Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

התערוכה, המיועדת לשוק המקצועי, תיערך ב-10 בפברואר בהאנגר 11 שבנמל תל אביב בהשתתפותם של למעלה מ-1,000 שפים ומנהלי מטבחים מוסדיים * לצד תערוכה, הדגמות והשקות של מוצרי המזון החדשניים ביותר בתחום הקולינריה מן הצומח, ייערכו גם הרצאות ופאנלים מיוחדים העוסקים בעתיד המזון ובמגמות החזקות והמעניינות ביותר בשוק המזון

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

שיתוף פעולה מיוחד בין תנועת Meatless Monday ועמותת ויגן פרנדלי מביא את הדבר הגדול הבא לתל אביב: לראשונה, תיערך בהאנגר 11 שבנמל תל אביב תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח, בה יוצגו המגמות העולמיות של עתיד המזון, לצד כל החידושים והפיתוחים האחרונים בתחום המזון הצמחוני והטבעוני שיוצגו על ידי עשרות חברות מובילות בענף.

במהלך התערוכה ייערכו הדגמות וטעימות למוצרי מזון חדשים וייחשפו מוצרים שטרם נראו בארץ או בעולם. בשטח התערוכה יוצבו כ-40 דוכני מזון מיוחדים, בהם יחשפו מיטב החברות את מוצרי המזון הטעימים והמתקדמים ביותר. זאת במטרה להעניק לשפים, לחברות ההסעדה, למסעדנים ולחברות בישראל להתרשם מההיצע הנרחב של מזון איכותי וחדשני מן הצומח, ולשלב אותו בתפריטיהם.

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

בין החברות שיציגו בתערוכה נמצאות 'זוגלוס' מבית זוגלובק, אסם נסטלה, טבעול, משק ויילר, משו משו, משק צוריאל, מרינה, טבע-דלי, nice to meat, the nuts chef, תפוז טרי, חמים וטעים ועוד.

במקביל לתערוכה, ייהנו המשתתפים גם מהרצאות ופאנלים שיעסקו בחידושים האחרונים בתחום הקולינריה, ביתרונות הכלכליים והבריאותיים שבקידום מזון מבוסס צומח ובמגמות הביקוש העולמיות. לו"ז ופירוט מלא של ההרצאות- מצ"ב.

התערוכה מיועדת לקהל המקצועי וייקחו בה חלק אלפי שפים, חברות הסעדה, מסעדנים, ספקים, יצרנים, אנשי פוד-טק ויזמים, שיוכלו להתרשם מההיצע הרחב, ליצור היכרויות ושיתופי פעולה בתחום הקולינרי ולהעניק לציבור הרחב- אותו הם מאכילים מדי יום- את ההזדמנות ליהנות ממזון טעים, בריא ומקיים יותר.

אור בנימין, העומדת בראש תנועת Meatless Monday: "הביקוש לאוכל טעים ובריא יותר מן הצומח נמצא בצמיחה מטורפת בשנים האחרונות. חברות ההסעדה ומסעדנים שמבחינים בביקוש הגובר מרחיבים ומשפרים את היצע המנות, ויצרניות המזון – וותיקות כמו גם חדשות – מפתחות ומשווקות מגוון הולך וגדל של פתרונות להסעדה מוסדית. החדשנות בתחום הפודטק מביאה מוצרים מן הצומח שממש מדמים את הטעם והמרקם של בשר, ביצים וחלב, והתחום הלוהט כרגע זה בשר מתורבת – שהוא בשר לכל דבר רק בלי בעל החיים.  באי הכנס יחשפו לכל זה ועוד, כנס שבו הקולינריה בישראל פוגשת את הפודטק ועולה מדרגה".


הכנס ייערך ביום ב', 10.02, בהאנגר 11, נמל ת"א, בין השעות  11:00-18:00 

תערוכת חדשנות בקולינריה מן הצומח לראשונה בתל אביב
קרדיט:רויטל טופיול

לו"ז האירוע:

11:00                      התכנסות ופתיחת דוכנים לקהל הרחב

11:50-12:15          דברי פתיחה אור בנימין יו"ר ועד מנהל Meatless Monday
ועמרי פז, מנכ"ל ויגן פרנדלי.
12:15-12:30          גדעון בכר – מנהל אקלים משרד החוץ

12:30-13:00         "חדשנות ועתיד החלבון"
ניר גולדשטיין, מנכ"ל  Good Food Institute

13:00-13:30         "איך למנף עסקית את המגמה הקולינרית החזקה בעולם"

עמרי פז, מנכ"ל  Vegan-Friendly

13:30-14:15         פאנל: "עתיד הבשר",
בהנחיית אור בנימין יו"ר ועד מנהל Meatless Monday,
משתתפים: Aleph Farms, SuperMeat, וד"ר תום בן אריה – מדען הראשי Good Food Institute                        

14:45-15:30        פאנל: "פלטפורמות שיווק"
בהנחיית "מסעדנים חזקים ביחד"
משתתפים: נציגי  חברות וארגונים רסט, רול, משלוחה, ויגן פרנדלי

 

15:30-16:00       "למה מזון מן הצומח כדאי כלכלית?"

אבי שטייניץ, שף ויועץ קולינרי


16:30-17:00       "איך עושים את זה בריא?"

ליהי יפה, דיאטנית קלינית

 

17:00-17:45       שיח: מנות מן הצומח בעסקי המזון: איך עושים את זה נכון
אורי שביט יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים מן הצומח

טל האוזן שפית קונדיטורית

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מתרחבים: הולה הולה והשף שקד פחימה משיקים חלל אירועים ותפריט פיצה נפוליטנית חדש בסמטאות שוק הכרמל
קצת יותר משנה חלפה מאז פתח השף שקד פחימה את...
התלמידות שימחו את ילדי המילואימניקים
שכבת י' בבית החינוך אמית רננים ברעננה יצאו השבוע להפנינג...
חברת ״טסה הבית של הממתקים״ פותחת רשת חנויות בוטיק חווייתיות של בייקרי, בית קפה, שוקולדים וממתקים מהמותגים המובילים בעולם תחת השם: TASA +
שני סניפי הדגל הראשונים ממוקמים בתל אביב: בשוק לוינסקי וברחוב...
בוטיק 180 מציג את פיצרייה אורבנית במשלוחים עד הבית- פיצרייה 180
בוטיק 180 בר אוכל אשר נפתח לפני שנתיים וחצי במיקום...
לרגל יום האישה: מסע החלמה של אתי בן ששון ובתה המתמודדת עם קושי נפשי אתי, שעובדת במרכז יה"ל של עמותת איכות בשיקום ומלווה משפחות המתמודדות עם קושי נפשי של בן משפחה.
תספר בהרצאתה שתתקיים ב25.2 ברמלה על אופן ההתמודדות, האתגרים ונקודות...
להיות שם בשבילם
עמותת "איכות בשיקום" ו"עמותת לב בטוח" קיימו כנס ייחודי למשפחות...
לא שוכחים את החטופים: התלמידים מבאר שבע הגיעו לכיכר החטופים בתל אביב
בעיצומה של המלחמה, ולאחר למעלה מ-120 ימים בהם נמצאים 136...
כיכר העיר ריקה רות שומרוני
אוצרים : שרי פארן , אריה קוץ בגלריה פריסקופ , רח'...
להקת המחול קמע גאה להציג בבכורה: פנים לבנות - White Face יצירות מאת תמיר גינץ ונאצ'ו דואטו
מופעי בכורה: 7 במרץ | המשכן לאמנויות הבמה, באר שבע 12 במרץ...
הגנה על הלקוח היא חובה ראשונה במעלה
עורכי דין עושים כל שביכולתם להגן על הלקוחות שלהם לא...