שרה מלכי – עבודותיה מוצגות בפארק עתידים, rרח' דבורה הנביאה בנין 6 , תל אביב

שרה מלכי – עבודותיה מוצגות בפארק עתידים, rרח' דבורה הנביאה בנין 6 , תל אביב
קרדיט: אלבום פרטי

האמנית שרה מלכי ,חיה ויוצרת  ברעננה. בוגרת המדרשה לאמנות ברמת השרון, מלמדת ציור בסטודיו משלה. הציגה בתערוכות רבות ברחבי הארץ, וגם  בניו יורק , ברלין ולונדון, בהן שהתה תקופות ממושכות בעקבות שליחות של משפחתה.

קרדיט: אלבום פרטי

השנה האחרונה היתה שנה פורייה מאד עבורה. משבר הקורונה שהעלה בה הרבה שאלות ומחשבות הביא אותה לפרץ של יצירתיות וצורך להביע עצמה בעבודות חדשות על הבד.

עם כל הקשיים שעלו מתוך המציאות החדשה של הריחוק החברתי היא בחרה להתמקד בהמלצתה של האמנית מיכל רובנר: להאט את הקצב , לחיות בצורה יותר מאוזנת ולהינות מכל מה שניתן: הטבע, המשפחה הגרעינית, היכולת ליצור ולהתבונן בצורה עמוקה יותר לתוך הנפש פנימה , והתקווה להגיע לעידן טוב ולעולם מיטיב יותר. את כל אלו היא מביעה בעבודותיה החדשות. לצד העבודות האופטימיות המצויירות על רקע תכול יצרה האמנית גם יצירות שמאזכרות את  הצד האפל יותר של המציאות: המשבר הכלכלי שהביאה התקופה, (עבודה שבה מופיע ספל קפה שבור המונח על צלחת) או האלימות המתפרצת נגד נשים, אך גם ביצירות אלו, דמותה של האמנית מרחפת עטופה בצבעים אופטימיים ומביטה קדימה לקראת עתיד טוב יותר. גם בתוך השבר בוחרת מלכי לצייר סרטים המחברים את השברים ופרחים הממתינים מחוץ לכלא הרגשי. היא בוחרת לחפש את הדרך לצאת מהחושך אל האור ולהישאר אופטימית.

קרדיט: אלבום פרטי
קרדיט: אלבום פרטי

המסע האישי שלה, כפי שהוא משתקף ביצירותיה מהשנה האחרונה, הוא גם המסע הקולקטיבי שלנו כחברה המתמודדת עם משבר עולמי, עם שינויים מהירים ומעבר לעידן חדש . הבחירה האישית של האמנית היא המלצה לכולנו כיחידים וכחברה: לתעל את המשבר והשינוי לצמיחה והתפתחות.

שרה מלכי | קרדיט: אלבום פרטי

איילת אמוראי בירן- אוצרת התערוכה.

הכניסה חופשית בכל שעות היום

נעילה: 15.7.2021

האמנית בפייסבוק:

Sarah Malki

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פארק נדיר: הזמרת והיוצרת האגדית קורין אלאל ז״ל מונצחת בפתח תקווה: פארק חדש ייקרא על שמה
פארק חדש שנחנך בימים אלו בפתח תקווה יישא את שמה...
שיתוף פעולה ייחודי בין הצלמניה ורבוע כחול נדל"ן: גלריית האמנות הפתוחה על גדר פרויקט "אשרמן 32" מציגה תערוכת צילום חדשה: "תל אביב הלבנה בשחור לבן"
גדרות בטיחות סביב אתרי בנייה נועדו בדרך כלל להסתיר ולהפריד,...
פסיפס לנצח - תערוכת פסיפס מרהיבה בתיאטרון גבעתיים של הסטודיו של עדנה שגב
מרווח נשימה תערוכת תלמידי הסטודיו לפסיפס של עדנה שגב אוצרת: מאיה...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025: נתניה מובילה עם 2,939 עולים שהגיעו לעיר במהלך השנה
למעלה מ־20 אלף עולים הגיעו לישראל ברקע המלחמה. כשליש מהם...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025:
תל אביב בין הערים המובילות עם 2,622 עולים שהגיעו השנה;...
צילום: יחצ
גלריית הפופ אפ הנודדת של האמן הבינלאומי טומי כהן נפתחת לראשונה הבוקר בקניון עופר רמת אביב
התערוכה מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי  ותוצג למשך 10 ימים...
לילה חינם למילואימניקים: רשת מלונות פתאל במהלך הוקרה חסר תקדים
נדב פתאל, מנכ"ל משותף ברשת פתאל: "מדובר בהצהרה ערכית. מי...
שיתוף פעולה חוצה מתקנים - בחינת שיתופי פעולה להתמודדות עם משבר הפסולת בישראל
צוות ההנהלה הבכיר מפארק המיחזור חירייה - איגוד ערים דן...
השחקנית ויוצרת התוכן יסמין עמרי נבחרה לראשונה לככב בקמפיין למותג ביוטי בינלאומי
הקמפיין של המותג 'אלביב' מבית לוריאל פריז יעלה במדיה הדיגיטלית ושילוב...
"לוכד החלומות" – עמי ואלך תערוכת יחיד
פתיחה חגיגית – 3/1/26 בשעה 1200 בגלריה Global Art  רח' מרכז...
דילוג לתוכן