ג'ורג' תל אביב חוגג שנה, ובמסגרת החגיגות מציגה מסעדת LOFT והשף ניצן רז, תפריט מיוחד בהשראת המטבח המקסיקני במהלך חודש מרץ. חוויה קולינרית סוחפת שתיקח את האורחים למסע בין טעמים עזים, תבלינים בועטים וקינוחים מפתיעים.

התפריט משתנה מדי ערב ובין המנות שיוגשו ניתן למצוא מנות קלאסיות לצד פרשנויות עכשוויות: נאצ'וס עם 3 מטבלים: גואקמולה, שמנת חמוצה ופיקו דה גאיו (48 ש"ח) ; מרק תירס וצ'יפוטלה, כוסברה ושמנת חמוצה (42 ש"ח) ; קסדייה 3 גבינות ועגבניות: קריספי קסדייה עם קשקבל, מנצ'גו ופרמז'ן, איולי הבנרו (55 ש"ח) ; קסדייה עוף מפורק: תירס, כוסברה, חלפיניו ליים, רוטב הבנרו (58 ש"ח) ; צ'ילי קונקרנה: תבשיל בבישול ארוך בשר טחון, פלפל שושקה ועגבניות, שעועית אדומה (64 ש"ח) ; טאקוס קינגפיש: קינגפיש ברוטב חלפיניו, אבוקדו וכוסברה (69 ש"ח) ; טאקוס טבעוני: גואקמולה ופיקו דה גאיו (48 ש"ח) ; בוריטו בקר: אורז, גואקמולה, שעועית, בשר טחון מגולגלים בטורטייה (72 ש"ח)

ולקינוח: גלידת טאקילה (52 ש"ח) ; צ'ורוס עם 2 רטבים: ריבת חלב ורוטב שוקולד (48 ש"ח)
מסעדת LOFT פועלת על פי קונספט ה-"All-Day Dining" ומציעה חוויה קולינרית שמתאימה לכל שעות היום, מארוחות בוקר מוקפדות ועד תפריטי ערב ואווירה מתחלפת. במהלך היום המסעדה מוארת ונינוחה, אך בשעות הערב היא מתמלאת אנרגיה והופכת למקום מפגש תוסס עם קוקטיילים ייחודיים ומנות מוקפדות
השף של ה "LOFT" הוא ניצן רז. רז, המוכר בזכות פרויקטים מצליחים בתחום המסעדנות, עבד בעברו במסעדות Nobu בניו יורק, היה השף הראשי של רשת המסעדות "סושי סמבה" ואף הביא אותה לישראל.
LOFT ממוקמת בג'ורג' תל אביב – מרחב האירוח מבית אלקו הוספיטליטי הכולל מלון לייפסטייל, מועדון חברים, חלל אירועים, חללי עבודה וקומת wellness. המקום מציע חוויית אירוח עירונית מוקפדת, עם עיצוב של מעצב העל הספרדי לזארו רוזה ויולן.
המסעדה פתוחה לאורחי המלון ולחברי המועדון לאורך כל שעות היום. בשעות הצהריים ובתיאום מראש והזמנת מקום בלבד, פתוחה המסעדה גם לקהל הרחב.

שעות פתיחה לקהל הרחב:
בימי ראשון עד חמישי, שעות 12:00-15:00
שישי-שבת 12:00-22:00