כבוד גדול לישראל ביפן: "שמיר אופטיקה" הישראלית הפכה לשותפה עסקית של ענקית המשקפיים היפנית ״Paris Miki"

כבוד גדול לישראל ביפן:  "שמיר אופטיקה" הישראלית הפכה לשותפה עסקית של  ענקית המשקפיים היפנית ״Paris Miki"
קרדיט צילום: שמיר אופטיקה

תספק את שירות Inotime של שמיר ב-100 סניפים של הרשת בטוקיו

 

כבוד גדול לישראל ביפן
קרדיט צילום: שמיר אופטיקה

שמיר אופטיקה, החברה הישראלית המובילה בייצור עדשות בטכנולוגיות מתקדמות הכוללות בינה מלאכותית, נכנסה באופן רשמי לשוק היפני כשותפה עסקית של "פריס-מיקי  (PARIS MIKI) "רשת האופטיקה הגדולה ביפן, עם מחזור מכירות של כחצי מיליארד דולר.

שמיר תעניק ל״פריס מיקי״ שירות טכנולוגי פורץ דרך לייצור עדשות אופטיות איכותיות ומותאמות אישית, תוך 24 שעות.

זוהי בחירה לא אופיינית של היפנים, שבדרך כלל מעדיפים לעבוד עם חברות יפניות, אך הטכנולוגיה המתקדמת של שמיר ניצחה את כל המתחרות.

כבוד גדול לישראל ביפן
קרדיט צילום: שמיר אופטיקה

טכנולוגיה זו תתבצע במעבדתInotime , שפותחה בישראל ושהוקמה בבלעדיות בטוקיו ומאפשרת ללקוחות ליהנות מזוג משקפיים אופטיות מותאמות אישית תוך יממה, בניגוד לנהוג שתהליך זה מתבצע תוך שבוע. שמיר הקימה עד כה  8 מעבדות  Inotime בעולם, בניו זילנד, סינגפור, איטליה, צרפת, פורטוגל (2)  וקנדה.

יגן משה, מנכ"ל שמיר אופטיקה: "מדובר ברגע היסטורי עבור שמיר אופטיקה ורגע מאוד מרגש עבורי באופן אישי. חנכנו באופן רשמי את שמיר יפן ונבחרנו על ידי "פריס מיקי" – רשת האופטיקה המובילה ביפן –  לשותף העסקי המועדף. נמשיך להוביל עם טכנולוגיה ישראלית שפותחה בישראל ברחבי העולם"

כבוד גדול לישראל ביפן
קרדיט צילום: שמיר אופטיקה

על שמיר אופטיקה

שמיר אופטיקה מדורגת בין חמש החברות המובילות בעולם בתחום האופטיקה, זאת הודות למרכז מחקר ופיתוח חדשני הממוקם במטה החברה בקיבוץ שמיר בגליל העליון. שמיר מעסיקה יותר מ- 2500 עובדים בארץ ובעולם ב-23 חברות בנות, מתוכם 19 אתרי ייצור.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עיריית בת-ים פותחת חלון לים התיכון: אירוע סוכות במחווה חגיגית לזמר הים-תיכוני באמפי בעיר
עיריית בת-ים מזמינה את תושבי העיר והציבור הרחב לאירוע סוכות...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור: רחובות, פתח תקווה, רמת גן ובת ים
דיירי בניין שנפגע מטיל ברחובות נותרו ללא טיפול מהעירייה, עד...
במיקום הכי מבוקש ברחובות – פרוייקט מגורים יוקרתי מביא נוף חדש לרחוב הנשיא הראשון ברחובות
במיקום מהמבוקשים בצפון רחובות, בסמוך למכון ויצמן, יוצא לדרך פרויקט...
עיריית פתח תקווה חנכה אמש את גשר השבעה באוקטובר, המחבר בין פארק יצחק אוחיון לשכונת נווה גן, מעל ציר הרב מלכה.
הטקס התקיים במעמד ראש העיר, רמי גרינברג, ובהשתתפות בני משפחות...
בת-ים מתגייסת מהלב: מתנדבות העיר קיבלו אות הוקרה והצטיינות מצה"ל
אמש, 8.9, במסגרת טקס מצטייני קצין הלוגיסטיקה, עלו שלוש נשים...
משלוחים בארץ: השילוח המהיר והיעיל
משלוחים בארץ - פתרון מהיר ונוח לכל צורך כאשר אנחנו מדברים...
קצין הטכנולוגיה והאחזקה הראשי בביקור במכללה הטכנולוגית אמית פתח תקווה: "המצוינים ביותר הם אלו שלא ויתרו למרות הקשיים"
בפתיחת שנת הלימודים תשפ"ו התקיים במכללה הטכנולוגית אמית פתח תקווה...
מותג האופנה לצעירות RUBY BAY פותח סניף דגל בעופר בילו סנטר המשלב אאוטלט לצד קולקציות חדשות ועדכניות. הסניף דגל ניפתח בהשקעה הנאמדת בכ 360 אלף ₪
מותג האופנה לצעירות  RUBY BAY משיק חנות דגל במתחם הקניות...
בת־ים ממשיכה במסורת עם "מסע אל האופק" – תוכנית פורצת דרך לבניית עתיד הצעירים המשוחררים
עיריית בת־ים ובתיה – המרכז לצעירים ממשיכה בגאווה, כבר בפעם...
בת-ים מובילה את הדור הבא: מודל עירוני ראשון בארץ לשילוב חינוך בלתי פורמלי בתוך בתי הספר
הבוקר (2.9) התקיים בבת-ים, כנס כתיבה ראשון מסוגו בארץ, שנערך...
דילוג לתוכן