רשת אביזרי האופנה TOPTEN מרעננת את השורות ובוחרת פנים חדשות להוביל את קמפיין אביב-קיץ 2020: הדוגמנית מישל מיכייב מ"יולי" והדוגמנית אביטל לנגר מ"R&R"

רשת אביזרי האופנה TOPTEN   מרעננת את השורות ובוחרת פנים חדשות להוביל את קמפיין אביב-קיץ 2020: הדוגמנית מישל מיכייב מ"יולי" והדוגמנית אביטל לנגר מ"R&R"
קרדיט צילום- רפי דלויה

הבוקר הצטלמו הדוגמניות מישל מיכייב, בת ה-21, המוכרת לכם כמודחת הראשונה של "האח הגדול", ואביטל לנגר, בת ה- 18, שהתגייסה זה עתה לצבא וכבר מחזיקה בהישגים מרשימים בתעשייה הבינלאומית לקמפיין קולקציית אביב- קיץ 2020 של רשת אביזרי האופנה המובילה TOPTEN, הקמפיין צולם בסטודיו של צלם האופנה שי יחזקאל, על הסטיילינג חיה וידר, כאשר הקונספט הואNature vs Colors מישל ואביטל הצטלמו עם קולקציית הקיץ של הרשת, הכוללת תכשיטים, תיקים, ארנקים, בגדי ים, הלבשה תחתונה ועוד.

רשת אביזרי האופנה TOPTEN‏
קרדיט צילום- רפי דלויה

נכחו על הסט בכירי הרשת, כולל : אורן בר-גיל סמנכל שיווק קבוצת HOODIES ובעליםעמית שוק מנהל רכש TOPTEN ובעליםמריאנו קרפ מנכ"ל רשת TOPTEN ובעליםמירי אמקיאס מנהלת שיווק TOPTENחגית נחום כהן מנהלת מעצבת קולקציית TOPTEN

מירי אמקיאס מנהלת השיווק של TOPTEN מוסרת: "העונה נפרדנו מפרזנטוריות שליוו אותנו בעונות האחרונות – קים אור אזולאי וסופי מצ'טנר, איתן עשינו דרך ארוכה ובהזדמנות זו אנו רוצים להודות על שיתוף הפעולה הפורה ועל תרומתן לרשת. אנחנו מתרגשים לקראת שיתוף הפעולה החדש עם מישל ואביטל, שתיהן מביאות איתן ניחוח מרענן ובינלאומי המתחבר לטרנדים אופנתיים בעולם ולקולקציית המותג.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"לוכד החלומות" – עמי ואלך תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית – 3/1/26 בשעה 1200 בגלריה Global Art  רח' מרכז...
חנוכה מואר במיוחד בבת-ים: אלפי תושבים השתתפו באירועים ברחבי העיר
ימי החנוכה בבת-ים היו חוויה עירונית עשירה, מגוונת ומחברת, עם...
פתרונות תאורה לבית ולחוץ
מנורות עמידה לסלון - שילוב של סגנון ותפקוד    הסלון הוא אחד...
צילום: יחצ
מהטיים סקוור לרמת אביב: האמן הבינלאומי טומי כהן פותח גלריית פופ אפ נודדת ב – 4 קניוני עופר ברחבי הארץ
התערוכה הנודדת מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי התערוכה הראשונה תוצג...
רשת מלונות פתאל משיקה את HOTEL RECEPTION - מלון בוטיק ייחודי תל אביבי חדש מקולקציית Fattal Colors בהשקעה של 100 מיליון ש"ח
המלון הממוקם במבנה באוהאוס אייקוני משנת 1938,  בלב כיכר דיזנגוף...
קרדיט סיון פרג'
ערב תרבות מעשיר ומרתק עם תא"ל במיל' אבי בניהו בנושא: "אתגרים והזדמנויות לבטחון ישראל במזרח התיכון החדש"
קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר, ממשיך עם מגוון...
שגיא וסרמן חולה פרקינסון צעיר סיים בהצלחה מסלול של 10 ק"מ במירוץ 'חבר' תל אביב: "לעמוד על קו הסיום למרות הכל זו תחושה שאין לתאר"
שגיא וסרמן, בן 41 ואב לשלושה מגוש עציון, אובחן כחולה...
ורד עיני קדר מלהבים מוציאה לאור רומן פסיכולוגי נועז
"מה היא עושה כאן? מה היא עושה בבית הקטן הזה,...
קוקטיילים בבקבוק
מארזי קוקטיילים מהממים לכל אירוע
בין אם אתם מתכננים ערב שקט בבית, מפגש חברים סוער...
חגיגת בלאק פריידי ב ASAF & TOMER כל התכשיטים ב 25% הנחה!
רשת התכשיטים ASAF & TOMER, שהוקמה על ידי המעצבים אסף...
דילוג לתוכן