תאגיד תמיר יקיים את "יום המִחזור של ישראל 2019"

תאגיד תמיר יקיים את "יום המִחזור של ישראל 2019"
תאגיד תמיר

ראש העיר רמי גרינברג "פתח תקוה מקדמת ומעודדת הפרדת פסולת ומחזור"

קרדיט זאב שטרן

עם סיומה של שנת 2019 ותחילת השנה האזרחית החדשה, תאגיד מחזור האריזות תמיר לוקח את נושא מחזור האריזות ושם אותו במרכז עם הכרזתו של יום חדש שייכנס ללוחות השנה הציבוריים, "יום המִחזור של ישראל" ב- 17/12/19 .

במסגרת יום המחזור יתקיים שיתוף פעולה רחב היקף עם ערוץ קשת 12 ואתר האינטרנט "מאקו". בנוסף תעלה במהלך החודש פרסומת חדשה בכיכובו של "דדי החתול" ויושק אתגר רשת שיעודד הפרדת אריזות לפח הסגול עם פרס לקבוצה הזוכה.

רמי גרינברג ראש העיר: "אנו ממשיכים ביתר שאת בפעילות המחזור והשמירה על ניקיון העיר. אנו מבקשים להגביר את המודעות להפרדת פסולת איכותית לרבות פסולת אריזות שמושלכת למיכל הכתום ואני שמח לראות יותר ויותר מתושבי העיר פתח תקוה ממחזרים את פסולת האריזות הביתית שלהם. אני קורא לכם להצטרף אלינו למהפכת המחזור ולקחת חלק בשמירה על הקיימות ואיכות הסביבה".

רני איידלר, מנכ"ל תאגיד תמיר: "אנו בטוחים כי יום המחזור של ישראל 2019 יהפוך למסורת ושהציבור הישראלי כולו, שמוכיח שמעורבותו הפעילה במחזור אריזות גדלה משנה לשנה ימשיך בהירתמות למשימה הלאומית ועכשיו גם  ייהנה מעולמות תוכן עשיר שיציע יום המחזור, במדיות השונות".

תאגיד תמיר

בשנה האחרונה, אנו עדים להתעוררות עולמית וכמובן מקומית לחשיבות נושא המחזור בעולמנו, שהפך לעניין מרכזי המקבל את תשומת הלב התקשורתית והציבורית יותר מאי פעם. בחודש דצמבר הקרוב ישראל תפנה את הזרקור לעבר נושא מחזור האריזות בישראל.

מטרת יום המחזור של ישראל 2019 היא להעלות את המודעות למחזור והטיפול בפסולת האריזות בקרב תושבי מדינת ישראל.

מתאגיד תמיר מוסרים כי החל מה- 12/12 ועד היום עצמו שיתקיים ב-17/12 ישודרו אייטמים בערוץ 12 קשת שיספרו בדרך מהנה וקלילה מה נכנס לפח הכתום ומה לא ומהו תהליך המחזור שקורה לאחר שהאריזות שלנו מושלכות לפח הכתום. באתר מאקו ישולבו כתבות וחידונים המיועדים לכלל ישראל בכל הגילאים.

 

 

גם סביב הפח הסגול, המיועד למחזור אריזות זכוכית תתקיים פעילות במהלך החודשים דצמבר-ינואר. במרכזה של הפעילות אתגר רשת כלל ארצי במסגרתו המשתתפים יתבקשו להשתתף באתגר מחזור אריזות הזכוכית הגדול ולהזמין עוד ועוד חברים להעלות תמונה או סרטון שלהם ממחזרים אריזות זכוכית בפח הסגול. הקבוצה הגדולה ביותר תזכה בהופעה פרטית מיוחדת ובלעדית של סטטיק ובן אל בעיר מגוריה.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הם פשוט לא מרגישים צמא - המלכודת השקטה של הקיץ שמסכנת את הגיל השלישי
קשיש בן 88, חיוני ופעיל, יצא ליהנות במפגש חברתי בשמש....
אשכול שומרון, הוד השרון ודרום השרון: 42 חובשי רפואת חירום חדשים הצטרפו למערך המתנדבים והכוננים של מגן דוד אדום
לאחרונה הגיע לסיומו קורס חובשי רפואת חירום של מד"א בהדרכתם...
מותג האופנה לנשים PLAN B מבית מעצב האופנה רונן חן פותח פופ-אפ בקניון עופר רחובות
הפופ-אפ יפעל במהלך חודש ימים וישיק קולקציית חדשות לנשים לקיץ...
במרכז ההדרכה המתקדם של מד"א: דור המדריכים הבא של הפראמדיקים הוכשר על ידי בכירי המרכז הרפואי שמיר (אסף הרופא) בתחום החייאת יילודים ופגים
במסגרת תוכנית "מתקדמים למצוינות" של מגן דוד אדום וכחלק מהכשרת...
כבכל שנה: עיריית בת-ים, בשיתוף עמותת "תיק לכל תלמיד", מקיימת מיזם עירוני לאיסוף וחלוקת תיקים לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז
עיריית בת-ים, בשיתוף מינהל החינוך והחברה לתרבות, פנאי וספורט, מזמינה...
הצגה חדשה לקבוצת התיאטרון אורתו-דה: "מאחוריך"
מה קורה כשהצל שלך מחליט שיש לו אישיות משל עצמו?...
גאווה מקומית על הבמה הבינלאומית: עיריית בת-ים מאחלת בהצלחה לנציגיה במשחקי המכביה 2026
אמש נערך טקס הפתיחה החגיגי של המכביה 2026 באצטדיון טדי...
יד שרה תעמיד מערך סיוע והשאלת ציוד למשתתפי המכביה ה־22
לקראת פתיחת אירועי המכביה ה־22, שיתקיימו בישראל בין התאריכים 30...
קינדריל ישראל מארחת את הדור הבא של מומחי בינה מלאכותית מהמרכז האקדמי פרס
קינדריל ישראל, ספקית מובילה של שירותי טכנולוגיה ארגוניים קריטיים, אירחה...
ארוע מוסיקלי וחגיגי במרכז ענב 30.7.2026- המלחין יאיר קלינגר עם שירים מפסקול חיינו, סיפורים ופאנל תרבות ישראלי
בקרוב יערך ארוע חגיגי של מוסיקה, שירה וסיפורים מפס קול...
דילוג לתוכן