עיר הפסטיבלים: פסטיבל 'אמצע הדרך' יוצא לדרך. פתח תקווה חוגגת יצירה ותנועה עם אלפי רקדנים ורקדניות במופעי ריקוד מרהיבים

עיר הפסטיבלים:  פסטיבל 'אמצע הדרך' יוצא לדרך. פתח תקווה חוגגת יצירה ותנועה עם אלפי רקדנים ורקדניות במופעי ריקוד מרהיבים
באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

פתח תקווה הופכת לזירת תרבות ותנועה עם פסטיבל "אמצע הדרך", חגיגה של יצירה מרתקת ביוזמת עיריית פתח תקווה. הפסטיבל מתקיים בתיאטרון הבית גולדה  ע"ש ברלין, ברחוב אריה בראון 3, ומביא לבמה עשרות מופעי מחול מגוונים, יוצרים ויוצרות, להקות ורקדנים ורקדניות מהעיר ומהאזור.

באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

על במות הפסטיבל מתייצבים כ-3,000 רקדניות ורקדנים, יוצרים מראות מרהיבים של תלבושות צבעוניות ותנועה חיה. המופעים מגוונים ומלאי חיות, משלבים מחול מודרני ועכשווי, היפ-הופ, פיוז’ן וריקוד יצירתי, ומציעים חוויה עשירה של ביטוי אמנותי וכישרון אישי. על הבמה מופיעות קבוצות מובילות כמו RE VITAL, CADANCE, BEAT TO DANCE, RODANCE ו YOU, לצד יוצרים ויוצרות וכוריאוגרפים וכוריאוגרפיות עצמאיים שמוסיפים למופעים נגיעות מקוריות ומפתיעות. מדי יום יתקיימו שני מופעים שונים בתיאטרון הבית גולדה, בשעות 16:30 ו-20:00, וכל מופע הוא חגיגה של קצב, צבע ותנועה שממלאת את הקהל בהתרגשות ובהשראה.

באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

הפסטיבל ייערך בין התאריכים 9–18 בפברואר 2026, ובמהלכו יתקיימו גם פעילויות מחול נוספות ברחבי העיר. ב-14 בפברואר ייערך ערב הרקדה באולם נווה גן, שייפתח בהרקדה על כיסאות גלגלים וימשיך בהרקדה חגיגית פתוחה לקהל הרחב, ללא עלות, החל מהשעה 20:30.                 ב-16 בפברואר יעלה מופע KOKLA של בלט ירושלים בהיכל התרבות בשעה 18:00.

ב-18 בפברואר ייערך מופע סיום חגיגי של להקות המחול הייצוגיות של עיריית פתח תקווה "הורה תקווה" ו"קדמה" בשעה 19:30 בתיאטרון גולדה.

באדיבות דוברות עיריית פתח תקווה

ראש העיר פתח תקווה, רמי גרינברג: "פסטיבל 'אמצע הדרך' במחול הוא הוכחה חיה לעשייה התרבותית המגוונת של פתח תקווה ולכוחו של המחול כאמצעי לחיבור בין אנשים, גילים והריגוש שביצירה. אנו גאים לארח את אלפי הרקדנים והרקדניות, יוצרים ויוצרות בעיר שלנו ומזמינים את כולם להצטרף לחגיגה של יצירה, תנועה והשראה."

ההרשמה למופעים פתוחה באתר:
https://eventbuzz.co.il/producer/v2/festival

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קהילה במדים: עיריית בת-ים נותנת מעטפת עירונית למגויסים למילואים ולמשפחותיהם
עיריית בת-ים מבקשת להביע הערכה עמוקה לתושבות ותושבי העיר משרתי...
רעיונות למתנות ייחודיות ומקוריות
רעיונות למתנות בחירת רעיונות למתנות יכולה להיות מאתגרת, במיוחד כשמחפשים משהו...
בצל מבצע "שאגת הארי": העיריה תקיים קריאות מגילה ציבוריות במרחבים מוגנים
בעירית בת-ים נערכים לחגוג את חג הפורים בצל מצב החירום:...
הפנינג פורים ענק במתחם עופר בילו סנטר OUTLET
נגני רחוב, עמדות איפור, עמדות ג'אגלינג, בלונאים, עמדת קליעת צמות,...
הפתרון המושלם למרפסת ולחצר: פתרונות לסגירת מרפסת, בניית פרגולות ופנלים אלומיניום
פתרונות לסגירת מרפסת כיום, פתרונות לסגירת מרפסת הופכים ליותר ויותר פופולריים...
בת-ים מצדיעה למנהיגות הוותיקה: הסתיימה הכשרת מועצת האזרחים הוותיקים במסגרת "מוני 100"
בשבוע שעבר, בטקס חגיגי ומרגש הוענקו תעודות סיום לחברי וחברות...
כיצד להשתמש בסרטוני וידאו לשיפור העסק שלך
יתרונות של סרטוני הדרכה השימוש בסרטוני הדרכה הפך לכלי מרכזי לעסקים...
טיפולים חדשניים לשיער
טיפול אקסוזומים לשיער טיפול אקסוזומים לשיער הוא אחד מהטיפולים החדשניים והמתקדמים...
בת-ים באחריותי– כי אכפת לנו מהמרחב שלנו: יוזמה עירונית חדשה מחזקת את האחריות המשותפת למרחב הציבורי
השבוע השיקה עיריית בת-ים פרויקט עירוני חדש לניקיון ושיפור המרחב...
פורים צבעוני ושווה לכל המשפחה! 🎉 3 ימים של הקרנות סרטי ילדים ב־15 ₪ בלבד 🎭 בשילוב פסטיבל בובות פופ עם עשרות דוכנים של אספנים מכל רחבי הארץ בעופר הקניון הגדול
פורים צבעוני  יערך בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה, מקבוצת קניוני...
דילוג לתוכן