פרסום בעיתון מעריב בזמן משבר הקורונה

פרסום בעיתון מעריב בזמן משבר הקורונה
מקור pixabay

דווקא עכשיו, בעיצומו של משבר בריאותי וכלכלי חריף שחווה מדינת ישראל בעקבות מגפת הקורונה, פרסום בעיתון מעריב יכול למנף את הפעילות העסקית שלכם באמצעות אפיק שיווק מסורתי אך אפקטיבי. אז למה פרסום מודעה במעריב זה משהו שפשוט עובד?

פרסום בעיתון מעריב שם אתכם במרכז תשומת הלב

כל סוג אחר של פרסום, גורם למסר שלכם להיעלם בתוך מסה עצומה של תוכן. כשמדובר בפרסום ברשתות החברתיות, החשיפה לתוכן שלכם תלויה בחסדי האלגוריתמים של המדיה החברתית בה אתם מפרסמים ונמצאת בסכנה תמידית להידחק למטה על-ידי תכנים אישיים ופרסומיים אחרים. גם כשמדובר בפרסומת בטלוויזיה, היא מופיעה בתוך רצף פרסומות עמוס שמקשה על פרסומת אחת לבלוט ולהפוך לזכירה במיוחד.

לעומת זאת, פרסום מודעה במעריב מאפשר לכם להיות בקדמת הבמה. אם ניקח לדוגמה פרסום מודעת אבל במעריב, נראה כי מדובר בפרסום ייחודי, נותר יציב ולא "נבלע" בתוך בליל תוכן עצום שמטשטש את הייחודיות של המסר השיווקי שלכם. חשוב  גם להבין שבניגוד להלך הרוח התזזיתי שמאפיין את הרשתות החברתיות או את פרסומות הטלוויזיה הקולניות, פרסום בעיתון מעריב הבוקר משדר אווירה אחרת ומלכתחילה מכוון לקוראים עם סבלנות כברירת מחדל ובשלות לקליטת המסרים אותם אתם שואפים להעביר.

עוד היבט שיש לקחת בחשבון הוא גודל המודעה עצמה. פרסום דיגיטלי מגביל את גודל המודעה שלכם לרזולוציות של מסך טלפון ממוצע, דרכו נחשפים רוב הנמענים לפרסום. מדובר ברוחב ואורך מודעה קטנים למדי, שמאתגר מאוד להפוך אותם לבעלי נוכחות משמעותית בתודעה. לעומת זאת, פרסום בעיתון מעריב מאפשר לכם לפרוס את המודעה על גודל מכובד של בין כמה סנטימטרים ועד לפרסום המתפרס על פני שני עמודים שלמים. זוהי מודעה בעלת נוכחות ויזואלית שאי אפשר להתעלם ממנה וכתוצאה מכך מתעצם גם המסר הגלום בה.

פרסום במעריב – ליהנות מתפוצה חסרת תקדים

אחד היתרונות הבולטים של פרסום בעיתון מעריב הבוקר, הוא שהפרסום נהנה מהתפוצה הנרחבת של אחד מהעיתונים הפופולריים ביותר במדינה. פרסום בעיתון מעריב מבטיח למודעה שלכם חשיפה לקהלי יעד עצומים, שקשה להגיע אליהם באמצעים אחרים. גם קידום ממומן ברשתות החברתיות אינו משתווה מבחינת התפוצה שלו למאות אלפי האנשים שנחשפים מדי יום לפרסומים בעיתון מעריב וזאת לצד העובדה כי המחיר של פרסום בעיתון מעריב הבוקר נמוך משמעותית מהעלויות של קמפיינים ממומנים כאלו ואחרים. כלומר, מדובר על מקסימום תוצאה במינימום השקעה, שילוב אידיאלי שהופך את הנושא של פרסום מודעה במעריב למשתלם במיוחד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תקרות תלויות וחיפוי אקוסטי: הפתרון המושלם לעיצוב חלל
תקרה תלויה - עיצוב מרהיב ופונקציונלי תקרה תלויה היא פתרון עיצובי...
איך לבחור פתרון הדפסה לארגון דינמי: מדריך החלטה מדויק למנהלי IT ורכש
איך לבחור פתרון הדפסה לארגון דינמי: מדריך החלטה מדויק למנהלי IT ורכש
כדי לבחור פתרון הדפסה שמתאים לצרכים המשתנים של הארגון, מתחילים...
צוותי מד"א קיבלו בנתב"ג את נוסעי הטיסה מסעודיה
צוותי מגן דוד אדום יחד עם צוות מרפאת נתב"ג קיבלו...
מאחורי הדלת הסגורה: כשהזנחת הבית היא סימן למצוקה ולא לעצלנות
דירה מוזנחת אינה מספרת את כל סיפורו של האדם שחי...
ראיתי אלפי בתים, אבל בכל פעם אני זוכר שמאחורי הדלת נמצא אדם
במשך יותר משלושים שנה של עבודה בתחום הפינוי והניקיון, המפגש...
כשאשקלון מחפשת שקט פנימי: טיפול רגשי, זוגי ופסיכולוגי שמתאים לחיים האמיתיים
כשאשקלון מחפשת שקט פנימי: טיפול רגשי, זוגי ופסיכולוגי שמתאים לחיים האמיתיים
בעיר שחיה בקצב מואץ, יותר תושבים פונים למסלול רגשי ברור...
פרידה מתוך בגרות ואחריות
ניהול משברים אישיים באחריות תקופה של פרידה דורשת ממך להיות ממוקד....
"לחזור לנשום”: לציון אירועי ה – 7.10 לירי אלבג משתפת לראשונה מקרוב את סיפור החטיפה, השבי והדרך חזרה הביתה בהרצאה מרתקת לצד אביה אלי אלבג
לציון יום השנה השלישי ל־7 באוקטובר, עופר הקניון הגדול בפתח...
מזח מים בבניין המשותף: מה כל ועד בית בגוש דן חייב לדעת
מי שגר בבניין משותף באזור תל אביב, פתח תקווה או...
כריכה של ספר: התופעה השקטה שמאחורי גל ההוצאה העצמית בישראל
גל הספרים העצמאיים שאף אחד לא דיבר עליו בשנים האחרונות אפשר...
דילוג לתוכן