אלף ₪
רשת הסלולר מוביסל (MOBI CELL), מהמובילות בישראל, ממשיכה להתרחב ופותחת...
מאחורי העשייה היומיומית: שני סיפורי חילוץ מרגשים של המחלקה הווטרינרית בעיריית בת-ים
בשבוע האחרון הובילו צוותי המחלקה הווטרינרית של עיריית בת-ים שני...
דילוג לתוכן