עמדות שירות ממשלתי יוצבו בקרוב גם פתח תקוה

עמדות שירות ממשלתי יוצבו בקרוב גם פתח תקוה
מקור pixabay

בהמשך לפניית ראש העיר רמי גרינברג, משרד הדיגיטל הלאומי, בראשות השר דוד אסלם, יפעל להצבת עמדות שירות ממשלתי גם בעיר פתח תקוה. לאחר התיאומים הנדרשים בין העירייה למשרד, העמדה הראשונה  צפויה לפעול בקרוב בבניין העירייה ובהמשך ייבחנו מקומות ציבוריים נוספים. זאת מתוך מטרה להנגיש את האמצעים הדיגיטאלים לתושבי העיר ולאפשר ביצוע פעולות שונות הקשורות למשרדי הממשלה ולעירייה ללא תור. בין היתר, יהיה ניתן להנפיק בעמדות רישיון נהיגה, רישיון רכב, גליונות ציונים, לצרוך שירותים מאתר העירייה ועוד. העמדות יונגשו גם לאנשים עם מוגבלויות.

בהמשך לפנייה של ראש העיר, ציין שר הדיגיטל הלאומי, דוד אמסלם, במכתבו "מעריך מאד את דאגתך לרווחת תושבי העיר ותמיד אשמח לסייע ולקדם יוזמות דיגיטליות חברתיות המסייעות לצמצום פערים ובמטרה להדק את הקשר הדיגיטלי בין הרשויות המקומיות למשרד הממשלה, לרווחתם ותועלתם של אזרחי ישראל."

ראש העיר רמי גרינברג "לנוכח הגבלות הקורונה ובכלל אנחנו פועלים כדי להנגיש את השירותים הממשלתיים והעירוניים לתושבי העיר ובכך למנוע תורים והתקהלויות ולאפשר לתושבים שירות נוח, פשוט ומהיר. אני מודה לשר הדיגיטל, דוד אמסלם על היוזמה החשובה עבור תושבי פתח תקוה. בקרוב נפרסם את מוקדי העמדות לתועלת תושבי העיר."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
עיריית פתח תקווה חוזרת לשגרת החיים ותקיים את הפסטיבלים המתכוננים ואירועי הקיץ
האירועים אשר תוכננו להתקיים בתחילת הקיץ יתקיימו במועד מאוחר יותר,...
מסיימים את שנת הלימודים מקרוב
בצל המערכה מול איראן והגבלות פיקוד העורף, בישיבת אמית כפר...
פתח תקווה: ממשיכים בחידוש, שידרוג ופיתוח מרכז העיר
התקדמות בעבודות לחידוש רחוב חובבי ציון, אחד הרחובות הוותיקים בפתח...
עיריית פתח תקווה ממשיכה להרחיב את פריסת המיגון בעיר: החל מיום שישי הקרוב תחל התקנה של 70 מיגוניות נוספות ברחבי העיר
ראש העיר רמי גרינברג אישר בימים האחרונים תוספת תקציב לטובת...
עיריית פתח תקווה ממשיכה ללוות את המשפחות ותפתח מינהלת בסמוך לזירת האירוע
עיריית פתח תקווה פתחה מינהלת סיוע עירונית (מ.ס.ע) ברחוב אסירי...
החל מהיום (18.6.25) ועד סיום המלחמה תתאפשר חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר פתח תקווה.
אין שינוי במדיניות החניה באזורים בהם מותרת החניה לבעלי תו...
המבקר אנגלמן בפתח תקווה ובהרצליה: "השלמנו ביקורת על טיפול הממשלה בפינוי אזרחים ותיקים ואנשים עם מוגבלות. נעקוב אחר הטיפול באוכלוסיות אלו"
המבקר אנגלמן ובכירי משרדו סיירו באתרים שנפגעו מטילים איראניים בפתח...
נפילת טיל בפתח תקווה
היום (שלישי) כינס ראש העיר רמי גרינברג את כל בעלי...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בפתח תקווה: ״יש לי חדשות בשביל המשטר האיראני - אתם פשוט טועים, אתם חושבים שאתם תעייפו אותנו ותערערו את הביטחון העצמי שלנו אבל שום דבר לא יערער את הישראלים״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום שני, כ׳ בסיוון,...
דילוג לתוכן