שני מנהלים חדשים הצטרפו למערכת החינוך היסודית בעיר

שני מנהלים חדשים הצטרפו למערכת החינוך היסודית בעיר
קרדיט: דוברות פתח תקווה

ראש העיר רמי גרינברג ומנהלת האגף לחינוך יסודי טלי טולדנו בירכו את שני המנהלים החדשים שהצטרפו לצוות המנהלים והמנהלות של בתי הספר היסודיים בעיר, רינת אלמוזלינוס שתנהל את בית ספר ביאליק ורונן יגר שינהל את בית ספר קרול.

קרדיט: אלבום הפרטי

רינת אלמוזלינוס נבחרה לנהל את בית הספר "ביאליק"

רינת בעלת תואר ראשון בחינוך עם התמחות במתמטיקה, תואר שני במסלול מדעי טכנולוגי והיא בוגרת תכנית להכשרת מנהלים של "אבני ראשה".

רינת בעלת ניסיון עשיר ומגוון של 20 שנה במערכת החינוך. במהלך השנים היא מילאה שורה של תפקידים, בהם: מחנכת, מורה מקצועית למתמטיקה, רכזת חברתית, רכזת פדגוגית, רכזת מתמטיקה, חברת צוות ניהול של בית הספר. בשמונה השנים האחרונות כיהנה בתפקיד סגנית מנהלת של בית הספר היסודי "מעוז המכבים" בעיר מודיעין מכבים רעות.

לפי תפיסתה החינוכית, בית ספר מהווה מרחב חינוכי המטפח ערכים, ידע, חדשנות ויזמות, פורץ את גבולות הכיתה, מעורר סקרנות, תשוקה, הנעה והנאה בתהליך הלמידה ולכן, בית הספר צריך להוות סביבה בטוחה ונעימה, המאפשרת לכל השותפים בו להתפתח, לממש את מלא כישרונותיהם ולחוות הצלחה.

רינת מאמינה בכוחה של הקהילה, הצוות החינוכי, התלמידים וההורים לפעול בשותפות ובתקשורת מיטבית לקידום העשייה החינוכית- ערכית של בית הספר.

קרדיט: אלבום הפרטי

רונן יגר נבחר לנהל את בית הספר "קרול"

רונן בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה ותקשורת, תעודת הוראה מסמינר הקיבוצים ותואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני, הכולל התמחות בהנחיית קבוצות. כמו כן הוא בוגר התוכנית להכשרת מנהלים של "אבני ראשה".

לרונן ניסיון עשיר במערכת החינוך הפורמלית והבלתי פורמלית מזה כ-20 שנה. בשבע השנים האחרונות ניהל את שכבות ה'-ו', בבית-הספר "בן צבי" בחולון והיה חלק מצוות הניהול של בית הספר.

לפי תפיסתו החינוכית, יש להתייחס לכל תלמיד ותלמידה בראייה הוליסטית כדי שיוכלו לממש את היכולות האישיות שלהם.

רונן סבור כי בית הספר הוא מקום בו מתנהלות מערכות יחסים מיטיבות. לשם כך, הצוות החינוכי צריך להקנות לילדים כלים ומיומנויות לחיים בחברה, דרך עיסוק מתמיד בהטמעת הערכים של כבוד, פלורליזם, אהבת האדם וקבלת השונה והאחר.

לתפיסתו, הצלחה פדגוגית תתממש במקום שבו בית הספר יאפשר לתלמידים להגשים את עצמם, להתנסות בלמידה פעילה, לחקור, לבחור ולקחת אחריות על הבחירה.

ראש העיר רמי גרינברג הוסיף "השבוע קיים האגף לחינוך יסודי בעיר את הכנס היערכות לנבחרת המנהלים והמנהלות שלו והציג את עקרונות התכנית לשנה הקרובה הכוללת חדשנות פדגוגית, יוזמה, חקר ושיתופיות. שמחתי לראות את כל המנהלים והמנהלות הוותיקים והחדשים ולאחל לכולם הצלחה רבה בשנה הקרובה שתהיה מסתבר מאתגרת לא פחות מהשנה שחלפה. אני רוצה לברך את המנהלות והמנהלים החדשים שהצטרפו למערכת החינוך המצוינת שלנו ולהודות בהזדמנות זו לכל אנשי החינוך שעובדים במסירות ובמקצועיות למען ילדינו. בריאות, שנה טובה לכולם ושנת לימודים מוצלחת".

טלי טולדנו מנהלת האגף לחינוך יסודי בירכה את רינת אלמוזלינוס ורונן יגר, הוסיפה "השבוע התקיים כנס היערכות לצוות החינוך היסודי בו השקנו את התכנית "החינוך על פי אלפא", תכנית חינוך המקדמת חדשנות פדגוגית במציאות משתנה, המבוססת על תהליכי למידה וצמיחה המותאמים לדור הנוכחי. אני נרגשת לקראת יישום התכנית ומאחלת לכולנו שנת למידה פורייה ומוצלחת".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קולולו חוגג את הרוח האמריקאית: שבוע ג'ק דניאל'ס וקולינריה בהשראה אמריקאית
לרגל ה־4 ביולי – בר הקוקטיילים קולולו בפתח תקווה יוצא...
היקב ההיסטורי בלב המושבה יהפוך למרכז לצעירים
לאחר שהוועדה לשימור אתרי מורשת בעיריית פתח תקווה אישרה לקדם...
בוגרת אמית רננים - המצטיינת בלימודי הצרפתית בארץ
בתיה שיקלי, בוגרת אמית רננים אשר סיימה את לימודיה בשנה...
הנצחה ברוח המלחמה
ראש העיר רמי גרינברג יביא בפני מועצת העיר הצעה לקריאת...
עיריית פתח תקווה חוזרת לשגרת החיים ותקיים את הפסטיבלים המתכוננים ואירועי הקיץ
האירועים אשר תוכננו להתקיים בתחילת הקיץ יתקיימו במועד מאוחר יותר,...
מוסדות החינוך בבת-ים חזרו לפעילות מלאה עם סיום מבצע "עם כלביא"
עיריית בת-ים מודיעה כי הבוקר (25.6) נפתחו כ-95% ממוסדות החינוך...
מסיימים את שנת הלימודים מקרוב
בצל המערכה מול איראן והגבלות פיקוד העורף, בישיבת אמית כפר...
פתח תקווה: ממשיכים בחידוש, שידרוג ופיתוח מרכז העיר
התקדמות בעבודות לחידוש רחוב חובבי ציון, אחד הרחובות הוותיקים בפתח...
עיריית פתח תקווה ממשיכה להרחיב את פריסת המיגון בעיר: החל מיום שישי הקרוב תחל התקנה של 70 מיגוניות נוספות ברחבי העיר
ראש העיר רמי גרינברג אישר בימים האחרונים תוספת תקציב לטובת...
עיריית פתח תקווה ממשיכה ללוות את המשפחות ותפתח מינהלת בסמוך לזירת האירוע
עיריית פתח תקווה פתחה מינהלת סיוע עירונית (מ.ס.ע) ברחוב אסירי...
דילוג לתוכן