קייטנות פתח תקוה מהזולות בארץ!

קייטנות פתח תקוה מהזולות בארץ!
freepik

בהשוואה בין רשויות גדולות המקיימות קייטנה עירונית לאורך 23 ימים

פתח תקוה היא בין הערים הזולות ביותר!

מחירי הקייטנות לא עלו כלל ובכך נשמרו בפתח תקוה המחירים הנמוכים

עשרות קייטנות יפתחו בפתח תקוה במגוון פעילויות ושפע של תחומי עניין. כ-80 קייטנות יפתחו על ידי מקפ"ת – בכל המתנ"סים ובמרכזי הפעילויות, יש כאלו המתקיימות עד השעה 13:00 או עד השעה 16:00, כאלו הנמשכות 15 ימים וכאלו הנמשכות 23 ימים ועוד. בין הקייטנות קייטנת ג'ודו, הוקי, ספורט, מחול, אנגלית, מדעים וחדשנות, אומנות ואיכות הסביבה, מהנדסים ודרקונים ועוד.

קייטנות פתח תקוה מהזולות בארץ מבין הרשויות הגדולות
freepik

בעיר כמה אפשרויות לקייטנה:

בית הספר של החופש הגדול – לילדי א'-ג' בבתי הספר, יעלה 300 ₪ ל-15 יום, בין השעות 8:00-13:00.

קייטנת צהרונים בתוך בתי הספר – עלות קייטנה המתקיימת בבית ספר בחודש יולי, נמשכת 23 ימים, עד השעה 16:00 (לילד שהיה במהלך השנה בצהרון), כולל ארוחת צהריים הינה 1250 ₪ בלבד! מחיר זהה למחיר שנגבה בשנה שעברה, מחיר השווה לכל נפש!

קייטנה ציבורית יפתחו בהתאם להוראות והנחיות משרד הפנים. הקייטנה עד השעה 16:00, נמשכת 15 יום, מותנית במינימום נרשמים ועלותה 1184 ₪ בלבד. קייטנות ציבוריות ייפתחו בכל אזורי העיר בשני מחזורים.

קייטנות ייחודיות – ספורט, מחול וכל המפורט מעלה יתקיימו במתנ"ס/מרכז קהילתי, ומחירן משתנה בהתאם לאופי הקייטנה.

קייטנה ייחודית בשבוע האחרון של אוגוסט תתקיים קייטנה במועדון ספורט המושבה. בין התאריכים 25-29/8 בין השעות 8.00-13.00 בעלות של 350 ₪ בלבד!

קייטנת צהרונים לילדי גן, הנמשכת 23 ימים בחודש יולי, עד השעה 16:30 עלותה 1482 ₪ (לילדים אשר שהו בצהרונים במהלך השנה).

מ"מ ראש העיר וראש מינהל החינוך רון כץ "השנה הרחבנו באופן משמעותי את מגוון הקייטנות בעיר, גם באופי הפעילות וגם ברמת המחיר. לאחר עבודה מאומצת ומשותפת עם מקפ"ת ועם ועד ההורים העירוני, מצאנו את הדרך לקיים קייטנות מגוונות, שייתנו להורים מענה הולם ואיכותי, במחיר הוגן, במגוון נושאים ותכנים, וכמובן קרוב לבית. הקפדנו על מגוון רחב של קייטנות, במגוון תאריכים ומחירים. נמשיך לשים את החינוך בראש ולפעול למען רווחת הילדים וההורים".

ראש העיר רמי גרינברג "מאחר ואנו מודעים לרמת הנטל שיש על ההורים במיוחד בחודשי החופש הגדול, עשינו מאמץ רב על מנת להציג מגוון קייטנות, במחיר השווה לכל נפש, המאפשרות לילדים ליהנות מחופש אטרקטיבי ומאפשרות להורים ללכת לעבודה בראש שקט. מבין הערים הגדולות בארץ אנו מציגים קייטנות איכותיות וזולות ואני מודה לראש מינהל החינוך רון כץ, לאנה נבות יו"ר ועד ההורים העירוני, לאליהו גינת יו"ר מקפ"ת ולצוות מקפ"ת על החתירה למתן שירות איכותי ולא יקר".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
משלחת משרד הבינוי והשיכון קיימה בניו יורק סיורים מקצועיים ומפגשי עבודה בתחומי החדשנות בענף הבנייה
במסגרת ביקור משלחת משרד הבינוי והשיכון בניו יורק קיימו חברי...
איכות מעבר לפינה: בניין יוצא דופן יוקם בקרבת מכון ויצמן
רחובות ממשיכה לבסס את מעמדה המבוקש, עם שילוב ייחודי בין...
אי ההרפתקאות יצא לדרך: אירועי הגינות במסגרת חגיגות שנת ה-100 נפתחו רשמית
אתמול (14.7) נפתחה באופן רשמי סדרת אירועי הקיץ "אי ההרפתקאות"...
זה קורה רק פעם במאה: בת-ים פותחת את חגיגות שנת ה-100 עם שלושה ימים של מופעי ענק
עיריית בת-ים מזמינה את תושבות ותושבי העיר ואת הקהל הרחב...
חברת החשמל השלימה עבודות לשיפור רשת החשמל בשכונת נופרים בראש העין
הותקן שנאי חדש לשיפור אספקת החשמל – "נמשיך לפעול יחד...
תופעת לוואי מוזרה של זריקות ההרזיה: מומחים בארץ ובעולם מדווחים על עליה דרמטית בתלונות על היעלמות כדוריות השומן ממקומות פחות רצויים כמו האוזניים
זריקות ההרזיה מטפלות ביעילות חסרת תקדים בהשמנת יתר, אך מייצרות...
מחפשים פעילות לילדים באוגוסט? חודש של טעמים: רשת ההמבורגרים BBB ומותג הילדים המוביל כראמל משיקים סדנאות 'שף צעיר'.
רשת ההמוברגרים המובילה בישראל BBB תקיים במהלך חודש אוגוסט את...
"העתיד נבנה על ידי מי שמעזות ליצור אותו"
"אליסקוד" מקהילות הטכונולוגיה והחינוך המובילות בישראל עבור נערות ונשים צעירות...
בבת-ים לומדים אנגלית מגיל צעיר: תוכנית העשרה חדשה בצהרוני הגנים מעניקה לילדים כלים ראשונים לשפה בדרך חווייתית
לראשונה בבת-ים, ילדי הגנים בצהרוני "ניצנים" נהנים מתוכנית העשרה ללימוד...
ממשיכים לחזק את מערכת הבריאות: המחזור השני של תוכנית "נתיב לרפואה" לרופאים עולים נפתח בשיבא
רופאים מ 8 מדינות שונות החלו השבוע את הכשרתם במסגרת...
דילוג לתוכן