רוג'ר פדרר הצטרף למותג הנעליים השוויצרי On כשותף ומשקיע

רוג'ר פדרר הצטרף למותג הנעליים השוויצרי On כשותף ומשקיע
קרדיט צילום: יח"צ חו"ל

רוג'ר פדרר השוויצרי, המאסטרו של הטניס ומותג נעלי הספורט- On-    הכריזו על שיתוף ייחודי שיאחד בין אחד הספורטאים המשפיעים בעולם עם אחד המותגים הצומחים במהירות הגדולה ביותר בתולדות ההנעלה ספורטיבית.

רוג'ר פדרר הצטרף למותג הנעליים השוויצרי On
קרדיט צילום: יח"צ חו"ל

פדרר ישקיע ב– On ויצטרף למייסדי מותג הספורט הצעיר כדי לעצב את עתידו. כשותף, הוא יעזור לפקח על פיתוח מוצרים, שיווק וחוויות מעריצים וכן על תרבות הספורט של On.

On הוקמה  בציריך לפני תשע שנים וכבשה את שוק ההנעלה הספורטיבית בסערה. רצים גילו את הביצועים והתחושה המעולה של נעלי הריצה עם טכנולוגיית הענן המוגנת בפטנט של החברה. כתוצאה מכך On הגדילה במהירות את קהילת המעריצים העולמית שלה והצטרפה לשורות המותגים המובילים בארה"ב, אירופה ויפן.

"הייתי חובב On ומוצריו במשך זמן מה, אבל אחרי שדיברתי עם המייסדים הבנתי שיש לנו הרבה יותר במשותף מאשר רק את השורשים השוויצריים שלנו" אומר פדרר. "אני נרגש להיות חלק מצוות On  ולעבוד על הדור הבא של מוצרי מותג הספורט בינלאומי." פדרר חשף כי המוצרים החדשים הראשונים עליהם הוא עובד יצאו לשוק בשנת 2020.

רוג'ר פדרר הצטרף למותג הנעליים השוויצרי On
קרדיט צילום: יח"צ חו"ל

המייסד המשותף  של המותג  On אוליבייר ברנרד, אלוף עולם לשעבר בדואטלון, אמר שהיחסים התפתחו באופן טבעי ״שמנו לב לרוג'ר נועל נעליים של On ופנינו אליו. ואז גילינו שהוא אוהד ותיק של On וכמובן שאנחנו אוהדים ותיקים שלו. שוויץ היא מקום קטן והתחלנו לאכול יחד ארוחת ערב.״

ברנרד, בהתייחס למערכת היחסים הבלתי שגרתית, אומר: "התברר שהייתה הזדמנות ייחודית לשיתוף פעולה יזמי השונה מאוד מחסות אתלטית שעושה בדרך כלל חברה גדולה."

ברנרד הוסיף: "כולם מכירים את רוג'ר כמוביל בספורט שלו, אך ככל שהתפתחה חברות התברר שהוא גם מנהיג טבעי ויזם מחוץ למגרש. אנו מעריכים את אותם דברים וחולקים תשוקה לחדשנות ועיצוב. הוא הולך להיות תוספת אדירה לקבוצת On. ״

אודות On

On היא חברת ספורט שוויצרית צעירה שממוקמת בציריך, פורטלנד (אורגון, ארה"ב), טוקיו, ברלין, שנחאי, סאו פאולו ומלבורן. החברה הציבה לעצמה משימה אחת פשוטה: להפוך את הריצה לכיפית. צוות מדעני ספורט, ספורטאים מובילים ומעצבים ברמה העולמית מחויבים למטרה זו.

On הוא מותג  נעלי הריצה הצומח במהירות ביותר על פני כדור הארץ, וזוכה לשבחים על הטכנולוגיה והעיצוב בכל רחבי העולם. הספורטאים שלOn  זוכים באליפויות עולם, הביאו מדליות אולימפיות הביתה ושברו את שיאי העולם.

טכנולוגיית הריצה המהפכנית של On ה- CloudTec ™ מוגנת בפטנט ברחבי העולם. תשע שנים לאחר ההשקה, מוצרי On זמינים ב -6,000 חנויות במעל 50 מדינות באירופה, צפון אמריקה, דרום אמריקה ואסיה-פסיפיק.

אודות חברת איי.אנ.ג'י ספורט – יבואנית On בישראל

איי.אנ.ג'י ספורט, יבואנית המותג On בישראל פועלת כבר כעשור בעולם הספורט, מחנאות, נופש ופנאי. החברה מייבאת מותגים מובילים, חדשניים ופורצי תחום לישראל וחושפת אותם לקהל הישראלי שהוא קהל מתוחכם ומודע עם דרישות גבוהות מהציוד אותו הוא רוכש. מעבר למטרות העסקיות, ING Sport שמה לעצמה מטרות חברתיות שיש ביניהן סינרגיה; קידום המודעות לספורט, לבריאות ולשמירה על הסביבה.

ING Sport גם  תורמת לקהילה בקידום אירועי ספורט, תומכת בקבוצות ספורט וספורטאים ועוזרת להם להגשים את החלומות ולממש את הפוטנציאל שלהם.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
התנדבות מאהבה
לכבוד ט"ו באב, חג האהבה העברי הכירו את שלי (50)...
לקראת פתיחת חגיגות שנת ה-100 לעיר בת-ים: הנה כל מה שחשוב לדעת
לאחר חודשים של היערכות, ביום רביעי תישמע יריית הפתיחה הרשמית...
תזמורת החושים הרצאה מוזיקלית מיוחדת במינה
אילון גבירצר – מנגן, גליה גבירצר – מספרת ומסבירה יום חמישי...
אגם בוחבוט הקפיצה את חוף הים: מאות בני נוער חגגו את הקיץ ואת שנת ה-100 של בת-ים
מאות בני ובנות נוער הגיעו אתמול, (26.7), להופעה סוחפת של...
אוגוסט חם בגלריית האמנים ברמת אביב: ארבע תערוכות חדשות של ארבעה יוצרים מובילים ייפתחו במהלך חודש אוגוסט בגלריית האמנים של עופר רמת אביב
גלריית האמנים של קניון עופר רמת אביב תארח במהלך חודש...
"הוא היה מקור ההשראה שלי": יוסי רומנו שמתנדב כחובש רפואת חירום ביחידת האופנועים של מד"א ממשיך את דרכו של אחיו בן ז"ל
ביום-יום יוסי בן ה-32 שמתגורר בבת ים יחד עם אשתו...
כמה ראשי תיבות: מה ההבדל בין תמ"א לתב"ע?
עולם הנדל"ן לא מפסיק להיות הנושא החם בקרב הישראלים, ובכל...
חברת החשמל השלימה את הטמנת רשת החשמל באזור גשר הירקון בתל אביב
עובדי חברת החשמל השלימו עבודות להטמנת תשתיות החשמל ולפירוק הרשת...
בת-ים על הגל: פסטיבל הגלישה משך מאות משתתפים ליום של ספורט, מוזיקה וחוויה קהילתית
ביום שישי, (24.7), התקיים פסטיבל גלישה, במתחם "הגל שלי" בבת-ים...
מותג הקוסמטיקה הטבעית VOS פותח פופ־אפ בהשראת הבית במושב - בעופר הקניון הגדול
בפופ־אפ יוצגו קולקציות טיפוח לפנים ולגוף, בשמים טבעיים, תמציות ריח,...
דילוג לתוכן