רבוע כחול נדל"ן רוכשת מגדל משרדים על ציר הרכבת הקלה (הקו האדום) ב-377 מיליון ש"ח

רבוע כחול נדל"ן רוכשת מגדל משרדים על ציר הרכבת הקלה (הקו האדום) ב-377 מיליון ש"ח
צילום: ויופוינט

המגדל, בן 24 קומות ובשטח כולל של כ-37,000 מ"ר, יוקם מעל קומות מסד במתחם גלובל טאוארס על ציר הרכבת הקלה בפ"ת, מול המרכז הרפואי בלינסון. בנוסף רוכשת החברה 161 חניות.

החברה נמצאת במו"מ עם שוכר שאמור לאכלס את עיקר השטחים במגדל.

ראש העיר פתח תקוה רמי גרינברג: העיסקה – עדות נוספת להמשך המהפכה בעיר, אשר הופכת ומתבססת למרכז לפעילות עסקית מתקדמת בכל התחומים.

 רבוע כחול נדל"ן, חברת הנדל"ן המניב מקבוצת אלון רבוע כחול של איש העסקים מוטי בן משה, ממשיכה להרחיב את פורטפוליו המשרדים להשכרה שבבעלותה ורוכשת מגדל של כ- 24 קומות משרדים מעל קומות מסד במגדל שיבנה במתחם  'גלובל טאוארס’ המוקם במתחם עירוב השימושים – גלובל טאוארס, בצומת המרכזית ז'בוטינסקי ודרך יצחק רבין בפתח תקווה. תמורת השטח הכולל – כ-37,000 מ"ר ו-161 חניות, תשלם רבוע כחול נדל"ן סך של  כ- 377 מיליון ש"ח. המגדל החדש  שבנייתו אמורה להתחיל בחודשים הקרובים, צפוי להיות מאוכלס במהלך 2025. המגדל יוקם אל מול המרכז הרפואי בילינסון ומרכזי המסחר והבילוי באזור, ובקרבה של כ 200 מ״ר לתחנת  הקו האדום של הרכבת הקלה, שמתוכנן לפעול לקראת סוף שנת 2022. החברה נמצאת בשלבים ראשוניים של מו"מ עם שוכר פוטנציאלי אשר אמור לאכלס את עיקר השטחים שרכשה.

יצויין, כי עסקת גלובל ועסקאות אחרות שנמצאות כבר בשלבי משא ומתן מתקדמים, אינן כלולות בתחזיות שפרסמה החברה לצמיחה הניכרת ב-FFO וב- NOI החזוי לשנת 2025 . עסקת גלובל הינה רק אחת ממספר עסקאות של פרוייקטים לערוב שימושים שעל המו"מ להשלמתן דיווחה החברה במהלך 2021 . בין העסקאות הללו שהחברה ממשיכה לפעול להשלמתן, קיים פרוייקט נוסף על ציר הקו האדום של הרכבת הקלה.

ראש העיר פתח תקוה רמי גרינברג ברך על העסקה ומסר כי "כבר היום אזורי העסקים וההייטק בעיר מהווים מוקד משיכה לחברות טכנולוגיה מובילות אשר מבינות כי בשנים הקרובות, עם מימוש המהפכה התחבורתית שבדרך, העיר תהיה נגישה מאוד לעובדים שגרים בתוכה ולאלו שבאים מבחוץ. העיסקה המדוברת מהווה עדות נוספת להמשך המהפכה בעיר אשר הופכת ומתבססת למרכז לפעילות עסקית מתקדמת בכל התחומים. שגשוגה של פ"ת תלוי הרבה מאוד בפיתוח אזורי העסקים ואנחנו פועלים בכל מישור אפשרי – הן מול החברות והן ברמה התכנונית כדי לפתח את אזורים אלו באופן המיטבי והראוי לעיר המתפתחת".

צילום: עומרי מירון

מיכאל (מיקי)זיסמן, המנהל את רבוע כחול נדל״ן מציין: "ההתפתחות העירונית המואצת בפתח תקווה בכלל והתכנון המתקדם הכולל עירוב שימושים של מגורים, תעסוקה, מסחר ובילוי – בדומה להרצליה פיתוח ולרמת גן, תורמים להפיכת פתח תקווה בכלל ואזור הפרוייקט בפרט, לאחד ממוקדי התעסוקה הגדולים והחשובים במטרופולין גוש דן. כחברה מובילה בפיתוח וניהול נכסים מניבים במיקומים אסטרטגיים, אנו רואים פוטנציאל רב  במיקום האטרקטיבי הזה, הנבנה על ציר כל כך מרכזי ונגיש שישווק לשוכרים בתחומי הטכנולוגיה והשירותים העסקיים".

לרבוע כחול נדל"ן 114 נכסים מניבים באזורי הביקוש וביניהם מגדלי המשרדים של החברה ברעננה, ראש העין, פתח תקווה ומגדל משרדים נוסף שבשיווק ברחוב תוצרת הארץ בתל אביב. לרבוע כחול נדל"ן נכסי נדל"ן בשווי של כ-6.55 מיליארד ש"ח, כאשר השטחים המושכרים למשרדים מהווים כ-6% מתמהיל השימושים. ההון העצמי של החברה ליום 31.3.22 עמד על 2.58 מיליארד ש"ח.

עוה"ד דור שחם ו-אלון טיטלבאום ממשרד עו"ד ארדינסט, בן נתן, טולידאנו ושות' עם המבורגר עברון ליוו את רבוע כחול נדל"ן בעסקה; עוה"ד גבע חביב, אדם רועה ויאיר אוליאל ממשרד כספי ושות' יצגו את המוכרים  בעסקה.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חיבור טכנולוגי בין דורי
אולפנית אמית ישורון פתח תקווה השיקו השבוע מיזם חדש ומרגש:...
רשת GOOD PHARM פותחת סניף דגל בעופר הקניון הגדול בהשקעה של 1.6 מיליון ₪
"זהו הסניף הראשון של 'גוד פארם' בקניוני עופר עד כה...
עיצוב פנים מרהיב המביא ייחודיות לכל פינה
עיצוב וילות יוקרתיות עיצוב פנים הוא עולם עשיר של יצירתיות,...
במלאת 60 שנה להוצאתו להורג של אלי כהן ז”ל: תחנת הרכבת יוספטל בבת-ים תיקרא על שמו של המרגל האגדי
ראש העיר בת-ים צביקה ברוט סיכם עם שרת התחבורה מירי...
פתח תקווה בתנועה: המהפכה התחבורתית של פתח תקווה בעיצומה
בפתח תקווה התקיים כנס תחבורה ארצי ראשון מסוגו לעתיד התחבורה...
חביבת הקהל בתחרות הכתיבה הארצית: יובל וולוך, תלמידת אולפנית אמית ישורון
יובל וולוך, תלמידת כיתה י' באולפנית אמית ישורון פתח תקווה,...
משיקים יוקרה וסטייל: ליאורה עופר, אנדרו חורש, אבי לוי, אופיר שריד, עו"ד צביקי פירון , ענת פדני, דליה ממרוד, ורד רוזן, אורית בן אדרת, בני מורן עוד ועוד הגיעו לפתיחת חנות הדגל של JACK KUBA בקניון עופר רמת אביב
אנשי עסקים, בכירי המשק והכלכלה, מובילי דעת קהל ואושיות אופנה,...
עדית לוי: עיצוב פנים יוקרתי ומותאם אישית
עיצוב פנטהאוז יוקרתי - ליצור את החלום בגובה כשמדברים על עיצוב...
לראשונה: פרויקט פינוי בינוי מושק ב"דרך השלום"
בשבוע שעבר נערך אירוע הריסה ראשון במסגרת תוכנית ההתחדשות העירונית...
בתים מבפנים
בתים מבפנים 2025 - הצצה לדירה במגדלי שרונה – עיצוב מודרני ופרקטי בתל אביב
בתים מבפנים הוא אחד האירועים המובילים והמרגשים ביותר בתחום העיצוב...
דילוג לתוכן