כ –70 אדריכלים ומעצבים מרחבי הארץ, הגיעו אתמול בערב (20.7) למתחם הסטודיו לבישול בבן אביגדור בתל אביב לסדנת בישול חוויתית שערכה חברת אלוני, במסגרת תכנית האדריכלים לשנת 2021: אלוני קאלצ'ר (Alony Culture ) הכוללת סדרת אירועים חווייתיים ומעניקי השראה.
לערב אחד, מלא ניחוחות וטעמים, החליפו המעצבים והאדריכלים את שולחן השרטוט בקרש חיתוך ואת מניפת הגוונים בקופסאות תבלינים והראו לעולם את השף שמסתתר בכל אחת ואחד מהם…המוזמנים התחלקו ל 4 קבוצות שהתחרו בינהן על הכנת המנה המנצחת.
אורח הכבוד היה: השף יוסי שיטרית, שהעניק טיפים ועצות לאורחים ושפט בתחרות שנערכה במקום, יחד עם אלון שגיא סמנכל קמעונאות בחברת אלוני וענת אגסי מנהלת תחום אדריכלים בחברה. לאחר התחרות נערכה ארוחה חגיגית שנמשכה אל תוך הלילה וכללה את כל המטעמים שהוכנו במהלך הערב.
את הערב פתח אלון שגיא סמנכ"ל קמעונאות בחברת אלוני שאמר: "אירוע זה ממשיך את הקשר המקצועי שיש לחברת אלוני עם האדריכלים והמעצבים והוא חלק מסדרת ארועים הכוללת פעילות ותכנים במסגרת אלוני קאלצ'ר. אחרי שנה לא פשוטה שעברנו, אנו שמחים לשוב לארועים חגיגיים ולחבר בין עולמות העיצוב לעולמות נוספים המעניקים השראה."