תהליך יישון הבשרים האיכותיים של חינואווי מתקיים בין 10-40 יום, על בשרים פופולאריים כמו: פורטרהאוס, אנטריקוט על העצם, צלעות טלה, טיבון טלה, פילה בקר ופיקניה
מהרשת מדווחים על גידול של 43% בהיקף המכירות ביחס לאשתקד בחודשים מרץ -יולי

קצביית הבוטיק של ג'ורג' חינאווי, ברשת חינאווי Wine & More, המפעילה גם שירות משלוחים באזור גוש דן והשרון, משיקה תפריט בשרים מיושנים על פי מתכון משפחתי סודי. תהליך יישון הבשרים של חינאווי, אורך בין 10-40 יום בהתאם לסוג הנתח, כדוגמת: פורטרהאוס, אנטריקוט על העצם, צלעות טלה, טיבון טלה, פילה בקר, סינטה, שייטל ופיקניה (שפיץ צ'אך).
תהליך יישון הבשר הנו הליך לחובבי הבשר ולמביני עניין ליצירת בשר משובח ואיכותי במיוחד. תהליך זה יוצר בשר רך ונימוח בעל טעמים דומיננטיים המשתלבים בצורה הרמונית ומושלמת בנתחי בשר כמו אנטריקוט, צלעות טלה ועוד. תהליך היישון מצריך מיומנויות ורמת דיוק גבוהה, לצד הקפדה יתרה בטיפול בבשר הנהוגים בארבעת קצביות הבוטיק האיכותיות של חינאווי בסניפים תל אביב, הוד השרון, אירפורט סיטי וראשון לציון.

לצד בשרים מיושנים, קצביות הפרימיום של רשת Wine & More מציעות מגוון רחב של עופות, בשרים, חזה עוף, כבד, פרגיות , שוקיים, כרעיים, כנפיים, לבבות ועוד.
הרשת מפעילה שירות משלוחי בשר לאזורי גוש דן והשרון, באמצעות אתר האינטרנט, או בהזמנה טלפונית ישירה לאחד הסניפים. עלות המשלוח הנה 35 ₪. בקניה מעל 450 ₪ משלוח בחינם.
מחיר: החל מ- 169 ₪ ק"ג.

להשיג בקצביות של רשת חינאווי Wine & more:
קרליבך 25, תל אביב. טל': 03-6240194.
אירפורט סיטי קריית שדה התעופה. טל':-077-5004793.
סוקולוב 16, הוד השרון – 09-7450460 .
ילדי טהרן 3 ראשל"צ- 03-9526897.
