קפה נאפו האיטלקיה מקרית אונו בהובלת השף שחר ברנע משיקה תפריט ארוחת צהריים עם מנות חדשות. התפריט החדש מורכב ממנות איטלקיות חדשות וממנות הדגל האהובות. המנות מתבססות על חומרי גלם איכותיים, מוקפדים ומשובחים ברמה הגבוהה ביותר.
בתפריט החדש מגיש השף שחר ברנע מנות כמו, בראשונות, ארנצ'יני גבינות חמאת עגבניות צהובות, שמן בזיליקום, פרובלונה ופרמז'ן (44 ₪ ) ; ירוקים בטאבון שעועית, ברוקולי, בצל, זוקיני, אייסברג, רוקולה, שום, זיתי קלמטה, אגוזי לוז וגבינת צאן (58 ₪ ) ועוד..
בעיקריות, ניוקי קצבים סינטה, עגבניות שרופות, בצל, אספרגוס, דמי גלאס ופרמז'ן (98 ₪ ) ;
שיפוד לולו פרגית, אורז בר, אורז לבן, ירקות ירוקים, ציר עוף ובצלים (88 ₪) ; טליאטלה תרד
פורטובלו, כרישה, שום, יין לבן, שמנת ופרמז’ן (78 ₪) ; פילה דג ים ניוקי, ארטישוק, אפונה, חמאה, לימון, יין לבן ועשבי תיבול (126 ₪) ועוד..
מנות ספיישל מתחלפות, לדוגמא, בראשונות, טרטר מנגו סלמון בצל ירוק, כוסברה, ושאלוט (74 ₪) ; סשימי תאנים סשימי דג לבן, תאנים, שמנת של פעם, גרידת לימון, קריספי אורגנו וצ'ילי אדום, בלסמי לבן, שמן זית ומלח (84 ₪). בעיקריות, פיצה בוראטה עגבניות, מוצרלה, גבינת בוראטה, קונפי שום, זיתי קלמטה, עגבניות שרי ובזיליקום (86 ₪) ועוד..
מהבר של נאפו מבחר קוקטיילים מרעננים (50 ₪) לדוגמא: אפרול שפריץ פרוסקו, פלח תפוז מרענן ; בזיל סמאש ביפיטר, סירופ למון גראס, מיץ לימון, בזיליקום ; נגרוני , קמפרי, מרטיני רוסו, תפוז ; פיינאפל & פינו בלוגה, פינו גריג'יו, ליקר בננה, אננס, מיץ לימון, בזיליקום.
המנות החדשות ישתלבו לצד מנות הדגל של המסעדה, בראשונות, סביצ'ה דג ים, סלט פומו, כרובית בטאבון. בעיקריות, שלל הפסטות החל פומודוריני ג'אלי, ארטישוק אליו א אוליו, טורטליני גבינות, ניוקי די קסטנה, ציידים ועד למנות בשר ודגים כמו, לברק שלם, המבורגר ומח עצם, פילה בקר.
בתוקף בימים א – ה החל מהשעה 12:00 עד השעה 17:00
מצ"ב תפריט + תמונות מאושרות לפרסום
אודות קפה נאפו
קפה נאפו, מסעדה איטלקית חדשה מקבוצת פומו, בבעלות המסעדן הוותיק שימי שוורץ ובראשה השף שחר ברנע. זוהי המסעדה האיטלקית השלישית מהצמד, שבבעלותם גם המסעדה האיטלקית המצליחה פומו ברמת החייל והבראסרי בר איטליה בנתניה.
המסעדה ממוקמת בלב שכונת מגורים בקרית אונו ומציעה לתושבי אונו והסביבה חוויה קולינרית ללא פשרות ללא צורך לצאת מהעיר, ומגישה מבחר עצום של מנות ראשונות, סלטים, מנות דגים טעימות, פיצות, פסטות, עיקריות וקינוחים יוצאי דופן.
המסעדה מתגאה באירוח אישי ובשירות איכותי ומוקפד, עם ניחוח בינלאומי ואווירה יוקרתית. הקונספט המרכזי מאחורי האירוח במסעדה הוא שילוב של מנות איטלקיות נפלאות עם שירות מפנק ברמה גבוהה, היוצרים חוויה קולינרית אקסקלוסיבית.
השף שחר ברנע, יצר תפריט מגוון המורכב ממנות איטלקיות קלילות עם טוויסט ייחודי, מבחר דגים נאים וממנות הדגל האהובות של פומו ובר איטליה. המטבח מתבסס על חומרי גלם איכותיים, מוקפדים ומשובחים ברמה הגבוהה ביותר, הפסטות והפיצות מיוצרות בעבודת יד כאשר בצק הפיצה הינו בצק איטלקי מקורי העובר טיפול מסור וקפדני של תפיחה איטית במשך 3 ימים.