פועלים למען העסקים

פועלים למען העסקים
קרדיט: עדי פישר

 יותר מ-180 משתתפים השתתפו בכנס הספקים של הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים באמצעות מעוף סניף פתח תקוה, בשיתוף עיריית פתח תקוה. כנסי העוגן של מעוף נועדו לסייע לעסקים קטנים ובינוניים לפגוש עסקי גדולים ועיריות במטרה ללמוד כיצד להפוך לספקים שלהם ובכך לסייע להם להגדיל את המחזור העסקי.

פועלים למען העסקים בעיר
קרדיט: עדי פישר

את הכנס פתח ראש העיר פתח תקוה, רמי גרינברג שבירך את המשתתפים ואמר:
"העיר פתח תקווה היא העיר הרביעית בגודלה בישראל, גם במספר תושבים וגם במספר עסקים. העיר נמצאת בתהליך בנייה מואץ בכל התחומים וצריכה ספקים בהרבה מאוד תחומים, חינוך, בינוי, מחשבים ועוד." גרינברג פנה לבעלי העסקים ועודד אותם לגשת למכרזים. "תקציב העירייה הוא כמיליארד תשע מאות אלף, כסף המיועד לרווחת הציבור. אנו מזמינים את בעלי העסקים להיות איתנו בקשר וכמובן שנשמח שעוד ועוד בעלי עסקים וחברות יקבעו את מושבן בפתח תקוה ויהיו חלק מתנופת התעשייה והמסחר בעיר".

פועלים למען העסקים בעיר
קרדיט: עדי פישר

זהר ליר, מנהלת הפיתוח העסקי במעוף, מקיימת כנסים כאלו ברחבי הארץ כדי לחזק את העסקים המקומיים. היא הציעה למשתתפים להגיע וללמוד כיצד להגיש מכרזים והתקשרויות עם החברות הגדולות במשק, ואף תיארה את השירותים הנוספים שעומדים לרשות העסקים דרך מעוף, כגון סיוע ממשלתי לפרויקטים בהם יש חדשנות.
חנית שפירא, מנהלת מעוף פתח תקוה חיזקה את דבריה של ליר ופירטה את מגוון כלי הסיוע השונים שמעוף מעניקים לבעלי העסקים, קורסים, ייעוץ ועוד, והכל בסבסוד משרד הכלכלה.

בנוסף, כיבדו בנוכחותם בכנס – חני גולדשטיין, גזברית העירייה, ריקי מזרחי, מנהלת פורטל הספקים, ועו"ד שגיא חן, מנהל אגף רכש ולוגיסטיקה בעיריית פתח תקוה אשר הסביר כיצד לגשת למכרזים ומתי יש פטור ממכרז, איך מגישים הצעות למכרזים, מתי יש צורך במכרז ומתי ניתן להגיש הצעת מחיר עם פטור ממכרז ועוד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
‏תומר שלנו: סיפורו של הילד מאזור שגדל להיות גיבור‏
תומר נגר היה ילד שקט וסקרן שאהב לצייר, לצלם ולגלות...
חדש במרכז ראם ברחובות: אשפוז יום לילדים בלי להגיע לבית החולים
מאוחדת פתחה במרכז הרפואי ראם ברחובות שירות אשפוז יום לילדים,...
דור הרופאים הבא של ישראל צומח בבת-ים: מגמת הרפואה הייחודית בתיכון אורט מלטון בעיר מכשירה את תלמידיה לעולם הרפואה
מגמת הרפואה הייחודית בתיכון אורט מלטון בבת-ים פועלת תשע שנים...
‏אגם הסופרלנד אינו רק נוף יפה: למה ראשון לציון צריכה לשמור עליו?
‏אגם הסופרלנד במערב ראשון לציון נראה לרבים כחלק מן הנוף...
לאחר שחייה ניצלו על ידי צוות מד"א כשלקתה בדום לב, ברונית שולמית תרמה מכשיר מפעם שיסייע להציל חיים של אחרים
זה היה נראה כמו עוד ערב רגוע בביתה של ברונית...
‏למה דווקא הספרייה בחולון יכולה להיות הבילוי העירוני החשוב ביותר?‏
‏כמה מקומות בעיר מאפשרים לתושב להיכנס, לשבת, לקרוא, לעבוד בשקט...
קבוצת מוקד אמון נבחרה על ידי דן נתיבים מקבוצת דן תחבורה לנהל את מערך האבטחה במתחם התחבורה החדש של נתיבים מהירים בראשון לציון
קבוצת מוקד אמון נבחרה על ידי חברת דן נתיבים מקבוצת...
גלריה ורטהימר מציגה תערוכת יחיד חדשה : ביאנקה ספריינס / שכבות של זיכרון
אוצרת : נטלי ורטהימר פתיחה חגיגית : יום חמישי ,...
‏האופניים שנשארו על המדרכה: מה עושה תל אביב עם כלי רכב שאיש אינו בא לקחת?‏
בתל אביב אופניים הם חלק מן הרחוב כמעט כמו עמודי...
מהמסך לכיתות הלימוד. סדרת הרשת על חרמות של דביר תורג'מן מגיעה לבתי הספר
אחרי שהעלה לרשת את סדרת הדרמה "יחסי כוחות", העוסקת בחרמות...
דילוג לתוכן