קצביית הבוטיק של ג'ורג' חינאווי, ברשת Wine & more המפעילה גם שירות משלוחים באזור גוש דן והשרון, משיקה תפריט בשרים מיושנים על פי מתכון משפחתי סודי

קצביית הבוטיק של ג'ורג' חינאווי, ברשת Wine & more המפעילה גם שירות משלוחים באזור גוש דן והשרון, משיקה תפריט בשרים מיושנים על פי מתכון משפחתי סודי
צילום: אביב פרסום

תהליך יישון הבשרים  האיכותיים של חינואווי מתקיים בין 10-40 יום, על בשרים פופולאריים כמו: פורטרהאוס, אנטריקוט על העצם, צלעות טלה, טיבון טלה, פילה בקר ופיקניה 

מהרשת מדווחים על גידול של 43% בהיקף המכירות ביחס לאשתקד בחודשים מרץ -יולי

צילום: אביב פרסום

קצביית הבוטיק של ג'ורג' חינאווי, ברשת חינאווי Wine & More, המפעילה גם שירות משלוחים באזור גוש דן והשרון, משיקה תפריט בשרים מיושנים על פי מתכון משפחתי סודי. תהליך יישון הבשרים של חינאווי, אורך בין 10-40 יום בהתאם לסוג הנתח, כדוגמת: פורטרהאוס, אנטריקוט על העצם, צלעות טלה, טיבון טלה, פילה בקר, סינטה, שייטל ופיקניה (שפיץ צ'אך).

תהליך יישון הבשר הנו הליך לחובבי הבשר ולמביני עניין ליצירת בשר משובח ואיכותי במיוחד. תהליך זה יוצר בשר רך ונימוח בעל טעמים דומיננטיים המשתלבים בצורה הרמונית ומושלמת בנתחי בשר כמו אנטריקוט, צלעות טלה ועוד. תהליך היישון מצריך מיומנויות ורמת דיוק גבוהה, לצד הקפדה יתרה בטיפול בבשר הנהוגים בארבעת קצביות הבוטיק האיכותיות של חינאווי בסניפים תל אביב, הוד השרון, אירפורט סיטי וראשון לציון.

צילום: אביב פרסום

לצד בשרים מיושנים, קצביות הפרימיום של רשת Wine & More מציעות מגוון רחב של עופות, בשרים, חזה עוף, כבד, פרגיות , שוקיים, כרעיים, כנפיים, לבבות ועוד.

הרשת מפעילה שירות משלוחי בשר לאזורי גוש דן והשרון, באמצעות אתר האינטרנט, או בהזמנה טלפונית ישירה לאחד הסניפים. עלות המשלוח הנה 35 ₪. בקניה מעל 450 ₪ משלוח בחינם.

מחיר: החל מ- 169 ₪ ק"ג.

צילום: אביב פרסום

להשיג בקצביות של רשת חינאווי Wine & more:

קרליבך 25, תל אביב. טל': 03-6240194.

אירפורט סיטי קריית שדה התעופה. טל':-077-5004793.

סוקולוב 16, הוד השרון – 09-7450460   .

ילדי טהרן 3 ראשל"צ- 03-9526897.

צילום: אביב פרסום
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קולולו חוגג את הרוח האמריקאית: שבוע ג'ק דניאל'ס וקולינריה בהשראה אמריקאית
לרגל ה־4 ביולי – בר הקוקטיילים קולולו בפתח תקווה יוצא...
היקב ההיסטורי בלב המושבה יהפוך למרכז לצעירים
לאחר שהוועדה לשימור אתרי מורשת בעיריית פתח תקווה אישרה לקדם...
חגיגה קולינארית יוקרתית: לראשונה קניון עופר רמת אביב פותח מתחם קולינארי ייחודי בימי שישי: "לה בוקרייה" מבית WEEKEND MARKET
המתחם יפעל בימי שישי באופן קבוע בחודשים הקרובים ויכלול  שפע...
הדלתות היו סגורות אבל הלב תמיד פתוח
גם בימי המלחמה, כשאזעקות היו חלק מהשגרה והמתח הורגש בכל...
יופי של יוזמה: בכירי ומתנדבי עמותת שניר מחלקים ערכות פנאי לילדים מרמת גן שפונו מבתיהם
בכירי ומתנדבי עמותת שניר החלו לחלק מאות ערכות פנאי לילדים...
בוגרת אמית רננים - המצטיינת בלימודי הצרפתית בארץ
בתיה שיקלי, בוגרת אמית רננים אשר סיימה את לימודיה בשנה...
להפוך את החלל לבית
כאשר רוכשים דירה מקבלן, אחד האתגרים המשמעותיים הוא להפוך את...
עושים שכונה: רשת קפה ביגה משיקה פורמט חדש של סניפים שכונתיים ברחבי הארץ תחת השם: BIGA STREET
שני הסניפים הראשונים יפתחו: בשכונת הנוריות בראשון לציון ובשכונת הנשיא...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
בשורה משמחת לחובבי היין והקולינריה: הטייסטינג רום משיק תפריט קיץ חדש ושעות שמחות מבעבעות
הטייסטינג רום בר היין הקונספטואלי שבפארק שרונה תל אביב מזמין...
דילוג לתוכן