השחקן התל אביבי תומר פאר מככב בהצגה "משרתם של שני אדונים" בבימויו של שמואל וילוז'ני ובהפקת גודמן

השחקן התל אביבי תומר פאר מככב בהצגה "משרתם של שני אדונים" בבימויו של שמואל וילוז'ני ובהפקת גודמן
Maayan Kaufman photography

אומנם בית הספר למשחק "גודמן" ממוקם בנגב אבל פוקדים אותו גם סטודנטים שגדלו בתל אביב,

אחד מהם הוא תומר פאר (אוטוטו בן 28) מרמת החייל שבצפון תל אביב. תומר יככב ב-13 באוגוסט במחזה הקומי "משרתם של שני אדונים" בהפקת גודמן ובבימויו של שמואל וילוז'ני הגדול.

צילום אלבום פרטי

תומר מגלם בהצגה את דמותו של פלורינדו ארטוזי. האחד משני ה"אדונים"- מצד אחד אדון קשוח וחסר סבלנות ומצד שני מאהב מיוסר שמתגעגע לאהובתו ומשווע לחזור אליה.

 

צילום מעיין קאופמן

תומר בוגר בית הספר היסודי "רמת החייל" ו"תיכון עירוני י"ד" בתל אביב. ובוגר שבט הצופים "דן" שם כיהן כמדריך, ראשג"ד ומרכז הדרכה צעיר.

תומר היה קצין ביחידה 8200 היוקרתית. לאחר ששירת כ-5 שנים השתחרר ולא המשיך בקו הקלאסי של בוגרי היחידה, לא הלך ללמוד תואר ריאלי כלשהו ולעבוד בהייטק אלא פנה לתחום המשחק לאחר שבילדותו פחד ללכת לכיוון הזה.

תומר: "בתור ילד קטן הייתי מעלה הצגות בבית ומכריח את המשפחה שלי לראות ובהמשך גם הייתי בחוגי תיאטרון בזמן לימודיי ביסודי, אבל מהר מאוד זנחתי את הדבר הזה. הייתי הבן היחיד בחוגים האלו ופחדתי ממה שיחשבו עליי וזה השתלט עליי. כשעזבתי, עברתי לצופים והייתי שם מאוד חזק- מכיתה ד' ועד י"ב, בשבט דן בתל אביב, תקופה שזכורה לי מאוד לטובה."

Maayan Kaufman photography

כאמור, תומר מככב במחזה הקומי "משרתם של שני אדונים" בהפקת גודמן ובבימויו של  הבמאי והשחקן הידוע שמואל וילוז'ני.

תומר על התפקיד בכיכובו: "הדמות של פלורינדו בנויה משתי דמויות של הקומדיה דל ארטה- ה"קפיטנו" שמונע כולה מהיצר ודמות המאהב הקלאסית שמונעת כולה מהרגש.

במהלך החזרות הייתי צריך לשלב גם עבודה פיזית שתיצור לי נוכחות חזקה מאוד על הבמה (אפילו נעלתי נעליים צבאיות בחלק מהחזרות) וגם עבודה ריגשית רבה כדי להזדהות עם הכאב שלו והגעגועים"

מדובר בהצגה שהייתה אמורה לעלות על בימת גודמן ביולי האחרון אך בוטלה לאור העלייה בתחלואה וההוראה לסגור את בימות התרבות. לאור הנסיבות, הוחלט באופן חריג לצלם את ההצגה באיכות שידור ולתת לה במה וירטואלית ב- 13 באוגוסט בשעה 20:00 (הקרנה הפתוחה לקהל הרחב וללא עלות) בעמודי הפייסבוק של "גודמן", ושל תיאטרון באר שבע, שנרתם לתת במה לסטודנטים ולאפשר להם להציג את כישרונם בפני כמה שיותר צופים רגע לפני שהם יוצאים לעולם האמיתי ומנסים לבסס את מעמדם כשחקנים פעילים.

צילום מעיין קאופמן

שנה ג' היא שנת הסטאז' עבור הסטודנטים, בה הם צוברים ניסיון מקצועי שאין לו תחליף. שיאה של השנה האחרונה ללימודיהם היא סדרת הפקות מקצועיות ומושקעות המוצגות לקהל רוכש כרטיסים. בחודשים האחרונים הסטודנטים ובניהם תומר פאר, ערכו חזרות מפרכות לרגל עליית ההצגה "משרתם של שני אדונים", מחזה קומי של המחזאי האיטלקי קרלו גולדוני, המתאר את מעלליו של טרומפלדינו, משרת מובטל שמקבל שתי הצעות עבודה אצל שני אדונים שונים ביום אחד. שמואל וילוז'ני שביים את ההצגה, שיחק בזמנו כ-600 פעם את התפקיד הראשי בהצגה שעלתה ב"הבימה" והייתה ללהיט אדיר.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"הפסטידן" בבת-ים: תנועת הצופים העירונית עם חגיגה תרבותית - כי מסורת לא משנים!
בשבוע שעבר, התקיים בבת-ים הפסטידן, מפעל תרבותי-חינוכי ושבטי המהווה מסורת...
קרדיט צילום: מאוחדת.
מאוחדת ומכון ויצמן בשיתוף פעולה ברחובות להכשרת דור העתיד של הרופאים
על רקע מצוקת הרופאים בישראל והצורך בהרחבת מסלולי ההכשרה, מאוחדת...
צילום: יחצ
מהטיים סקוור לרמת אביב: האמן הבינלאומי טומי כהן פותח גלריית פופ אפ נודדת ב – 4 קניוני עופר ברחבי הארץ
התערוכה הנודדת מציגה אמנות עכשווית בפורמט דיגיטלי התערוכה הראשונה תוצג...
רשת מלונות פתאל משיקה את HOTEL RECEPTION - מלון בוטיק ייחודי תל אביבי חדש מקולקציית Fattal Colors בהשקעה של 100 מיליון ש"ח
המלון הממוקם במבנה באוהאוס אייקוני משנת 1938,  בלב כיכר דיזנגוף...
בת-ים מובילה יוזמה קהילתית חדשה: מרתון שיקופים לשיפור כלים להתנהלות כספית
במהלך שבוע שעבר התקיים במרכז הצעירים בבת-ים מרתון שיקופים, במסגרת...
"יכולים לשנות מסלול חיים שלם" - חה"כ סימון דוידסון ביקר בכפר הנוער "מבואות ים"
"יכולים לשנות מסלול חיים שלם": חה"כ סימון דוידסון ("יש עתיד")...
קרדיט סיון פרג'
ערב תרבות מעשיר ומרתק עם תא"ל במיל' אבי בניהו בנושא: "אתגרים והזדמנויות לבטחון ישראל במזרח התיכון החדש"
קניון עופר רמת אביב, מקבוצת קניוני עופר, ממשיך עם מגוון...
שגיא וסרמן חולה פרקינסון צעיר סיים בהצלחה מסלול של 10 ק"מ במירוץ 'חבר' תל אביב: "לעמוד על קו הסיום למרות הכל זו תחושה שאין לתאר"
שגיא וסרמן, בן 41 ואב לשלושה מגוש עציון, אובחן כחולה...
ורד עיני קדר מלהבים מוציאה לאור רומן פסיכולוגי נועז
"מה היא עושה כאן? מה היא עושה בבית הקטן הזה,...
המדריך המלא לאילוף כלבים בבית הלקוח ובמרכז
מאלף כלבים בבית הלקוח אילוף כלבים יכול להיות תהליך מאתגר אך...
דילוג לתוכן