שיירת השמחה של דיסני ואולפנת אמית ישורון

שיירת השמחה של דיסני ואולפנת אמית ישורון
קרדיט: דוברות רשת אמית

לכבוד חודש אדר, יצאו תלמידות כיתה י"ב באולפנית אמית ישורון לרחובות העיר בשיירת מכוניות משמחות. על אף מגבלות הקורונה, לא ויתרו הבנות על ארועי השמחה הנוהגים בחודש זה מידי שנה.

את הפעילות המרכזית של 'ההפיכה' שבה הופכים את האולפנה לעולם אחר, העבירו למתכונת שונה ברחובות פתח תקווה. שיירת רכבים של הבנות בשכבה, קושטה לפי סרטי דיסני, עיריית פתח תקוה העמידה לרשות השיירה רכב גדול עם רמקולים שעזר להרמת מצב הרוח. השיירה החגיגית הסתובבה ברחבי העיר והצליחה לשמח את התושבים.

שיראל כהן תלמידת יב משתפת: "רצינו לשמח את כל תושבי העיר גם בתקופה הלא פשוטה הזאת ולכן החלטנו שהשנה ההפיכה- שבדרך כלל מתרחשת רק לתלמידות בית הספר תהיה לכל תושבי העיר. השתדלנו לעבור בכל שכונות פתח תקווה וזכינו לראות את תושבי העיר נהנים ומחייכים ובשבילנו- זו הייתה המטרה!".

מבשרת יעקבס, ראש האולפנית: "בימים בהם המורל הלאומי והאישי של הציבור ירוד, גאים מאד בבנות השמינית, שבחרו לפתוח את אירועי אדר במפגן שמחה מקורי ומושקע ברחובות פתח תקווה. הבנות מוכיחות שניתן להתאים כל מסורת למציאות המורכבת והמשתנה מבלי לוותר על תרומה לקהילה ועל השמחה".

קרדיט: דוברות רשת אמית
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כמה דוחות תנועה קיבלו תושבי רמת גן ממצלמות אכיפה? כמו כן: עיריית פתח תקווה השקיעה מעל מיליון ש״ח בתנועות הנוער, אך מימון המדינה לא הועבר במלואו
מבקר המדינה מתניהו אנגלמן בחן את מערך מצלמות האכיפה של...
תלמידי ישיבת אמית כפר גנים פיתחו אפליקציית למידה מתקדמת בשיתוף גוגל
ארבעה תלמידים מחטיבת הביניים של ישיבת אמית כפר גנים פ"ת...
שירות חדש של עיריית פתח תקווה להגברת הביטחון האישי: כל תושב יקבל את שירות האבטחה האישית-מונעת של חברת Bond ללא עלות, המונחה בינה מלאכותית וכולל סוכני בטחון הזמינים 24/7 תוך שניות. משמעות השירות המהפכני: התושב או התושבת אף פעם לא לבד!
ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, מקדם בימים אלה מהלך...
כשאומנות פוגשת את החיים
מפגש מרגש במיוחד התקיים במהלך מסע ישראלי של שכבה יב...
יצירה מתוך הכאב: סרטי הגמר של אמית אלירז פתח תקווה הגיעו למסך הגדול
אירוע "מתבוננים בחיים" הראשון, פרימיירה חגיגית של ארבע יצירות דוקומנטריות...
זוכרים את ימנו: בני משפחתו וחבריו של ימנו זלקה ז"ל ירוצו לזכרו במרוץ הלילה של פתח תקווה 2026
מרוץ הלילה של פתח תקווה 2026, ביוזמת עיריית פתח תקווה...
בוקר של סטייל: נשות עסקים ואושיות אופנה הגיעו להשקת חנות הפופ-אפ של מותג האופנה מיס נורי בעופר הקניון הגדול
נשות עסקים, אושיות אופנה ופאשניסטיות  הגיעו בחמישי (28.5.26) האחרון לעופר...
פתח תקווה מצדיעה לרן גואילי ז״ל היקב ההיסטורי הפך למרכז צעירים חדשני ותוסס
עיריית פתח תקווה חנכה היום את מרכז הצעירים ע”ש רן...
צועדים אל הבירה
לכבוד יום ירושלים, יצאו חניכי המכינה הקדם-צבאית הטכנולוגית 'בראשית' אמית...
מותג האופנה MISS NORI פותח פופ-אפ בעופר הקניון הגדול בהשקעה של כ-350 אלף ₪
בפופ־אפ החדש יוצעו קולקציות חדשות לנשים שתכלול בין הייתר: חולצות...
דילוג לתוכן