עיריית רעננה תאפשר לעולים חדשים תושבי העיר ללמוד עברית באולפן אלטרנטיבי, שיתקיים במכללה העירונית, במימון מלא של משרד הקליטה.

עולים חדשים רבים מכל קצוות העולם בוחרים לעלות ולגור ברעננה, והעיר מהווה בית לאלפי תושבים שעלו לארץ בשנים האחרונות. עקב כך, ומתוך רצון העירייה לסייע בקליטתם המיטבית של העולים, פנתה עיריית רעננה למשרד הקליטה בבקשה לאפשר פתיחת מסלול נוסף בעיר ללימודי עברית, במטרה לסייע לעולים החדשים ללמוד עברית או לשפר את ידיעת השפה. משרד הקליטה אישר את בקשת העירייה, וניתן לעירייה היתר כרשות עירונית להפעיל שירות זה לטובת העולים ברעננה, תוך החזר מלא של שכר הלימוד.
האולפן מיועד לעולים חדשים, אשר נמצאים בארץ עד 10 שנים, כולל עולים שסיימו את האולפן במרכז הקליטה וכעת ניתנת להם אפשרות לשפר את השפה, וכל זאת ללא עלות. במסגרת הלימודים, שיתקיימו במכללה העירונית, ייפתחו כיתות קטנות של 3-6 תלמידים ברמות שונות, שילמדו באווירה משפחתית. הכיתות הראשונות ייפתחו במכללה בתאריך 20.2.2022. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים ניתן להתקשר לטלפון: 09-7713161