עיריית גני תקווה, בשיתוף קבוצת מוקד אמון, משיקה את "סיירת עידו" – יחידת האבטחה העירונית החדשה של היישוב אשר הוקמה כפרויקט הנצחה לגבורתם של שני לוחמים בני העיר, שנפלו במהלך מלחמת חרבות ברזל:
רס"ן עידו יהושע ז"ל מפקד כוח בשלדג, וסמ"ר עידו שמיח ז"ל לוחם בסיירת נח"ל

"סיירת עידו", הסיירת העירונית החדשה של גני תקווה, מוקמת ביוזמת עיריית גני תקווה כהנצחה לגבורתם של שני הלוחמים, והיא נועדה להגביר את תחושת הביטחון האישי של התושבים באמצעות ניידות סיור, מערכות טכנולוגיות מתקדמות, ואבטחה מוגברת במוסדות חינוך ובמרחבים ציבוריים.
היחידה תכלול ניידות סיור חדישות, מערכות אבטחה וטכנולוגיה מתקדמת, וצוות מאבטחים מיומן של קבוצת מוקד אמון, שעבר הכשרה ייעודית ויפעל בתיאום עם כוחות הביטחון.
המאבטחים יבצעו משימות מניעה, תגובה מהירה, וטיפול באירועים חריגים – במטרה להבטיח נוכחות קבועה ומענה מידי.
קבוצת מוקד אמון, חברת האבטחה והמוקד הגדולה בישראל, פועלת בגני תקווה מעל 30 שנה ונבחרה להקים את היחידה בשל היכרות מעמיקה עם צורכי הביטחון של היישוב, רמת מקצועיות גבוהה ויחסי האמון ההדוקים שנבנו עם העירייה לאורך השנים.

לדברי דוד רוזנברג, סמנכ"ל אבטחה מוקד אמון "יש לנו את הזכות והכבוד להקים סיירת ביטחון הקרויה על שמם של גיבורים אמיתיים בני המקום. זו שליחות ערכית ומקצועית, ואנו גאים לקחת חלק במהלך משמעותי כל כך לביטחון התושבים."
הקמת הסיירת מגיעה בתקופה בה תושבים רבים חווים חוסר שקט אישי וקהילתי, על רקע המציאות הביטחונית המורכבת מאז פרוץ המלחמה. "דווקא עכשיו – נוכחות עירונית קבועה, התמודדות עם מצבי חירום, ומניעת פשיעה – הם הבסיס לחיזוק תחושת הביטחון הפיזי והנפשי של הקהילה" מוסיף רוזנברג.
למידע נוסף בנושא ניתן לפנות למוקד אמון, www.emun.co.il