שמים את הנשמה במרכז

שמים את הנשמה במרכז
צילום אהוד רומנו

אחרי הצלחה מסחררת בחמש שנות קיום הפסטיבל בירושלים מגיע פסטיבל "צמאה" לראשונה לתל אביב.

בשני מופעי "צמאה תל אביב" יופיעו שולי רנד, נתן גושן, שי צברי ואברהם פריד, בהאנגר 11 בנמל.

קרדיט אהוד רומנו

מופעי "צמאה" מתאפיינים באווירה שמחה במיוחד בהם הקהל משתלהב ורוקד. לאור זאת, פנו אלפי תושבי ת"א להנהלת הפסטיבל בבקשה לקיימו גם בעירם.

"צמאה" מפגיש ניגוני חב"ד מסורתיים עם יוצרים מכל הקשת המוסיקלית בישראל. מנהל מוזיקלי: נאור כרמי. בימאי ומנהל אמנותי: רונן פלד.

קרדיט סלי בן אריה


17.3 – מופע לנשים
18.3 – מופע לגברים

פסטיבל צמאה יגיע לראשונה לתל אביב, אחרי חמש שנים בהן התקיים בהצלחה מסחררת בירושלים בלבד, עם קהל של עשרות אלפים. בשני מופעי "צמאה תל אביב" יופיעו ארבעה מהמוסיקאים האהובים בישראל: שולי רנד, נתן גושן, שי צברי ואברהם פריד. המופעים יתקיימו בהאנגר 11 בנמל ת"א. ב-17.3 מופע לנשים וב-18.3 מופע לגברים. מנהל מוזיקלי: נאור כרמי. בימאי ומנהל אמנותי: רונן פלד.

צילום זוהר שטרית


מופעי "צמאה" מתאפיינים באווירה שמחה במיוחד בהם הקהל משתלהב ורוקד. לאור הצלחתם ואופיים המיוחד פנו בשנתיים האחרונות  אלפי אנשים למנהלי הפסטיבל בבקשה לקיימו גם בתל-אביב. קיום המופעים בת"א יאפשר לתושבי העיר ולתושבי המרכז בכלל ליהנות ממופעים המיוחדים שאין דומה להם. שמחת "צמאה תל-אביב" היא התחלה מושלמת לשבוע בו יחול גם חג פורים.

נאור כרמי, המנהל המוזיקלי המלווה את "צמאה" מאז נולד הפסטיבל, ומי שמפיק מוזיקלית את האלבומים שיוצאים מדי שנה בסמוך לפסטיבל הירושלמי: "התרגשנו מהפניות של תושבי ת"א שביקשו ש"צמאה" יתקיים גם בעיר שלהם" והוסיף כי "ההצלחה מדברת בעד עצמה. כל מה שנשאר לתל אביבים לעשות הוא לבוא, לרקוד ולהיות שמח".

צילום אהוד רומנו

פרוייקט 'צמאה' הוא אחד מהמיזמים התרבותיים החשובים בעולם המוסיקה היהודית ורבבות אנשים מגיעים להופעות מכל רחבי הארץ ומהעולם. מעבר להופעות וכחלק מפרוייקט 'צמאה', יוצא מדי שנה אלבום ובו יוצרים חשובים מבצעים עיבודים אישיים, חדשים ומרגשים לניגונים חסידיים. הפסטיבל המתקיים בירושלים מדי שנה הוא חלק מאירועי י"ט כסלו (ראש השנה לחסידות) ו"צמאה תל אביב" הוא המשכו של אותו פסטיבל.

צמאה תל אביב
שולי רנד, נתן גושן, שי צברי ואברהם פריד
האנגר 11, נמל ת"א
מנהל מוזיקלי: נאור כרמי
בימאי ומנהל אמנותי: רונן פלד
17.3 – מופע לנשים
18.3 – מופע לגברים

פתיחת דלתות: 19:30
תחילת המופע: 21:00
כרטיסים: 118 ₪. לרכישה: 9080* ובאתר זאפה

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קולולו חוגג את הרוח האמריקאית: שבוע ג'ק דניאל'ס וקולינריה בהשראה אמריקאית
לרגל ה־4 ביולי – בר הקוקטיילים קולולו בפתח תקווה יוצא...
היקב ההיסטורי בלב המושבה יהפוך למרכז לצעירים
לאחר שהוועדה לשימור אתרי מורשת בעיריית פתח תקווה אישרה לקדם...
חגיגה קולינארית יוקרתית: לראשונה קניון עופר רמת אביב פותח מתחם קולינארי ייחודי בימי שישי: "לה בוקרייה" מבית WEEKEND MARKET
המתחם יפעל בימי שישי באופן קבוע בחודשים הקרובים ויכלול  שפע...
הדלתות היו סגורות אבל הלב תמיד פתוח
גם בימי המלחמה, כשאזעקות היו חלק מהשגרה והמתח הורגש בכל...
יופי של יוזמה: בכירי ומתנדבי עמותת שניר מחלקים ערכות פנאי לילדים מרמת גן שפונו מבתיהם
בכירי ומתנדבי עמותת שניר החלו לחלק מאות ערכות פנאי לילדים...
בוגרת אמית רננים - המצטיינת בלימודי הצרפתית בארץ
בתיה שיקלי, בוגרת אמית רננים אשר סיימה את לימודיה בשנה...
להפוך את החלל לבית
כאשר רוכשים דירה מקבלן, אחד האתגרים המשמעותיים הוא להפוך את...
עושים שכונה: רשת קפה ביגה משיקה פורמט חדש של סניפים שכונתיים ברחבי הארץ תחת השם: BIGA STREET
שני הסניפים הראשונים יפתחו: בשכונת הנוריות בראשון לציון ובשכונת הנשיא...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
בשורה משמחת לחובבי היין והקולינריה: הטייסטינג רום משיק תפריט קיץ חדש ושעות שמחות מבעבעות
הטייסטינג רום בר היין הקונספטואלי שבפארק שרונה תל אביב מזמין...
דילוג לתוכן